Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Διόρθωση σε δημοσίευμα μας για τον Μητροπολίτη Τριφυλίας.

Πολλές αντιδράσεις αλλά και αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το δημοσίευμα μας σχετικά με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο και την άρνηση μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους.

Η πληροφορία που είχε φτάσει σε εμάς ανέφερε ότι την άρνηση για την μετάδοση την έκανε ο Δεσπότης Τριφυλίας. Και ενώ όλες οι πληροφορίες μας εκεί κατέληγαν φαίνεται ότι η απόλυτη αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Κατα συνέπεια το δημοσίευμα μας δεν ανταποκρίνεται 100% στη πραγματικότητα και γι αυτό απολογούμαστε ως ομάδα ζητώντας ταυτόχρονα τόσο από τους αναγνώστες μας όσο και από τον ίδιο τον Μητροπολίτη να μας συγχωρέσουν για το ατόπημα μας.

Τι πραγματικά συνέβη.

Μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον ...........

τηλεοπτικό σταθμό best και τον κ. Νίκο Μπελογιάννη μας διευκρίνισε ότι το δημοσίευμα μας δεν είναι απολύτως σωστό.
Ο Σταθμός BEST TV έκανε πρόταση για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας όχι στον Μητροπολίτη όπως γράψαμε αλλά στον Δήμο Τριφυλίας ο οποίος λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά την μετάδοση της θείας λειτουργίας.
Μας διευκρίνισε με κάθε τρόπο ότι δεν μίλησε, δεν ήρθε σε επαφή με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας για την μετάδοση και φυσικά ποτέ δεν εισέπραξε άρνηση από τον Μητροπολίτη.

Το ίδιο έχει γράψει και ο ίδιος ο κ. Μπελογιάννης στην ιστοσελίδα του σταθμού BEST, δημοσίευμα το οποίο σας μεταφέρουμε όπως ακριβώς γράφτηκε.

Απαραίτητη διευκρίνιση για δημοσίευμα του filiatranews

Σε δημοσίευμα σήμερα το έγκυρο site filiatranews αναφέρει ότι η τηλεόραση BEST έκανε προσφορά για την μετάδοση της θειας λειτουργίας από τον Αγ.Χαράλαμπο Φιλιατρών την ημέρα που εορτάζει . Εμείς πρέπει να αναφέρουμε για την ακριβή αλήθεια ότι ποτέ δεν ήρθαμε σε επαφή με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας γι αυτό το θέμα παρά μόνο με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ Κώστα Κόλλια που μας ανέφερε ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο να μεταδοθεί η θεία λειτουργία καθώς και η παρέλαση που ακολουθεί όπως είχαμε κάνει κατά το 2010 ζωντανά που αξίζει να σημειωθεί ότι σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς όπως σωστά γράφει το αγαπητό site filiatranews.blogspot.com το γεγονός το βλέπει πάρα πολύς κόσμος τόσο από την τηλεόραση σε όλη την Πελοπόννησο αλλά και σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα οι ομογενείς από το διαδίκτυο.

Νίκος Μπελογιάννης


Επαναλαμβάνουμε ως ομάδα ότι ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους όσους αναστατώσαμε άδικα, καθώς δεν έγινε σκόπιμα αλλά πέσαμε θύματα μιας λάθος πληροφόρησης.
Ζητάμε επίσης ένα μεγάλο συγνώμη κυρίως από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας για τον απαράδεκτο τόνο που χρησιμοποιήσαμε εναντίον του στο δημοσίευμα μας και ελπίζουμε να μας συγχωρέσει.

Η Ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News.

13 σχόλια:

  1. αισχος κ ντροπη σας. διασυρατε το μητροπολιτη μας για να κανετε θεμα κ να προβαλετε το BEST κ το Μπελογιάννη κ ο σταθμος σας ξεφτιλησε με ανακοινωση οτι δεν μιλησαν ποτε με το μητροπολιτη. αισχος κ ντροπη σας. ειστε ψευτες κ συκοφαντες κ λασπολογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο που παραδεχοσαστε το λαθος σας.
    Γ.Σ.ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗΣ
    ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΩΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΕΞΕΡΕΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:48 Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΤΕ ΤΗ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΤΑΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΩΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και σας εχω πει εκει στο filiatranews να μην γραφετε οτι ακουτε να λενε στα διπλανα τραπεζακια στην πλατεια.νατα τωρα τα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι μπράβο για την συγγνώμη σας. την επόμενη φορά όμως να ψάχνεται καλά κάτι για το ποιο πρόκειτε να δημοσιεύσετε. και δεύτερον να πρόσεχετε το ύφος και το λεξιλόγιο σας. Ήταν απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο επιτέθηκαν οι administrators στον σεβαστό μητροπολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...εάν πρέπει κάτι να σχολιαστεί αρνητικἀ για το Φιλιατρά Νews είναι οι χαρακτιρισμοί που χρησιμοποίησε και μάλιστα με μένος και οργή!Ένα λάθος που έχει κάνει και άλλες φορές δηλ.κάτι που μαθαίνει σαν πληροφορία χωρίς επιβεβαίωση,όπως επιβάλει και η δεοντολογία νομίζω,το παρουσιάζει αμέσως σαν να είναι απόλυτα και σίγουρα αληθινό...και ειδικά εάν αφορά εκκλησιαστικό θέμα, βιάζεται να βγάλει τον αρνητισμό του,για την εκκλησία, και να αποκαλήψει το σκάνδαλο!!!Όταν κάποιος είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ για κάτι όχι μόνο φαίνεται άλλα και λειτουργεί υποκειμενικά,τον επιρρεάζει η εκ των προτέρων αρνητική άποψη που έχει και η αντικειμενικότητα πάει περίπατο..................
    Τώρα βέβαια και η αντίδραση του Μητροπολίτη είναι λίγο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ και ΒΙΑΣΤΙΚΗ δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι και τόσο τραγικά...εντάξει...όσο δε για την αναφορά που κάνει στην παλαιά εκκλησιαστική κατάσταση των Φιλιατρών και της Τριφυλίας γενικότερα αφού την χαρακτηρίζει και αυτός αρνητικά και υποτιμιτικά...όπως άλλωστε και όλα τα Φιλιατρά και όλη η πλατεία και όλα τα διλπανά τραπεζάκια...τί έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τους υπευθύνους της κατάστασης εκείνης;ΟΧΙ σαν τιμωρός αλλά για την αποκατάσταση του σκανδαλισμού των πιστών...νομίζω ΤΙΠΟΤΑ...και οι υπεύθυνοι γυρίζουν στην πλατεία με ψηλά το κεφάλι και λένε να είμαστε αθώοι αφου εάν είχαμε κάτι κάνει ή εάν είχε βρεί κάτι εναντίον μας ο δεσπότης θα μας έστελνε στον εισαγγελέα...δηλαδή αυτή η παλαιά κατάσταση που τώρα τον συκοφαντεί τα είχε όλα τέλεια...τι παρέλαβε δηλαδή σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο ας τα πει με το ονομά τους τα πράγματα γιατί ο σκανδαλισμός από τους παλαιούς παραμένει όσο δεν γίνεται κάτι που να επιβεβαιώνει τους ψιθήρους τόσα χρόνια,εκτός και αν τα βρήκε όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οτι ακουτε γραφετε...γκαφα μεγαλη.ντροπη.bloggers μουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Ή ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΘΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ Ή ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ? ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 31-1-2012 ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12-2-2012. ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πρώην διαχειριστής που επιβεβαίωνε ότι επικοινώνησε με τον Μπελογιαννη και ότι έτσι είναι τα πράγματα που κρύφτηκε τώρα ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτα παθαινουν οσοι το παιζουν δημοσιογραφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.