Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Έκοψαν την πίτα τους οι ξενοδόχοι της Τριφυλίας

Με μεγάλη συμμετοχη πραγματοποιήθηκε η 1η Γενικη Συνέλευση των μελών της Ενωσης Ξενοδοχων & Ιδ Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας στις 19/01/12 στην Κυπαρισσία (Ξενοδοχείο Τσολαρίδης).

Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τα μέλη και λόγω πρόσφατων δημοσιευμάτων στο νομό Λακωνίας που αποτέλεσαν πλήγμα για τον Τουρισμό στην συγκεκριμένη περιοχή, υπήρξε ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης ενδεχόμενων κρουσμάτων Ελονοσίας απο τον Ιατρο (Υγειονολόγο- Βιοπαθολόγο και Ειδικό σε θέματα Ταξιδιωτικής Ιατρικής ) του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ Κων/νο Βασάλο, ώστε η Τριφυλία και γενικά η Μεσσηνία να θωρακιστούν λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα προστασίας της περιοχής.
Η κίνηση αυτη εντάχθηκε στα πλαίσια της ..........

γενικότερης προσπάθειας για την καλύτερη προβολή του νομού.

Επίσης παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα των μελών της Ενωσης (www.messiniahotels.gr) απο την μεσσηνιακή εταιρεία Greatway που πολύ σύντομα θα ανέβει ανανεωμένη στο διαδίκτυο.

Τέλος,μετα απο πολύωρη συζήτηση για τα θέματα που απαχολουν τον κλαδο (καθεστως πυρόπληκτων δανείων, πετρέλαιο κινησης, φοροι κ.α) και αφου δεσμέυτηκαν τα μέλη ύστερα απο την παρότρυνση της προέδρου κας Γεωργίας Ιω. Χριστοδούλου, να συγκρατηθούν οι φετινές τιμές σε χαμηλά επίπεδα χωρίς να μειωθει η ποιότητα παροχής υπηρεσιών ώστε να αντιμετωπιστει όσον το δυνατό καλυτερα η οικονομική κρίση , τα μέλη της Ενωσης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ευχόμενοι το 2012 να ειναι μια χρονια χωρίς μεγάλες απώλειες.


Η πρόεδρος
Γεωργία Ιω Χριστοδούλου

Ο γραμματέας
Κων/νος Αγγελόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.