Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Κόλλια στην Εμπορική Τράπεζα

Επιστολή στην Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας έστειλε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας με την οποία δηλώνει ότι πρέπει να μείνει σε λειτουργία το κατάστημα της Εμπορικής στα Φιλιατρά καθώς η περιοχή είναι αναπτυσσόμενη με τον αγροτικό τομέα που συνεχώς δημιουργούνται νέες μονάδες.

Ο κ. Κόλλιας κλείνοντας την επιστολή του ...........

ευελπιστεί να είναι θετική ανταπόκρισή της Διοίκησης και να διατηρήσει σε λειτουργία του υποκαταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στα Φιλιατρά.

Αναλυτικά η επιστολή


Προς Τη Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας

Αξιότιμοι κύριοι,
με λύπη ο επιχειρηματικός κόσμος αλλά και οι κάτοικοι του Δήμου Τριφυλίας και ειδικότερα των Φιλιατρών πληροφορήθηκαν το ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της τράπεζάς σας στα Φιλιατρά. Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τριφυλίας κατανοεί και συμμερίζεται τα συναισθήματα αυτά γι’ αυτό όχι μόνο στηρίζει τις πρωτοβουλίες του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας και το αίτημά τους να παραμένει σε λειτουργία το συγκεκριμένο υποκατάστημα αλλά το προβάλει και ως δικό της αίτημα.

Ανεξάρτητα από τις πρόσκαιρες δυσκολίες λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που περνάει η πατρίδα μας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στα Φιλιατρά και την ευρύτερη περιοχή τους υπάρχουν οι συνθήκες και οι προοπτικές για μια νέα αναπτυξιακή πνοή και επιχειρηματική δράση.

Η προοπτική αυτή αναδεικνύεται μέσα από το διαρκώς αναπτυσσόμενο αγροτικό τομέα της περιοχής κυρίως δε του εύρωστου τομέα των κηπευτικών. Εκτός όμως από τον αγροτικό τομέα δυναμικά προβάλουν και οι προοπτικές για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα όπου διαρκώς δημιουργούνται νέες υποδομές και αναπτύσσονται νέες μονάδες.
Με τα δεδομένα αυτά είναι προφανές και εύλογο ότι ανάλογη ανάπτυξη θα λάβει και ο τραπεζικός τομέας στην περιοχή μας στον οποίο το υποκατάστημα Εμπορικής Τράπεζας Φιλιατρών έχει ήδη δημιουργήσει παράδοση.

Προσβλέπουμε στην θετική ανταπόκρισή σας και στη διατήρηση σε λειτουργία του υποκαταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας στα Φιλιατρά.
Είμαστε στη διάθεσή σας να αναπτύξουμε και προφορικά το αίτημα αυτό της Φιλιατρινής κοινωνίας σε μια κατά το δυνατόν συντομότερη συνάντησή μας.

Με τιμή

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Ενημέρωση

Για το ζήτημα αυτό ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος είχαν συνάντηση με το Διευθυντή Διεύθυνσης Δικτύου Κεντρική Ελλάδας και Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Τσουκαλά και το Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Δρίβα οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα τα Φιλιατρά και είχαν συνάντηση με επιχειρηματικούς παράγοντες.

4 σχόλια:

  1. Ο Πρώην Διαχειριστής17 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:20 μ.μ.

    Θα έπρεπε να αναφέρετε φίλοι μου Διαχειριστές ότι πρώτο το Φιλιατρά News αποκάλυψε την είδηση με το επερχόμενο λουκέτο στην Εμπορική Τράπεζα Φιλιατρών, και την επόμενη μέρα το έγραφε και μια χιλοκραγμένη Μεσσηνιακή εφημερίδα χωρίς να αναφέρουν από που την πήραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώην Διαχειριστή σε έχει φάει η πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρώην Διαχειριστής18 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:30 π.μ.

    Ναι ρε φιλαράκι γιατί εγώ τους έδωσα το θέμα και το έγραψαν πρώτοι τα παιδιά στο Φιλιατρά News και κάποιος από την χιλιοκραγμένη εφημερίδα της Μεσσηνίας το είδε και έγραψε και φαντασιώσεις αλλά χωρίς να αναφέρει το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.