Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μέχρι τις 18 Μαρτίου η εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε την σύγκληση Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος για το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Μπεγλίτης, στη συνέχεια υπό το φως των εξελίξεων της προόδου της δανειακής σύμβασης, θα αξιολογηθεί το πότε θα συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος προκειμένου να υποβληθούν οι υποψηφιότητες και να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερε ο ........

κ. Μπεγλίτης, η εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει από την βάση, το αργότερο μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Πολιτικό Συμβούλιο ενδέχεται να συνεδριάσει ξανά την επόμενη Τετάρτη, ενώ στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του οργάνου υπήρξε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της χώρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρθηκαν οι δυσκολίες που υπάρχουν στην Ευρώπη, ωστόσο επισημάνθηκε ότι για πρώτη φορά υπάρχει κύμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό από τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Νίκος Σαλαγιάννης, Γιάννης Μίχας, Νίκος Ανδρουλάκης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Κώστας Ασκούνης, Συλβάνα Ράπτη και Τόνια Αντωνίου πρότειναν ως ημερομηνία εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ την 4η Μαρτίου.

Οι ίδιες πηγές διευκρίνιζαν ότι το θέμα αυτό ετέθη απλώς ως πρόταση προς συζήτηση.

Τέλος, σε ότι αφορά τις διαγραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μετά την ψηφοφορία της Κυριακής, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε παρεμπιπτόντως στο ζήτημα και είπε πως ήταν δική του απόφαση.

Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.