Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Με σύνθημα «να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα από την αρχή» η υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη

"Σωστή, δίκαιη και έντιμη", χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επιμένει στην υποψηφιότητά του, με σύνθημα "Να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα από την αρχή", κληθείς δε να σχολιάσει τις προθέσεις του Γ. Α. Παπανδρέου σημείωσε ότι εάν ο πρώην πρωθυπουργός επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, είναι δικαίωμά του.

Ωστόσο πρόσθεσε:.........

"Υπάρχει, πάντως, μια δήλωσή του, ενώπιον του Πολιτικού Συμβουλίου και μένω σε αυτήν (σ.σ ότι δεν θα είναι υποψήφιος)".

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του- μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ- για την απουσία αυτοκριτικής από τις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου, λέγοντας ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ, δεν ήταν εκεί χθες, γιατί δεν υπήρξε στοιχειώδης αυτοκριτική" και σημείωσε ότι "έπρεπε να υπάρξει κατάθεση ψυχής και πνεύματος για το τι έχει συμβεί, ποια τα λάθη και πού χρειάζονται διαφορετικές απαντήσεις".

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις που δέχεται, μετά την κριτική που άσκησε στις αποφάσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο Μ. Χρυσοχοΐδης αναρωτήθηκε:

"Κάθε φορά που διαφωνεί ένας υπουργός θα παραιτείται; Εγώ έχω πει τις απόψεις μου και προφορικά και γραπτώς. Αλλά, το βασικό που ξεχνούν αυτοί που τα λενε αυτά, είναι ότι πριν από δύο μήνες η κυβέρνησή μας κατέρρευσε".

iefhmerida

ΣΧΟΛΙΟ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ....
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΡΚΕΤΗ. ΦΤΑΝΕΙ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.