Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αποχωρεί από τη ΝΔ ο Π. Ψωμιάδης και ιδρύει δικό του κόμμα με το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Δύο προσθήκες και μια… απώλεια μετρά ήδη σήμερα, Παρασκευή, η Νέα Δημοκρατία. Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε η προσχώρηση των Μάκη Βορίδη και ο Άδωνι Γεωργιάδη στη ΝΔ μετά τη διαγραφή τους από το ΛΑ.Ο.Σ. (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ), ανακοινώθηκε παράλληλα και η αποχώρηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη!

Ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ..........

με δηλώσεις που έκανε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τη Νέα Δημοκρατία και πως ιδρύει το δικό του κόμμα! Σύμφωνα με τον κ. Ψωμιάδη, η επίσημη ανακοίνωση για την ίδρυση του νέου κόμματος, το οποίο θα ονομάζεται ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης), θα γίνει στις 29 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ψωμιάδης, ήταν υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ως αντίπαλος του Αντ. Σαμαρά. Υποψήφια ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, ως γνωστόν, επίσης έχει αποχωρήσει από τη ΝΔ και έχει ιδρύσει και αυτή το δικό της κόμμα, τη Δημοκρατική Συμμαχία.

Ο ίδιος είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό την κίνησή του. Μάλιστα, προ ημερών, είχε στείλει σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ Θεσσαλονίκης δηλώνοντας απερίφραστα ότι στο εξής το κόμμα δεν πρέπει να τον υπολογίζει.

2 σχόλια:

  1. Ο Πρώην Διαχειριστής17 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:06 μ.μ.

    Κάθε ψώνιο σήμερα κάνει κάνει και κόμμα. Και επειδή ο Ψωμιάδης κατοχύρωσε το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. προτείνω σε όποιον θέλει να κάνει κόμμα τα παρακάτω ονόματα:
    ΘΡΗ.Σ.ΚΕΙ.Α και ΟΙΚ.Ο.ΓΕΝ.ΕΙΑ. Αυτά είναι ακόμα Ελεύθερα και δεν τα έχει κατοχυρώσει κανένας....

    χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατηγορείτε άλλα μέσα έντυπης δημοσιογραφίας ότι σας αντιγράφουν και δεν αναφέρουν την πηγή τους... Εσείς τι κάνετε;;; Τουλάχιστον όταν το κάνετε φροντίστε να μην υπάρχουν ενεργοί σύνδεσμοι. Για του λόγου το αληθές, "(για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ)".... Το clopy paste είναι δημοσιογραφία;;; Καλό σας απόγευμα ντεμεκ δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.