Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Καλαμάτας Γιάννης Σταμοτόπουλος

Με μια σκληρή δήλωση ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Καλαμάτας Σταματόπουλος Γιάννης τα «βρόντηξε» αναφέροντας όμως και πράγματα που δυστυχώς τα ίδια λέει και ο κόσμος παντού στην Μεσσηνία και όχι μόνο...

"Αγαπητέ πρόεδρε

Η σημερινή εικόνα του κινήματος δυστυχώς είναι εικόνα που με θλίβει.

Βλέπω συμπεριφορές αρκετών κορυφαίων στελεχών του κινήματος να έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και της αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα.

Ψήφισα ΠΑΣΟΚ ,στήριξα ΠΑΣΟΚ , δούλεψα για ...........

το ΠΑΣΟΚ γιατί πίστεψα ότι είναι ο πολιτικός εκείνος χώρος μέσα από τον οποίο θα μπορούσε να διατηρηθεί και να δυναμώσει η Δημοκρατία στην χώρα μας.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε αντί για την Δημοκρατία που όλοι ελπίσαμε ότι θα δυναμώσει με τον ερχομό του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία βιώσαμε τον Ιούνιο τους ωμούς εκβιασμούς από μερίδα συντρόφων της κοινοβουλευτικής ομάδας που οδήγησαν εσάς στην παραίτηση και εμάς στην κυβέρνηση Παπαδήμου με την συμμετοχή της δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Αγαπητέ πρόεδρε πιστεύω ότι εκείνη την στιγμή ένιωσε προδομένος και ο τελευταίος ψηφοφόρος που στήριξε τις ελπίδες του στο ΠΑΣΟΚ για αλλαγή πορείας από την καταστροφική πορεία που είχε πάρει η χώρα από την κυβέρνηση Καραμανλή.

Ευελπιστούσα κ. Πρόεδρε ότι τα λάθη θα είχαν τελειωμό όμως η απογοήτευση που πήρα και συνεχίζω να παίρνω από κορυφαία στελέχη του πολίτικου χώρου που με τις μικρές μου δυνάμεις στήριξα είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει να είμαι συνοδοιπόρος τους .

Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου να εξακολουθώ να συνυπάρχω στο ίδιο πολιτικό χώρο με ανθρώπους που η πολιτική τους ανευθυνότητα και η αδιαφορία τους είναι παροιμιώδης .

Με πικραίνει το γεγονός της διαγραφής του Βουλευτή Μεσσηνίας Οδυσσέα Βουδούρη και την απόφαση για μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του επίσης Μεσσήνιου Βουλευτή Δημήτρη Κουσελά (πρώτου σε ψηφοδέλτια στο Ν.Μεσσηνίας)που δέχτηκαν σαν τιμωρία γιατί είχαν άποψη και την εξέφρασαν.

Μου δημιουργεί ερωτηματικά γιατί δεν είδα την ίδια αντιμετώπιση και προς τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο υπουργό μας Μιχάλη Χρησοχοιδη την στιγμή που δήλωνε «Δεν διάβασα το Μνημόνιο»!!! «Είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το Μνημόνιο»

Με τρομάζει το γεγονός ότι παραμένουν στην θέση τους βουλευτές και Υπουργοί που δεν ξέρουν τι ψηφίζουν και να εκδιώκονται κακήν -κακώς αυτοί που και διάβασαν και ήξεραν απλά δεν συναίνεσαν, δεν υπέκυψαν και δεν ψήφισαν.

Αγαπητέ Πρόεδρε οι αριστερές μου καταβολές δεν μου επιτρέπουν να συμπορευτώ με ανθρώπους που δεν τόλμησαν να πουν όχι στις ''υπογραφές συνέπειας ''που μου θυμίζουν άλλες εποχές που απαίτησαν οι Γερμανολλανδοί δανειστές μας.

Δεν μπορώ να συμπορευτώ με ηγέτες που δέχονται να γίνονται αντιήρωες στην εποχή των ηρώων(Μόνο ήρωας μπορεί να χαρακτηριστεί ο μισθωτός ,ο συνταξιούχος ο ιδιοκτήτης του μικρομάγαζου που ματώνει οικονομικά προκειμένου να σωθεί η πατρίδα. Μόνο αντιήρωας μπορεί να χαρακτηριστεί ο πολιτικός που υποκύπτει και υπογράφει την επιστολή που εκβιαστικά του ζητά η Μέρκελ και η παρέα της).

Δεν μπορώ να συμπορευτώ με πολιτικούς που αντί να σκύψουν το κεφάλι ως ένδειξη κατανόησης στην αγωνία του νέου που βλέπει το μέλλον του να διαγράφεται ζοφερό καγχάζουν ότι δήθεν έσωσαν την Ελλάδα από τη βέβαιη καταστροφή.

Δεν μπορώ να συμπορευτώ με πολιτικούς που δεν ορθώνουν ανάστημα μπροστά στις απαιτήσεις για την δημιουργία ταμείου που θα εξασφαλίσει τους δανειστές μας για την εξυπηρέτηση του δανείου και την ίδια στιγμή θυσιάζουν ανάλγητα στο βωμό της πλουτοκρατίας τον Έλληνα Εργαζόμενο- Συνταξιούχο- Μισθωτό.

Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει απάντηση στο μυαλό μερίδας κορυφαίων στελεχών μας στο ερώτημα ποιος μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού;

Ακροβατούν στην απάντηση '' Λανθασμένες πολιτικές ή ο Ελληνικός λαός'';

Δεν μπορώ να συμπορευτώ με πολιτικούς που αντί να σωπάσουν μπροστά στο χάος που δημιούργησε η καταστροφική πολιτική σε μεγάλο βαθμό και η δική τους αρνούνται δυστυχώς να δουν την πραγματικότητα και να πουν για μία στιγμή την αλήθεια.

Αναζητώ εναγωνίως αγαπητέ Πρόεδρε τα σημεία εκείνα που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε από τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας άλλα δεν τα βλέπω.

Αντιθέτως ακούω πλέον φωνές μέσα από το ΠΑΣΟΚ να εξυμνούν τον κ. Σαμαρά για την ''Υπεύθυνη'' στάση του και για την συμβολή του στην ''Επιτυχία'' των διαπραγματεύσεων στο EUROGROUP και να αφορίζουν τους ''ανεύθυνους'' συντρόφους μας.

Δυστυχώς η ''Επιτυχία'' που για μία ακόμη φορά γίνετε λόγος θα αποτελέσει την γκιλοτίνα για τα όνειρα των νέων μας.

Δυστυχώς τους εκβιασμούς της Μέρκελ και του Σόιμπλε θα τους πληρώσει για μία ακόμη φορά ο λαός που σας ανέδειξε, ο λαός που δέχτηκε τις ανάλγητες πολιτικές σας πράξεις (Κόψιμο μισθών, οριζόντιες περικοπές συντάξεων, εκτίναξη της ανεργίας) .

Αναζητούσα την αφορμή εκείνη που θα μπορούσε να αποτελέσει το εφαλτήριο για να ξαναζωντανέψει ή ελπίδα των αγνών ψηφοφόρων που στήριξαν και ΠΑΣΟΚ αλλά αντ' αυτής βλέπω κορυφαία στελέχη να ανεμίζουν την σημαία της προσωπικής τους προβολής για ίδιο όφελος.

Δεν μπορώ να ξεπεράσω επιδερμικά το γεγονός ότι η εθνική ανεξαρτησία μπαίνει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης από τους δανειστές μας και καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι.

Αγαπητέ πρόεδρε με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας δηλώσω την παραίτηση μου από την θέση του Γραμματέα της Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ Καλαμάτας διότι κάτω από αυτές τις συνθήκες μου είναι αδύνατο να την υπηρετήσω .

Θα ήθελα να σας δηλώσω την παραίτηση μου για να μπορέσω να κοιτάξω ξανά στα μάτια τον σύντροφο στη γειτονία ,στο καφενείο και να μην με θεωρεί μέρος του συστήματος που τον καταπιέζει.

Συντροφικά

Σταματόπουλος Γιάννης"

BEST TV

ΣΧΟΛΙΟ
Κοινώς του τα πέταξε στην μάπα του μετανάστη Jefry Papandreos. Μπράβο του γιατί είπε αλήθειες και γιατί δεν γουστάρει να υπηρετεί ένα χουντικό κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.