Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Η Δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με τα επεισόδια κατά τη μαθητική παρέλαση στα Ιωάννινα

Στο επεισόδιο με τις ύβρεις από μαθητές προς του επισήμους στην μαθητική παρέλαση για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου για την Έρευνα και Τεχνολογία
η Υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου σε σχετική ερώτηση που τέθηκε από Δημοσιογράφο.

Το χθεσινό φαινόμενο είναι απαράδεκτο και .........

νομίζω ότι λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Προσέβαλε μια εθνική ημέρα, το συμβολισμό μιας πόλης και προσέβαλε περισσότερο αυτούς που το έκαναν και όχι αυτούς στους οποίους απευθυνόταν.
Ας αφήσουμε μακριά τα νέα παιδιά από όλες τις πολώσεις και τις συγκρούσεις που έχουν πολλών ειδών χαρακτηριστικά.
Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματικά οργίζονται και θυμώνουν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι νέοι άνθρωποι, όμως, είναι αυτοί που εκφράζουν και το ήθος της Ελλάδας.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έχει δοθεί εντολή στους Διευθυντές και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, για το πώς έγιναν αυτά τα επεισόδια ώστε να καταλογιστούν ευθύνες όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα.

2 σχόλια:

  1. Ο Πρώην Διαχειρισής22 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:50 μ.μ.

    Το χθεσινό φαινόμενο είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες."
    Καλά μην ορκιστείς κι ολας Αννούλα ότι λύπησε όλους τους Έλληνες η συμπεριφορά των μαθητών γιατί όλοι οι Έλληνες σας βρίζουν όλους, και όλη την ημέρα μάλιστα.
    Και τα παιδιά είναι το μέλλον της Ελλάδας. Και εσείς αυτό το μέλλον τους, το καταστρέψατε με το ΔΝΤ σας και την ανέραστη του Βερολίνου που μας βάλατε στον σβέρκο.
    Αντι να βάλεις την ουρά κάτω απο τα σκέλια και να κάνεις αυτοκριτική για τα όσα ψήφισες μέχρι σήμερα (1ο μνημόνιο, εφαρμοστικούς νόμους, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις μνημόνιο 2 ξεπούλημα της Ελλάδας στους Κωλογερμανούς κλπ κλπ) έχεις το θράσος να μιλάς κι όλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.