Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τι θα γίνει με τους μαύρους στο νεκροταφείο των Φιλιατρών;

Καθημερινά είναι τα κρούσματα κλοπής μπουκαλιών λαδιού στο νεκροταφείο Φιλιατρών καθώς οι αράπηδες που μένουν γύρω από το παλιό και το καινούριο νεκροταφείο μπαίνουν στον χώρο κυρίως μεσημεριανές ώρες που δεν πάνε επισκέπτες και ανοίγουν τα κουτιά στους τάφους και βουτάνε ότι λάδι βρουν.

Αναγνώστης μας που θέλει να κρατήσει την ............

ανωνυμία του πήγε χθες το μεσημέρι στις 3:30 όπως μας γράφει, στο παλιό νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι του συγγενικού του προσώπου και με έκπληξη είδε δύο μαύρους να φεύγουν προς την ανατολική μάντρα στην οποία σκαρφάλωσαν και πήδηξαν φεύγοντας πίσω προς τα χωράφια.

Λίγο παραπέρα πίσω ακριβώς από τη εκκλησία, είδε σπασμένο και άδειο ένα κουτί από αποθήκη ενός τάφου (Σχετική φωτογραφία). Και αναρρωτιέται.
Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό το σκηνικό στο νεκροταφείο της πόλης; Ως πότε οι μαύροι λαθρομετανάστες θα το έχουν εκεί τσιφλίκι τους και θα προξενούν ζημιές στους τάφους;
Ο Δήμος τι μπορεί να κάνει γι αυτό; Η αστυνομία ξέρει την κατάσταση που υπάρχει στο νεκροταφείο;
Είναι ή δεν είναι αυτοί οι μαύροι παράνομοι λαθρομετανάστες; Έχουν χαρτιά να παραμείνουν στην χώρα; Αν όχι να εφαρμοστεί ο νόμος για την απέλαση τους.

Ένας αγανακτισμένος αναγνώστης.

ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
Το θέμα το έχουμε αναδείξει και σε παλαιότερη δημοσίευση μας τον Μάϊο του 2011 που οι καντηλανάφτισσες βγάζουν το μεροκάματο του τρόμου αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Από τότε είχαμε παρακινήσει τον Δήμο να αναλάβει δράση και να ξεβρομίσει την πόλη από τους μαύρους και εμείς θα στηρίζαμε την όποια πρωτοβουλία του με νύχια και με δόντια.
Ο δήμος όμως ποτέ δεν έκανε κάτι. Η αστυνομία πάλι ελάχιστα πράγματα μπορεί να κάνει καθώς κακά τα ψέματα έχουν δεμένα τα χέρια τους (το φρόντισαν οι πολιτικοί μας αυτό) και αναρωτιόμαστε, μήπως ήρθε πλέον η ώρα να αναλάβουν δράση οι πολίτες να ξεβρομίσουν την πόλη από την αραπία που την έχει κατακλύσει.
Γιατί αν περιμένουμε από τους πολιτικούς........

18 σχόλια:

  1. Στον διαχειριστη απευθυνομαι.Ειναι δυνατον να γραφεις σε δημοσιο μπλογκ για αραπια και αλλα τετοια,ασχετα αν εχεις δικιο.Λιγη σοβαροτητα
    Μας εχουν κανει ξενοφοβικους,και αυτο δεν ειναι χαρακτηρηστικο Ελληνα.Δεν ειναι κακο να φανε το λαδι οι κακομηροι αυτοι ανθρωποι προκειμενου να πεθανουν της πεινας,χαλαλι.Ουτε φταινε αυτοι που δεν υπαρχει κρατος και δημος.Συμφωνω οτι δεν θα επρεπε να ειναι εδω αλλα ξαναλεω δεν φταινε αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον ανωνυμο ποιος εισαι εσυ που κρινεις τα χαρακτηρηστικα των ελληνων?αν τους αγαπας και δικαιωμα σου ειναι παρτους σπιτι σου,καλα κανουμε και ειμαστε ξεφοβικοι καλα κανει και ο διαχειριστης,λαδακι φετος εκανες?τους το μοιρασες? αντε μοιρασε τους το να σου λεμε εμεις μετα, χαλαλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε ψευτοκουλτουριαριδες....σε πειραξε το ''αραπης'' αν ηξερες πως αποκαλουν εσενα θα σου σηκωνοντουσαν οι τριχες!!!τελος παντον ...οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος,για πλακωστε στον ξυλο κανενα σκυλαραπα και θα δουμε θα ξαναπανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβαστε λιγο παλι το μηνυμα μου και αν καταλαβατε καταλαβατε.Δεν φταιω για το ποσο κοβει του καθ ενος.Για τον διαχειριστη το σχολιο μου ηταν καλοπροαιρετο.Αλλα δεν βλεπω ολους εσας να κανετε πραξη αυτα που ωραια ανωνυμα λετε.Τσαμπα μαγκες?Δεν με νοιαζει φιλε μου πως με αποκαλουν αυτοι με νοιαζει πως σκεφτομαι εγω.Ουτε κουλτουριαρης ειμαι,ποσο μαλλον ψευτοκουλτουριαρης.Απλος σκεπτομενος ανθρωπος ειμαι,που προσπαθω να μην τρεφω μισος για τον δυπλα μου οτι χρωμμα η γλωσσα μιλα,αρκει να μην πειραζει κανεναν.Και γω θα ηθελα τα φιλιατρα μας να ηταν οπως πριν απο καποια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για τον ανωνυμο των 11.28
    Τα χαρακτηριστικα των Ελληνων δεν τα προσδιωριζω εγω ουτε εσυ.Εχουν πλαστει κατα την διαρκεια των αιωνων.
    Εσυ λαδακι μαζεψες?Μονος σου η ειχες και ξενοφερτη εργατια??Ολοι καλοι ειμαστε στα λογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αρκει να μην πειραζει κανεναν.........

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. όμως όταν πειράζει, εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει.
    Ο κάθε αράπης, ρίσκαρε να έρθει στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή.
    Δεν τον κάλεσε κανένας να έρθει και κανένας δεν του έταξε ζωή πλουσιοπάροχη, σπίτια βίλες κότερα αυτοκίνητα γυναίκες κλπ κλπ
    Ηρθε από μόνος του μόνος του να λουστεί την όλη κατάσταση μόνος του. Δεν μπορεί; Επιστροφή εκεί πα όπου ήρθε. Το να μην σέβεται τίποτα, να σπάει ξένη περιουσία να κλέβει κλπ κλπ δεν το δέχομαι για κανέναν.
    Και επειδή από τους αραπάδες (δικαίωμα μου να τους αποκαλώ έτσι), δεν έχουμε δει και λίγα να πάρουν δρόμο όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς τον ανωνυμο 2,47 εγω λαδακι μαζεψα με την πλατουλα μου δεν χρειαζομαι εργατες.το τι εχει πλαστει κατα την διαρκεια των αιωνων δεν ξερω παντος αμα εχεις κανει μεταναστης θα ξερεις τι τραβαγαν οι ελληνες της αμερικης και αν επιτρεποταν να μιλανε ελληνικα σε δημοσιους χωρους ποσο μαλλον να κλεβουν.ολοι καλοι εισαστε στα λογια και στο ποσο αγαπατε το συνανθρωπο και τετοια υποκρισια....παρτε τους στα σπιτια σας αφου τους αγαπατε και νοιαζεστε γι αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοντοχωριανοι..θυμαστε την διαφημιση της Vodafone?...στην πολη σας...ειχε σημασια αν ειχε μαυρα ή ασπρα προβατα..μπροστα στη απομιμιση Eifel?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Admin team..πραγματικα χανω πασα ιδεα.Το να διαπληκτιζομαι με εναν αλλο αναγνωστη το θεωρω υγειες και φυσιολογικο.Καθε μορφη απαντησης παλυ το ιδιο.Αλλα απο εναν συντονιστη.... πραγματικα παιφτω απο τα συνεφα.Δεν εχεις ιδεα απο συντονισμο,ενημερωση.Διαχεεις πολλα στο κεφαλι σου(σας μαλλον).Ανοιξτε λιγο τα ματια σας πιο κει και ψαξτε να δειτε περι σωστης δημοσιογραφειας και οχι γηπεδικου καφενιακου τυπου.Και ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησεις(ετε) με τον ιδιο τροπο,σκεψου πριν το κανεις,αυτο που σου λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ σεβάστηκα την γνώμη σου. Άλλοι διαφώνησαν με αυτά που έγραψες όπως κι εγώ διαφωνώ. Εσύ γιατί δεν σέβεσαι την αντίθετη άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε χρυσή αυγη και στα νεκροταφεία!!!! Οι λαθραίοι αυτοί τύποι δεν φταίνε ,να βάζετε περσινό λάδι!!! Επίσης κάποτε τα έπαιρνε η ρίκενα ε άλλαξαν οι καιροί!!!! :) Ηρθεν η ώρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    Βάλτε κύριοι του μπλόγκ δημοψήφισμα ποιο κόμμα θέλουμε να δούμε τα ποσοστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ειπω? Η Ρικενα ηταν δικη μας. Οταν επροτινα στον τεως δημαρχο να συντονιστει μαζι με τις εκκλησιες να τους βοηθισουν τους φουκαραδες, μου ειπε πως αυτο εκαναν στην αρχη και εμαζευτικαν και αλλοι πολοι οταν εμαυθαν πως υπαρχει υποστιριξη.

    Λοιπον Φιλιατρινοι παρτε τον νομο στα χερια σας και μην περιμενεται δημο και αστυνομια. ΠΟΛΙΤΟΦΙΛΑΚΗ χρειαζοστε.
    Οσο για τον πατριωτη που τους συμεριζετε, ας ανοιξη μια διακονια για βοηθεια. ΟΧΙ ΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΛΑΠΑΣ.
    Φιλιατρινια, απο μακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλη η μαγκιά βγαίνει στους μαύρους που κλέβουν λάδι, πορτοκάλια και ότι άλλο φαγώσιμο που βρίσκουν δώθε -κείθε. Ναι χρειάζεται η Χρυσή Αυγή, αλλά για πράγματα πολλή σημαντικότερα και πάνω από όλα χρειάζεται το κράτος που δεν αντιμετωπίζει αποφασιστικά τις ληστείες και τους φόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαγκεσ.......τη δουλεια αυτι την κανουν ελληνες και οχι μαυρι που αναφερεται....το μονο που εχω ν αναφερω ειναι το εξης........μερα και νυχτα φυλαω σκοπια να πιασω καποιον-καποια που κανει αυτο το πραγμα.....το κακο ειναι οτι φυλαω με
    καραμπινα....βουητου ασπρομαυρη οποιοσ και να ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάλλον δεν φυλάς καλή σκοπία... Ο Αναγνώστης μας τους έπιασε στα πράσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θελω πλιροφοριες φυλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.