Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αυριο Τρίτη στο πρώτο Θάρρος της Μεσσηνίας για το 2012



Mε καλάσνικοφ λήστεψαν βενζινάδικο

«Ποδαρικό» για τη νέα χρονιά με ληστεία έκαναν, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μεμί Κυπαρισσίας, με λεία - «μποναμά» γύρω στα 1.000 ευρώ.

Οι άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες τύπου full face και φορώντας γάντια, λίγο πριν από τις 9.30 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μπήκαν τρέχοντας στο πρατήριο υγρών καυσίμων του Αλέξανδρου Φαραντζή και υπό την απειλή όπλων (καλάσνικοφ) απαίτησαν από τον 48χρονο ιδιοκτήτη χρήματα. Όπως είπε ο ίδιος χθες στο «Θ» μιλώντας για το θλιβερό περιστατικό που του συνέβη πρωτοχρονιάτικα, μόλις είχε βάλει καύσιμα σε πελάτη και είχε μπει στο κατάστημα, στο οποίο ήταν με τη μητέρα του.

Είχε ακουμπήσει στον πάγκο και έβλεπε ειδήσεις στην τηλεόραση. Ξαφνικά είδε να τρέχουν απέξω και να μπαίνουν μέσα τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι. Με προτεταμένα τα όπλα, με τα οποία τον σημάδευαν, ο ένας τον απείλησε με σπαστά ελληνικά, απαιτώντας να τους δώσει τα χρήματά του και με γρήγορες κινήσεις τον ακινητοποίησαν.

Άκυρη η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για τα Δημοτικά Τέλη;

Και άλλα πολλά θέματα στο Θάρρος της Μεσσηνίας
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.