Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ BEST TV ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΚΑΥΣΤΙΚΟ σχόλιο για ευρήματα που ανέδειξε η έγκυρη δημοσκόπηση του BEST TV που δείχνει χαμηλά την βαθμολογία των πολιτών στο Δήμο μας έκανε στο οικείο Δ.Σ. ο δημοτικός σύμβουλος Τριπύλας Γιάννης Βασιλόπουλος ο οποίος θεώρησε ότι η χαμηλή βαθμολογία θίγει την παράταξη Κόλλια καθώς αποδεικνύει την δυσαρέσκεια των πολιτών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας τόνισε ότι κάθε πολίτης, δημοσιογράφος μπορεί να έχει την άποψή του για τα έργα του Δήμου όπως και κάθε αυτοδιοικητικός αναγγέλοντας ότι σε ειδική συνεδρίαση θα ενημερωθεί το Σώμα για τον Απολογισμό του Δήμου όπου θα αναλυθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν δημότες και προέδρους Κοινοτήτων για το έργο του Δήμου.
Ο κ. Βασιλόπουλος ωστόσο επανήλθε και.............

διαμαρτυρήθηκε σε τοποθέτησή του θέτοντας ερωτήματα για το μηχάνημα του Δήμου που ήρθε 1 φορά το χρόνο στην ορεινή περιοχή της Τριπύλας εκτιμώντας ότι οι κάτοικοι αισθάνονται απομονωμένοι, δεν γνωρίζει που θα απευθυνθεί για τα θέματα ηλεκτροφωτισμού και βατότητας δρόμων και επισήμανε ότι η κρίση της κοινής γνώμης είναι σημαντικό στοιχείο εξηγώντας ότι δεν δέχεται ως αιρετός να τον κακοβαθμολογούν οι δημότες μας μαζί με τον Δήμου.

Κατέληξε λέγοντας ότι "θεωρώ ότι ο Δήμος δεν έχει βρει βηματισμό με τα χωριά να αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων". Ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι οι συννενοήσεις πρέπει να μιλούν σε κοινή βάση για την επίλυση προβλημάτων, λέγοντας ότι η κακή βαθμολόγηση από το best στην δημοσκόπηση αφορά κυρίως τους δημότες οι οποίοι θα ενημερωθούν στον ετήσιο απολογισμό για το έργο του Δήμου και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν....

BEST TV

2 σχόλια:

  1. τα χαλια που εχει ο δημος τρυφιλιας που θα πρεπει να ειναι ευχαριστιμενος με τα ποσοστα αυτα γιατι΄΄

    1 εχουμε ωραιους δρομους.εσεις δεν πιστευω να εχετε δει καμια λακουβα,πχστον δρομο που παει στο κατσιμπαλι που εχουν σχισει πανω απο δεκα αυτοκινιτα τα λαστιχα τους,και απορω πως δεν εχουμε κανενα θανατιφωρο ατυχημα με κανενα μηχανακη και αμεσως την αλλη ωρα θα την κλεισουν.
    2 τους δρομους των φιλιατρων πχ δεκατεσαρων που πληρωσαν για να κλεισουν της λακουβες και σε εικοσι μερες ειναι παλι ο ιδιος ,εκτος και αν περνουν ποσοστα απο τα συνεργεια αυτοκινιτων για τα μομορτεσες η απο τα βουλκανιζατερ.
    3απο της λαμπες της πολις μας που εινε η μισες σβυστες ,εκτος και αν καπιος μπορεσει και αγοραση καμια λαμπα και τους την παει και αμεσως θα του την αλαξουν μπραβο.
    4θα πρεπει να γραψω ενα κατεβατω πχ για το πολιτιστικο τελοςκαι αλλα
    αλλα το υπουργειο ευτιχως προνοησε οτι ολοι εινε τεμπελιδες και θα τους κοψει στους αντιδημαρχους το μισθο αφου περμουν τουλαχιστων ολοι τους δυο μιστους,παντως ειμαστε ολοι ευχαριστιμενοι μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.