Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Οι ευχές που μας στέλνετε



Φεβρωνία Πατριανάκου
πρώην Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ.


Οι ευχές που μας στέλνετε





Οι ευχές που μας στέλνετε




Οι ευχές που μας στέλνετε




Οι ευχές που μας στέλνετε



Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ


Η απάντηση του Φιλιατρά News στο Δημοτικό Σαφάρι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η ΜΠΟΥΖΑ!

Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε από εδώ, στο φιλικό μας και αγαπητό μας Blog, "Δημοτικό Σαφάρι" (λόγω μη ύπαρξης σχολίων στο ιστοχώρο τους) σχετικά με το σημερινό του αναληθές δημοσίευμα, ότι τα έβαλε με τα Blogs του νομού της η κ. Αντωνία Μπούζα, αναφέροντας και το όνομα του blog μας.

Δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που οδήγησε τους διαχειριστές........

του Δημοτικού Σαφαριού, να βγάλουν αυτό το συμπέρασμα - ότι η κ. Αντωνία Μπούζα τα έβαλε με τα Blogs του νομού της - αλλά η δημοσίευση της στο προφίλ της στο Facebook, κάθε άλλο παρά αναφέρονται σε κάποιο Μεσσηνιακό Blog και πολύ περισσότερο στο "Φιλιατρά News".
Πρόκειται για μία γενικόλογη αναφορά - τοποθέτηση - χωρίς να στοχοποιεί κανένα απολύτως συγκεκριμένο Blog, ή άλλο γενικότερα ιστοχώρο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά την άποψη και την μεγάλη εκτίμηση, που έχει η κ. Μπούζα για το blog μας.

Δηλώνουμε δε, ότι οι σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην Κ. Μπούζα και το "Φιλιατρά News" είναι οι καλύτερες που υπάρχουν, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι η φιλία μας θα μας εμποδίσει ανά πάσα στιγμή, να της ασκήσουμε δημόσια κριτική, ακόμα και αν αυτή θα είναι αυστηρή (όπως έχει γίνει στο παρελθόν) καθώς πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο.
Αυτά είναι μιλημένα και εξηγημένα εδώ και καιρό και έχουν γίνει αποδεκτά και από τις δυο πλευρές.

Κατα συνέπεια το δημοσίευμα του blog "Δημοτικό Σαφάρι" δεν μας αγγίζει στο ελάχιστο και δεν πρόκειται να γίνει αιτία να διαρραγούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές (Φιλιατρά News και Αντωνία Μπούζα).

Από την ομάδα Διαχείρησης του Φιλιατρά News

Οι ευχές που μας στέλνετε




Επιμελητήριο: Το λιμάνι της Καλαμάτας είναι σημαντικότατο εργαλείο στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.

Με αφορμή την ανάθεση της λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας στο Δήμο Καλαμάτας, επανερχόμαστε στην πάγια και πλειστάκις εκφρασμένη θέση μας, ότι το λιμάνι της Καλαμάτας δεν είναι –και δεν πρέπει να αφεθεί να γίνει- ένα τυχαίο επαρχιακό λιμάνι. Το λιμάνι της Καλαμάτας είναι εθνικής σημασίας και κατ’ επέκταση διεθνές, η διαμόρφωσή του βασίζεται σε ένα εξειδικευμένο master plan και έχει, κατά συνέπεια, όλες τις δυνατότητες, αλλά τις προοπτικές να γίνει η νότια πύλη της Χώρας στη Μεσόγειο, επ’ ωφελεία του παραγωγικού ιστού της περιοχής μας και κυρίως των εξαγωγών μας.

Προϋπόθεση όλων αυτών είναι η ολοκλήρωση ενός ...........

συστήματος συνδυασμένων μεταφορών, δηλαδή η ολοκλήρωση των οδών Τρίπολης-Καλαμάτας και Πύργου-Καλαμάτας (Νότια Ιονία Οδός) και της σύγχρονης σιδηροδρομικής σύνδεσης Πάτρας-Λιμάνι Καλαμάτας.

Πιστεύουμε, ότι ένα τέτοιο λιμάνι, που θα αποτελεί σημαντικότατο εργαλείο στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας, θα πρέπει το συντομότερο να αποκτήσει Οργανισμό Λιμένος, δηλαδή χωριστό νομικό πρόσωπο υπό την εποπτεία του Δήμου, που θα διαχειρίζεται τις υποθέσεις του λιμανιού και θα προσελκύει κρουαζιερόπλοια και νέες θαλάσσιες συνδέσεις για τη μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων.

Οι ευχές που μας στέλνετε



ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ.


Οι ευχές που μας στέλνετε



ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!


Μήνυμα του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια για τα Χριστούγεννα.

Αγαπητοί συμπολίτες
Ίσως ποτέ άλλοτε τις τελευταίες δεκαετίες δεν είχαμε όλοι την ανάγκη που νοιώθουμε σήμερα για ένα ζεστό χαμόγελο, για μια έκφραση αλληλεγγύης. Κι ίσως ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο αναγκαίο να ενώσουμε τις ευχές και τις προσευχές μας αλλά και τις δράσεις μας και τον αγώνα μας, όταν χρειάζεται, για να κρατήσουμε ζωντανή τη σπίθα της ελπίδας.

Χρόνια Πολλά

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ


--

Οι ευχές που μας στέλνετε



Από καρδιάς εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας καλά Χριστούγεννα και καλές Γιορτές και τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα τον καινούργιο χρόνο.

allday news4you




Οι ευχές που μας στέλνετε



ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ



Οι ευχές που μας στέλνετε




Μήνυμα του Θανάση Δαβάκη για τις Εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος οι γιορτές βρίσκουν την Πατρίδα και το Λαό μας στην πιο δύσκολη στιγμή των τελευταίων σαράντα ετών.

Ανεύθυνοι πολιτικοί παγίδεψαν τον τόπο σε μία κατάσταση που του στερεί το χαμόγελο, του πνίγει την ελπίδα και του ακυρώνει το μέλλον.

Με την αδιέξοδη Μνημονιακή πολιτική που στοχεύει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες συμπολίτες μας, λόγω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει προοπτική για κάτι καλύτερο.
Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγή .......

πορείας, αλλαγή ψυχολογίας.
Όποιος γνωρίζει καλά την ιστορία του Λαού μας, ξέρει, ότι έχουμε περάσει και δυσκολότερες στιγμές και έχουμε βιώσει σκληρότερες καταστάσεις.

Τις ξεπεράσαμε όμως και τις ξεπεράσαμε, όταν ήμασταν ενωμένοι, είχαμε αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση και ήμασταν προσηλωμένοι σε ένα στόχο.
Ο στόχος τώρα θα πρέπει να είναι τόσο σοβαρός όσο
και πολύ απλός: Η σωτηρία της Πατρίδας !

Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, σήμερα, θέλω να στείλω σε όλους εκείνους που πορεύομαι μαζί τους τόσα χρόνια, σε όλους τους Λάκωνες, ένα Μήνυμα Ελπίδας, που τόσο το έχουμε ανάγκη.
Μιας ελπίδας που μπορεί σύντομα να γεννηθεί, αν όλοι δούμε κατάματα την αλήθεια και σε λίγο καιρό, με μια νέα κυβέρνηση αγωνιστούμε για να κάνουμε την Ελλάδα αλλά και τη Λακωνία μας, όπως τη θέλουμε και της αξίζει, μακριά από την καταθλιπτική κατάσταση του σήμερα.

Το Αστέρι που πριν 2012 χρόνια φώτισε την ελπίδα στον κόσμο ας ξαναφωτίσει αυτή τη γωνιά της γης, την αγαπημένη μας Πατρίδα.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Ευχαριστήριο Ειδικού Σχολείου

Το προσωπικό και οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Φιλιατρών ευχαριστούν θερμά την Tradeforms Εκτυπωτική, Κίτσος Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε. για τη δωρεάν εκτύπωση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Επιπλέον ζητούμε συγνώμη γιατί σε χθεσινή μας ανάρτηση ο εν λόγω χορηγός εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε.




Οι ευχές που μας στέλνετε



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ζητάμε συγνώμη αλλά το e-mail από το eklogika.gr είχε μπει στα ανεπιθύμητα (Spam)



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Δεκεμβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.