Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε πού είναι τώρα ο Αϊ Βασίλης!

Το ταξίδι ξεκίνησε! Ο Αϊ Βασίλης πρέπει να μοιράσει σε όλα τα παιδιά – και στα μεγάλα – τα παιχνίδια μέσα σε 24 ώρες.

Χιλιάδες παιδάκια έστειλαν και φέτος γράμματα με τα δώρα που θέλουν και τώρα περιμένουν τι θα τους φέρει. Πλέον όλοι μπορούν να δουν που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή ο Αϊ Βασίλης με τη βοήθεια ενός προγράμματος που οργανώνει η NORAD, η στρατιωτική υπηρεσία για την αμυντική ασπίδα της Βόρειας Αμερικής, από τη βάση της στο Κολοράντο, σε συνεργασία με το Google Maps και Google Earth.

Όλα ξεκίνησαν το 1955 όταν ένα κοριτσάκι..........

τηλεφώνησε στη NORAD για να μιλήσει στον Αϊ-Βασίλη. Ο υπάλληλος για να μη τη στενοχωρήσει της είπε ότι ελέγχει το ραντάρ του για να της πει που ακριβώς βρίσκεται το έλκηθρό του. Έπειτα ζήτησε από τους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο, σε ανάλογο τηλεφώνημα. Σήμερα, πάνω από 1000 εθελοντές συνεργάζονται στο πρόγραμμα.

Δείτε που είναι τώρα ο Αϊ Βασίλης πατώντας εδώ

Οι ευχές που μας στέλνετε

Από το kopanaki News





Οι ευχές που μας στέλνετε



Αγαπητοί φίλοι σας ευχόμαστε Χρονιά Πολλά και ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία κι ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Οι διαχειριστές και οι συντάκτες των ιστολογίων
ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
Η Ευη μαγειρΕύη
Τριήρης



Ευχετήριο μήνυμα από τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Λάβαμε με e-mail πριν λίγο το ευχετήριο μήνυμα του Υπουργού οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλου και σας το μεταφέρουμε.

Σε πείσμα της κρίσης, της κρίσης, της ανασφάλειας και της απαισιοδοξίας τα Χριστούγεννα μας ωθούν στο να αναζητήσουμε και πάλι την ελπίδα.
Να την αναζητήσουμε μέσα μας.
Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρουμε.
Μπορούμε να βρούμε ξανά την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθηση μας ως Χώρα.
Να αποκαταστήσουμε αδικίες και να δώσουμε στα ........

παιδιά μας την προοπτική που δικαιούνται.
Είμαστε τώρα στο πιο κρίσιμο σημείο. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια.
Η διάσωση της χώρας, μας επιτρέπει να ανακτήσουμε το έδαφος που χάσαμε, να βρούμε τη θέση που μας αναλογεί μέσα στην Ευρώπη και τον κόσμο.
Έχουμε ανάγκη, όσο πότε άλλοτε, ο ένας από τις ευχές του άλλου.
Από μια νέα σχέση εμπιστοσύνης.
Ας κάνουμε το 2012 τη χρόνια της αναστροφής των καταστάσεων.

Χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη.

Βαγγελης Βενιζέλος

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το διπλό φονικό της Καλαμάτας

Εξιχνιάστηκε η διπλή ανθρωποκτονία του 35χρονου αλλοδαπού και του 2χρονου γιού του στην Καλαμάτα

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά και εκβίαζε καταστηματάρχες.

Συνελήφθη ο εκτελεστής της διπλής ανθρωποκτονίας, ο οποίος εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, καθώς και ο ηθικός αυτουργός

Συνελήφθησαν μέχρι τώρα ............

οκτώ (8) άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα έξι (6) άτομα

Εξιχνιάστηκε η διπλή ανθρωποκτονία, του 35χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας και του 2χρονου ανήλικου παιδιού του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί, στα τέλη του προηγούμενου μηνός Νοεμβρίου (29-11-2011), στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας. Όπως προέκυψε, ήταν «συμβόλαιο θανάτου» που εκτέλεσε 29χρονος αλλοδαπός κατά παραγγελία ενός 49χρονου ημεδαπού.

Η εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας έγινε στο πλαίσιο παράλληλης ευρείας αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και εκβίαζε καταστηματάρχες στην ευρύτερη περιοχή.

Στην εγκληματική οργάνωση, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, συμμετείχαν δεκατέσσερα (14) μέλη, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα οκτώ (8) μέλη, μεταξύ των οποίων επτά (7) Ελληνες και ένας (1) αλλοδαπός. Οι άλλοι έξι (6) δεν συνελήφθησαν, μέχρι στιγμής, και αναζητούνται.

Τις αστυνομικές έρευνες διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, συνεπικουρούμενη από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής (Ανθρωποκτονιών) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο του οποίου μετέβη από προχθές στους τόπους των ερευνών.

Μεταξύ των οκτώ (8) συλληφθέντων, βρίσκεται και ο 29χρονος αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εκτελούσε «συμβόλαια θανάτου» κατά παραγγελία. Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα συλλήψεως που αφορούσαν στην ανθρωποκτονία ενός 32χρονου ημεδαπού, το Νοέμβριο του 2008 στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, καθώς και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άλλου ημεδαπού, τον Μάρτιο του 2009, στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

Ο 29χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, είχε πάρει εντολή να δολοφονήσει τον 35χρονο αλλοδαπό από αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, έναν 49χρονο ημεδαπό που επίσης συνελήφθη.

Η σύλληψη του 29χρονου πραγματοποιήθηκε, χθες (22.12.2011) το πρωί στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο σπίτι που διέμενε.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν αναπτύξει, από καιρού, δίκτυο εκβιαζόμενων καταστηματαρχών και επιχειρηματιών, από τους οποίους εισέπρατταν συστηματικά διάφορα χρηματικά ποσά. Παράλληλα, διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που πρόεκυψαν, μέσα από φυσικές, τεχνικές και επιστημονικές έρευνες και μεθόδους:

Εξακριβώθηκε ο τρόπος δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, το είδος και το γεωγραφικό εύρος των δραστηριοτήτων τους σε ότι αφορά τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τις εκβιάσεις καταστηματαρχών και επιχειρηματιών της περιοχής
Διακριβώθηκε η ταυτότητα των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, οι ιεραρχικές σχέσεις τους, καθώς και οι μεταξύ τους ρόλοι.
Αποκαλύφθηκε, μέσα από την αστυνομική έρευνα για τη δράση τους, η διπλή ανθρωποκτονία του 35χρονου αλλοδαπού και του ανήλικου παιδιού του από τον 29χρονο εκτελεστή.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας κοινή αστυνομική επιχείρηση, που άρχισε χθες (22-12-2011) το πρωί και συνεχίσθηκε μέχρι αργά το βράδυ, κατά την οποία, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας και στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, τα οκτώ (8) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Στις αστυνομικές επιχειρήσεις συμμετείχαν, εκτός των Υπηρεσιών Ασφαλείας, αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθώς και η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.).

Κατά τη διάρκεια της κοινής αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες των συλληφθέντων, παρουσία πέντε (5) δικαστικών λειτουργών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, δηλωτικά της παράνομης δραστηριότητας τους.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν:

Ένα (1) πιστόλι.
Ένα (1) περίστροφο.
Τρία (3) κυνηγητικά όπλα.
Επτά (7) μαχαίρια
Εξήντα οκτώ (68) φυσίγγια περιστρόφου και πιστολιού
Ποσότητες ναρκωτικών (περίπου: 20 γραμμμάρια ηρωίνης, 21 γραμμάρια κοκαίνης, 10 γραμμάρια κάνναβης) και φαρμακευτικών δισκίων που υπάγονται στο νόμο για τα ναρκωτικά
Δύο (2) ζυγαριές ακριβείας
Πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών sim
To χρηματικό ποσό των 4.490 ευρώ
Φάκελοι με χρηματικά ποσά, από 300 έως 600 ευρώ ο κάθε φάκελος, καθώς και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονομασίες νυχτερινών καταστημάτων

Οι οκτώ (8) συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους οκτώ (8) συλληφθέντες, αλλά και όσους αναζητούνται, είναι, κατά περίπτωση, η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που σκοπό είχε την εκβίαση καταστηματαρχών και επιχειρηματιών νυχτερινών κέντρων, την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ανθρωποκτονίες, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

morias News

Επισκέψεις Αλευρά

Τα προνοιακά ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, Άσυλο Ανιάτων και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου , επισκέφθηκε χθες 23 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς.

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τροφίμους όσο και με εργαζόμενους στα ιδρύματα, καθώς επίσης και με τους υπευθύνους και εθελοντές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο .

Ευχήθηκε σε όλους να έχουν δύναμη στο ...........

έργο που επιτελούν για το συνάνθρωπο , καλές γιορτές και το νέο έτος να είναι καλύτερο για όλους.

Οι ευχές που μας στέλνετε



Mε τις θερμότερες ευχές μας για καλές γιορτές, υγεία, ευτυχία, αγάπη και ένα δημιουργικό νέο έτος με ατελείωτο blogging,

ClopYPastE blog Team


Μήνυμα αναγνώστη: Γιατί κάθε κάρτα ξεχωριστά;

Αγαπητοί διαχειριστές του Φιλιατρά News
Έχω μια μικρή απορία και αν θέλετε μου την λύνετε. Βλέπω πολλές φορές σε ξεχωριστές δημοσιεύσεις οι ευχές που μας στέλνετε.
Γιατί κάθε μια ξεχωριστά και όχι μία ανάρτηση για κάθε 5 κάρτες για παράδειγμα;
Καλά Χριστούγεννα

Γιάννης Π.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Γιατί πολύ απλά τον κάθε ένα που μπαίνει τον κόπο να μας .......

στείλει μια καρτούλα του με τις ευχές του τον βλέπουμε τον καθέναν ξεχωριστά και δεν βάζουμε κανέναν σε ομαδοποίηση.
Όλες αυτές οι κάρτες έρχονται από διάφορους αναγνώστες μας στο inbox του gmail μας.
Ο καθένας σας είναι μοναδικός και ξεχωριστός. Νομίζουμε ότι ο καθένας σας αξίζει τον δικό του χώρο.

Χώρος υπάρχει άφθονος. Όποιος θέλει να μας στείλει τα χρόνια του πολλά με κάρτα ή και χωρίς κάρτα, το e-mail μας είναι: Filiatranews@gmail.com

Καλά Χριστούγεννα και σε σένα αγαπητέ Γιάννη.

Οι ευχές που μας στέλνετε




Οι ευχές που μας στέλνετε



Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και πολλά και καλά χιλιόμετρα για το 2012..
VARADERO CLUB HELLAS


Οι ευχές που μας στέλνετε




Οι ευχές που μας στέλνετε




Παπαδήμος: «Σοβαρευτείτε ή παίρνω τα μέτρα μου»

Την ανανέωση της στήριξης από τους τρείς πολιτικούς αρχηγούς προς την κυβέρνηση του ζητά ο πρωθυπουργός, κ. Λουκάς Παπαδήμος, έπειτα και από της συνεχείς τριβές του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Ή θα σοβαρευτούμε και θα συμφωνήσουμε σε έναν ελάχιστο κοινό παρονομαστή ή θα λάβω κι εγώ τις αποφάσεις μου», εκμυστηρεύθηκε ο κύριος Παπαδήμος σε στενούς συνεργάτες του.

Όπως σημειώνει στο κύριο θέμα του το «Βήμα», ..........

υπό το βάρος αυτών των προειδοποιήσεων έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, Α.Σαμαρά και Γ.Καρατζαφέρη.

Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Α. Σαμαράς συμφώνησε να ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης και να στηριχθεί η ρύθμιση των χρεών και το οικονομικό πρόγραμμα που θα τη συνοδεύει.

Now24

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτό είναι θράσος χωρίς όρια!!! Απειλεί ο διορισμένος Πρωθυπουργός και πρώην υπάλληλος των τοκογλύφων της Goldman Sachs ότι θα πάρει τις αποφάσεις του...
Δηλαδή ρε Λουκά θα φύγεις; Μην μας το πεις απότομα και χαρούμε... Έτσι κι αλλιώς κατέρρευσες μέσ σε ενα μήνα. Τραβα για εκλογες στις 19 του Φλεβάρη και άσε τις απειλές.

Π. Τατούλης: Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία και ένα καλύτερο μέλλον

Αναφερόμενος στην εορτή των Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην κορύφωση κρίσης των θεσμών, σε μια βαθιά πολιτική στιγμή για την χώρα μας, η αναγκαιότητα να κατευθυνθούμε σε ένα νέο προορισμό, σε ένα νέο όραμα ενδυναμώνεται από την πίστη μας στην εορτή της γέννησης του θεανθρώπου. Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία και ένα καλύτερο μέλλον.»



Οι ευχές που μας στέλνετε

Από τον συνεργάτη μας Γιάννη Πετσέλη




Οι ευχές που μας στέλνετε





Επιστολή Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών σε Κόλλια

ΠΡΟΣ : Δήμαρχο Τριφυλίας

ΚΟΙΝ: 1) Σωτηρόπουλο Δημήτρη, 2) Κουκούμη Σαράντο 3) Δ.Σ. Δήμου Τριφυλίας

Κύριε Δήμαρχε θα θέλαμε να ορίσετε έναν από τους Γεωπόνους του Δήμου μας, ώστε να ενημερώνει και να συντάσσει τα δικαιολογητικά για τις άδειες χρήσης νερού, από γεωτρήσεις και πηγάδια.

Νομίζουμε ότι αυτό είναι εφικτό, και θα βοηθήσει .........

στην μείωση του κόστους, για τις άδειες χρήσης νερού, κάτι που είναι απαραίτητο για τους αγρότες του Δήμου μας.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Ο Γραμματέας
Γριβοκωστόπουλος Γιάννης

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Δεκεμβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.