Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Και πάλι στη στενή ο Στρος Καν...

Υπό κράτηση ετέθη σήμερα ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν ως ύποπτος για "συνέργεια σε μαστροπεία" και για "απόκρυψη κατάχρησης κοινωνικών αγαθών" σε υπόθεση κυκλώματος πορνείας.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφθασε νωρίς το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Λιλ όπου και θα δώσει κατάθεση για την υπόθεση κυκλώματος πορνείας που έχει γίνει γνωστή στην Γαλλία ως «υπόθεση Κάρλτον».

Το πρώην αφεντικό του ΔΝΤ, φέρεται να ..............

επωφελήθηκε από κύκλωμα πορνείας, διοργανώνοντας πάρτι α λα Σίλβιο, τα γνωστά «μπούνγκα-μπούνγκα», το 2010 και το 2011 στην Γαλλία και στις ΗΠΑ και κυρίως σε Παρίσι και Ουάσινγκτον.

Το τελευταίο από τα ταξίδια στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε από τις 11 ως τις 13 Μαΐου στην αμερικανική πρωτεύουσα, στις παραμονές της σύλληψης του στο πλαίσιο της πολύκροτης υπόθεσης της καμαριέρας του Sofitel της Νέας Υόρκης.

Το πρώην αφεντικό του ΔΝΤ θα ανακριθεί για τις άσωτες βραδιές στις οποίες φέρεται να έλαβε μέρος, με στόχο να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο γνώριζε ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν στα ροζ πάρ τι ήταν εκδιδόμενες. λωμα πορνείας, διοργανώνοντας πάρτι α λα Σίλβιο, τα γνωστά «μπούνγκα-μπούνγκα», το 2010 και το 2011 στην Γαλλία και στις ΗΠΑ και κυρίως σε Παρίσι και Ουάσινγκτον. Η κατηγορία της «κατάχρησης κοινωνικών αγαθών» σχετίζεται με το γεγονός ότι οι αμοιβές των νέων γυναικών πληρώθηκαν από δυο επιχειρηματίες, φίλους του Στρος Καν που τις καταχώρησαν ως «έξοδα» των επιχειρήσεών τους. Ο Στρος Καν φέρεται να επωφελήθηκε από κύκλωμα πορνείας, διοργανώνοντας πάρτι α λα Σίλβιο, τα γνωστά «μπούνγκα-μπούνγκα», το 2010 και το 2011 στην Γαλλία και στις ΗΠΑ και κυρίως σε Παρίσι και Ουάσινγκτον. Η κατηγορία της «κατάχρησης κοινωνικών αγαθών» σχετίζεται με το γεγονός ότι οι αμοιβές των νέων γυναικών πληρώθηκαν από δυο επιχειρηματίες, φίλους του Στρος Καν που τις καταχώρησαν ως «έξοδα» των επιχειρήσεών τους.

Η αστυνομία έχει ήδη ανακρίνει πόρνες που δήλωσαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με τον Στρος Καν, ο ίδιος ωστόσο αρνείται ότι γνώριζε το...επάγγελμά τους.

Η κατηγορία της «απόκρυψης κατάχρησης κοινωνικών αγαθών» σχετίζεται με το γεγονός ότι για τις αμοιβές των νέων γυναικών φαίνεται να μεσολάβησαν δυο επιχειρηματίες, φίλοι του Στρος Καν που τις καταχώρησαν ως «έξοδα» των επιχειρήσεών τους. Σ' αυτό το σημείο τίθεται και το ερώτημα αν οι επιχειρηματίες εισέπραξαν ανταλλάγματα γι' αυτή τους την...διευκόλυνση.

Προς το παρόν, η διάρκεια της κράτησης του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ είναι άγνωστη. Παρότι θεωρητικά θα μπορούσε να διαρκέσει 96 ώρες, δεν αναμένεται να υπερβεί το 48ωρο.

Αν στο τέλος της διορίας αυτής οι ανακριτές θεωρήσουν ότι τα στοιχεία σε βάρος του Ντομινίκ Στρος-Καν είναι επαρκή, ενδέχεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για μαστροπεία και κατάχρηση κοινωνικών αγαθών.

ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Το Μπουμπούκι του ΔΝΤ που με τις ευλογίες του μετανάστη πρώην Πρωθυπουργού Jefry Papandreos βίασε και ασέλγησε στην Ελλαδα. Το αδικημένο μπουμπούκι πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ είναι και μαστροπός.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.