Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Αλευρά - Ψαριανού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο Αντιπεριφερειάρχης των ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα τόσο της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Αναφέρθηκαν στα μεγάλα έργα που εκτελούνται, καθώς και σε πρωτοβουλίες που η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ξεκινήσει σε όλους τους τομείς, με σκοπό οι πολίτες της να επηρεαστούν ελάχιστα από την σκληρή αντιλαϊκή πολιτική των τελευταίων χρόνων.

Ακόμη αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς για .............

την γενική πολιτική που διαδραματίζεται σήμερα.
Αναφέρθηκε ότι, τα τελευταία χρόνια το οικονομικό πρόβλημα της χώρας το έχουν επωμισθεί οι ασθενής κοινωνικές τάξεις. Πολίτες είδαν μειώσεις μισθών, μεγάλες φορολογίες , απολύσεις και εργασιακές εφεδρείες , το κράτος πρόνοιας να αποδομείται.

Όλα αυτά οι πολίτες τα αντιμετώπισαν με περίσσια δύναμη και θάρρος. Κουράστηκαν όμως, γιατί θεώρησαν ότι οι θυσίες τους δεν έπιασαν τόπο και εξοργιστήκαν τόσο ,που το κίνημα αγανακτισμένων πλημμύρησε τις πλατείες. Απαξιώθηκε το πολιτικό σύστημα. Γι’ αυτό πρέπει οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, μαζί με την Αυτοδιοίκηση να αγωνιστούν με περισσότερο ζήλο, για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, την μείωση της ανεργίας , την ανάπτυξη της Περιφέρειας και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.