Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Το ΠΑ.ΤΡΙ.Σ για το Έκτακτο Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ)

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Αγαπητοί Δημοτικοί σύμβουλοι,

Σας καλούμε να πάρετε θέση - απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο στις 16/11/2011 και να συμμετέχετε και εσείς ως ενεργή φωνή διαμαρτυρίας στο νέο χαράτσι της ΔΕΗ. Ο σύλλογός μας αν και νεοσύστατος έχει μέχρι σήμερα γίνει αποδέκτης πολλών διαμαρτυριών και παραπόνων από πολίτες, οι οποίοι δηλώνουν ότι αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι» για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ που εκδίδονται και έχουν αρχίσει να αποστέλλονται σε συνδημότες μας.

Αφρουγκαζόμενοι την αγανάκτηση των πολιτών, σεβόμενοι ταυτόχρονα το ρόλο της δημοτικής αρχής, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία τους να πληρώσουν το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), να εκδώσετε ανακοίνωση (μαζί με σας και ήδη πολλοί άλλοι δήμοι σε όλη την Ελλάδα το έχουν πράξει), με την οποία να καλείται τους δημότες σας να πληρώσουν μέσω ΑΤΜ το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και τα δημοτικά τέλη, χωρίς όμως να καταβάλουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Ταυτόχρονα δε να στείλετε επιστολή στη ΔΕΗ και να τους ..........

ενημερώνουμε να μην προβούν στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος προς τους πολίτες που δε θα πληρώσουν το «χαράτσι», από τη στιγμή που θα έχουν εισπράξει το οφειλόμενο προς την υπηρεσία ποσό και να περιμένουν τόσο την απόφαση του ΣτΕ (2/12/2011) όσον αφορά στις προσφυγές που έχουν κατατεθεί κατά του ειδικού τέλους, όσο και μια πιθανή νομοθετική ρύθμιση που τυχόν προκύψει μετά την πίεση που θα ασκήσουν – δια των οργάνων τους – οι ΟΤΑ προς την κυβέρνηση.

Ως δήμος Τριφυλίας, παρακαλούμε να δείξετε την ανάλογη ευαισθησία προς τους πολίτες και ιδιαίτερα εκείνους των χαμηλότερων στρωμάτων που αυτήν την περίοδο πλήττονται από τα δυσμενή και επαχθή μέτρα της κυβέρνησης και να προβείτε σ αυτήν την κίνηση ενημέρωσης στους πολίτες ώστε να δουν και αισθανθούν ότι η δημοτική αρχή είναι ενεργά πλάι τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση και επαφίεμαι στην κοινωνική σας ευαισθησία. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, και πάντα αρωγοί σ όλες τις ενέργειές σας προς όφελος των πολιτών.
Με εκτίμηση
Εκ μέρους του ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!! Γκρουπ στο Facebook ζητά την ευθανασία των αστέγων

Φαίνεται ότι στην ζωή πλέον δεν τα έχουμε δεί όλα αλλά έχουμε κι άλλα να δούμε.

Μεγάλο ΣΟΚ και Ανατριχίλα προκαλεί ιστοσελίδα στο Facebook που ζητεί να θανατωθούν οι άστεγοι.

Με σύνθημα «Τέλος στους μύθους των ανθρωπιστών, αυτοί οι άνθρωποι είναι παράσιτα για την κοινωνία και επικίνδυνοι για την οικονομία και την υγεία μας», οι άγνωστοι, και προφανώς ναζιστικών αποκλίσεων, διαχειριστές της σελίδας έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών χρηστών του Facebook.

Δυστυχώς, δεν λείπουν αυτοί που επικροτούν ..........
http://www.blogger.com/img/blank.gif
το κήρυγμα μίσους και τις αποτρόπαιες απόψεις τους και μάλιστα σε μία ζοφερή εποχή όπου η φτώχεια πλήττει μεγάλα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Ατομα προφανώς με διαταραγμένο ψυχικό κόσμο βρήκαν τρόπο αν προκαλέσουν το Λαϊκό αίσθημα. Ο μόνος τρόπος να κατέβει η κατάπτυστη σελίδα των ανώμαλων (δυστυχώς διαχειριστών) της σελίδας.

Κάντε όλοι Report στην κατάπτυστη σελίδα.



ΥΠΟΙΚ προς μεγαλοοφειλέτες: "Ξοφλήστε έως 24/11 αλλιώς..."

Άλλη μια προσπάθεια κάνει το υπουργείο Οικονομικών μπας και βάλει στα ταμεία ρευστό έως το τέλος Νοεμβρίου.

Εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση και καλεί όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο μεγαλύτερες των 150.000 ευρώ να σπεύσουν να τις τακτοποιήσουν εως τις 24 του μηνός.

Εάν δεν το πράξουν τα στοιχεία τους θα συμπεριληφθούν σε κατάλογο οφειλετών και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα μέτρα των κατασχέσεων και της διαδικασίας του αυτοφόρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Μέχρι την Πέμπτη ..........

24 Νοεμβρίου 2011 καλούνται τα φυσικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, μεγαλύτερες των € 150.000, να προσέλθουν στην αρμόδια ΔΟΥ τους και να καταβάλουν ή να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητές τους. Η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να μην συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα των οφειλετών φυσικών προσώπων που θα δημοσιευθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τον ν. 3943/2011 (άρθ. 9, § 1&2, ΦΕΚ 66 ΑΆ) και την Υ.Α. 1185/2011. Η δημοσίευση των προαναφερθέντων στοιχείων επιβάλλεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος και αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στη συλλογή των εσόδων και στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης μεταξύ της φορολογικής Αρχής και των φορολογουμένων μέσω της προώθησης της διαφάνειας".

Newsit

Αχαϊκή - Εράνη Φιλιατρών 1 - 1

Στάθηκε όρθια στην Αχαγιά.

Πολύ καλά στάθηκε στην Κάτω Αχαγιά η Εράνη Φιλιατρών που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αχαϊκή. Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη στάθηκε άξια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε μάλιστα να πάρει και τη νίκη αφού είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα.........

Στο 19′ ο Κόλλιας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή άλλα η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 26′ ο Νιφορόπουλος έβγαλε την σέντρα και ο Δημητρακόπουλος με κοντινό πλάσε στη κίνηση έκανε το 1-0.

Στο 37′ ο Κουτσουρές εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπαστακός με κεφαλίά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 39′ ωραίος συνδυασός, με τον Μ. Γρηγορακάκη έκανε την σέντρα, ο Ντινιώτης έπιασε την κεφαλιά με τον Καλλιακμάνη να διώχνει σωτήρια.

Στο 41′ ο Α. Γεωργιόπουλος έκανες το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή άλλα η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 43′ ο Κόλλιας ανατράπηκε από τον Γερασιμόπουλο αλλά ο κ. Αποστολόπουλος συνέχισε το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονες διαμαρτυρίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΧΑΪΚΗ: Καλλιακμάνης, Γερασιμόπουλος, Ποναδιανιώτης, Νικολακόπουλος, Μπεκίρης, Ανδριέλλος, Σπανός, Φίλλιπας, Αναγνωστόπουλος, Δημητρακόπουλος, Νιφορόπουλος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Ι. Γρηγορακάκης, Λυμπερόπουλος, Μπαστακός, Ντινιώτης, Κώτσος, Κουτσουρές, Α. Γεωργιόπουλος (70′ Καραχάλιος), Μ. Γρηγορακάκης (77′ Χρονόπουλος), Κόλλιας, Μικελάτος (90′ Φουρναράκος).

Εράνη Φιλιατρών

Επιμένει να μην δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο Καμένος

Προκαλεί να τον διαγράψει ο Σαμαράς.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, αφήνει ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, γεγονός που προκαλεί “πονοκέφαλο” στο κόμμα του.

“Προτιμώ να διαγραφώ παρά να υπερβώ τη συνείδησή μου. Η χώρα παραδίδεται. Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης”, τόνισε σήμερα το πρωί ο βουλευτής, της ΝΔ.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι στόχος της .........

μεταβατικής κυβέρνησης είναι να νομιμοποιήσει το πρώτο μνημόνιο και υπογράμμισε: “Δεν μπορεί κανένας βουλευτής και καμία προσωρινή πλειοψηφία να δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα 20 χρόνια, το μέλλον των παιδιών μας. Αυτά που γίνονται έχουν ξεπεράσει τη συνταγματική νομιμοποίηση”.

Από την πλευρά της ΝΔ τηρούν στάση αναμονής, ωστόσο ο Γ. Μιχελάκης, μιλώντας στο Mega, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Καμμένου. Όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ: “Είναι ορισμένα νομοσχέδια και ψηφοφορίες, όπως η ψήφος εμπιστοσύνης που είναι σημαντική πράξη. Δεν μπορεί να τα αγνοήσει κανείς. Είναι μείζον η ψήφος εμπιστοσύνης”.

24h.gr

Απλήρωτοι οι μισοί λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι

Μπροστά σε πλήρες αδιέξοδο κινδυνεύει να βρεθεί η νέα κυβέρνηση, δύο μέρες μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Στις 18 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία των 40 ημερών μέσα στην οποία πρέπει να εξοφληθούν οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στους οποίους έχει ενσωματωθεί το χαράτσι του ειδικού φόρου για τα ακίνητα.

Από τα έως σήμερα στοιχεία φαίνεται ότι το ..........

54% των λογαριασμών των 251.000 λογαριασμών που εκδόθηκαν στις 10 και 11 Οκτωβρίου δεν έχουν πληρωθεί ακόμη.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα το συνολικό ποσό για το τέλος ακινήτων που θα πρέπει να εισπράξει και να αποδώσει η ΔΕΗ είναι περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ και έχουν έχουν εισπραχθεί μόλις τα 23 εκατομμύρια.

Η διοίκηση της επιχείρησης έχει ενημερώσει την κυβέρνηση για την πορεία της είσπραξης και προβληματίζεται για το τι θα συμβεί αν στο τέλος της προθεσμίας των 40 ημερών οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε τόσο μεγάλα ποσοστά.

Η εντολή της κυβέρνησης είναι σαφής, η επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει σε διακοπή της παροχής έως ότου εξοφληθούν οι λογαριασμοί και εισπραχθεί το χαράτσι.

Εδώ όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Τόσο οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ όσο και αρκετοί δήμαρχοι, μεταξύ των οποίων του Πειραιά και του Περιστερίου, έχουν δηλώσει ότι θα εμποδίσουν τη διακοπή των παροχών ηλεκτροδότησης. Μαλιστα η ΓΕΝΟΠ θα συγκροτήσει ομάδες περιφρούρησης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της. Με αυτήν επαναλαμβάνει την αντίθεσή της με τις διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά με χαμηλά εισόδηματα που δεν μπορούν να πληρώσουν εισφορά στα ακίνητα, καλεί τη διοίκηση να μη δώσει εντολή για διακοπές «σε κανέναν φτωχό, άνεργο, μικροσυνταξιούχο ή μεροκαματιάρη», και ζητά από τα μέλη της να μην κόβουν το ρεύμα στις περιπτώσεις αυτές, ενώ για τις περιπτώσεις όπου οι διακοπές γίνονται από εργολάβους προτείνει να συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης.

Παράλληλα, πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες καταναλωτών για λανθασμένους υπολογισμούς των τετραγωνικών μέτρων της κατοικίας τους στα οποία στηρίζεται το ύψος του τέλους. Τους καταναλωτές αυτούς οι υπάλληλοι της ΔΕΗ τους παραπέμπουν στους δήμους για να υποβάλουν διορθωτικές δηλώσεις του εμβαδού του ακινήτου τους και των τιμών ζώνης, τις οποίες ωστόσο οι δήμοι δεν παραλαμβάνουν, όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών. Αντίθετα στέλνουν τους πολίτες στις Εφορίες όπου υπάγονται για να κάνουν αίτηση επανυπολογισμού και διόρθωσης της οφειλής τους. Με τη σειρά τους, οι ΔΟΥ παραπέμπουν τους πολίτες πάλι πίσω στους Δήμους για να κάνουν αίτηση ώστε να υπολογιστεί σωστά η τιμή ζώνης του ακινήτου τους και το εμβαδόν του, ενώ ταυτόχρονα τους ζητούν να πληρώσουν όλο το ποσό της λανθασμένης χρέωσης, με τη δέσμευση ότι θα υπάρξει συμψηφισμός ή και επιστροφή του αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.

iefhmerida

Δεν πληρώνουν το χαράτσι

Εντυπωσιακή είναι ή άρνηση των καταναλωτών να καταβάλουν το τέλος ακινήτων μέσω του λογαριασμού ρεύματος. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκαλούν έντονο προβληματισμό τόσο στο οικονομικό επιτελείο όσο και στη ΔΕΗ η οποία θα κληθεί να κόψει το ρεύμα σε χιλιάδες νοικύριά αν εφαρμοσθεί ο νόμος

Ενας στους δύο λογαριασμούς που έχει αποστείλει η ΔΕΗ με το τέλος ακινήτων και για τους οποίους έχει λήξει η προθεσμία αποπληρωμής τους δεν έχει ακόμη εξοφληθεί.
Πέντε ημέρες πριν από τις 18 Νοεμβρίου οπότε ...........

και λήγει το σαρανταήμερο από την έκδοση των πρώτων λογαριασμών, διάστημα μετά το οποίο αρχίζουν βάσει του νόμου οι διακοπές ρεύματος, τα στοιχεία της ΔΕΗ δείχνουν ότι ανείσπρακτο παραμένει το 54%.Πρόκειται για τις πρώτες παρτίδες με το τέλος ακινήτων που εξέδωσε η εταιρεία στις 10-11 Οκτωβρίου, συνολικού αριθμού 251.000, οι οποίες αντιστοιχούν σε εισπρακτέο τέλος ύψους 50 εκατ. ευρώ. Εξ αυτών, με στοιχεία της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου, η ΔΕΗ είχε εισπράξει 23 εκατ. ευρώ, παρέμεναν δηλαδή ανεξόφλητα άλλα 27 εκατ. ευρώ.

Τα Νέα

Η ώρα της σύγκρουσης έφτασε- Τι σχεδιάζει ο κ. Παπανδρέου και τι θα κάνουν οι δελφίνοι

Στα όρια νευρικής κρίσεως βρίσκονται τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως οι δελφίνοι οι οποίοι θεωρούν ότι μετά τα τελευταία γεγονότα ο κ. Παπανδρέου θα είναι απρόβλεπτος.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει την προσωπική του στρατηγική την οποία ωστόσο δεν είναι πρόθυμος να αποκαλύψει ακόμα και στους πιο στενούς του συνεργάτες. Γιατί η πρόσφατη εμπειρία του δίδαξε ότι ακόμα και οι πιο κοντινοί άνθρωποι στην κρίσιμη στιγμή τον εγκατέλειψαν.
Χαρακτηριστική είναι η σκηνή η οποία ..........

διαδραματίστηκε αμέσως μετά την συμφωνία με τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο κ. Παπανδρέου ενώ είχε ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες περίλυπος έμενε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Αθανασάκης περισσότερες από τρείς φορές του ζήτησε να αποχωρήσουν αλλά εκείνος δεν αποφάσιζε να εγκαταλείψει το γραφείο του. Τελικά επιστρατεύθηκε ο αδελφός του Αντρίκος ο οποίος του μίλησε και εν τέλει πείστηκε να αποχωρήσει…

Το γεγονός της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης την οποία αισθάνεται ο πρώην πρωθυπουργός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιτρέψει να στους δελφίνους να κινηθούν ελεύθερα και με άνεση.

Στο μεταξύ πληροφορίες που έγιναν γνωστές επιμένουν ότι ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες επιχειρώντας να αιφνιδιάσει τους επίδοξους αντικαταστάτες του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του με βασικό διακύβευμα την ενότητα του κόμματος ενόψει εκλογών.

Την ίδια ώρα οι κ.κ Βενιζέλος και Λοβέρδος περιμένουν εναγωνίως την ευκαιρία προκειμένου να εκδηλώσουν και επισήμως το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να εκδηλωθεί εάν δεν τεθεί επισήμως θέμα ηγεσίας και ο κ. Παπανδρέου γνωρίζοντας τις προθέσεις-κυρίως του κ. Βενιζέλου- δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει πρώτος αυτός το ζήτημα.

Πάντως αυτοί που γνωρίζουν καλά το εσωκομματικό τοπίο στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι το «παπανδρεϊκό μπλοκ» υποστηρίζει πως ο κ. Παπανδρέου σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με μέλη της οικογενείας του αλλά και πολύ στενούς του συνεργάτες εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν χρήσιμο να μην φτάσουν σε αναμέτρηση και να ηγηθεί αυτός του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, αλλά εάν αυτό είναι αναπόφευκτο τότε το καλύτερο είναι τρείς η περισσότεροι οι υποψήφιοι. Γιατί κατά την εκτίμηση του πρώην πρωθυπουργού σε μια τέτοια περίπτωση ο κ. Βενιζέλος θα χάσει για δεύτερη φορά.

Στο «παιχνίδι» θέλει να εμπλακεί και ο κ. Χρυσοχοΐδης ο οποίος ωστόσο χαρακτηρίζεται εντελώς παρακμιακή περίπτωση αλλά ταυτόχρονα και ξεπερασμένος με ξύλινο και σχεδόν ακατάληπτο πολιτικό λόγο. Συνεπώς η παρουσία του στο σκηνικό θεωρείται περισσότερο… ψυχαγωγικού χαρακτήρα παρά ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεσης.

Newpost

ΣΧΟΛΙΟ
Κοίτα Θράσος!!!! Να προσπαθεί να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας... Μην του πάρουν την καρέκλα... Μην χάσει το αξίωμα του!!!
Μετά από αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη να τον πετάξουν έξω από το κόμμα.

Β Τοπική 1ος Όμιλος. Αποτελέσματα 8ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 8ης Αγωνιστικής




ΔΕΗ: Οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν ακόμη και αν έχουν λάθη

Τι απαντά η επιχείρηση για τα προβλήματα που εντοπίζονται στους 3,5 εκατομμύρια λογαριασμούς που έχουν φτάσει στα νοικοκυριά.

“Δεν είναι ευθύνη της ΔΕΗ τα λάθη στις τιμές ζώνης και την παλαιότητα των ακινήτων”. Αυτό τόνισε ο Κίμων Στεργιώτης, διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ, αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον υπολογισμό του ειδικού τέλους ακινήτων, που έχουν ως αποτέλεσμα να “φουσκώσει” το χαράτσι των ακινήτων.

Ο κ. Στεργιώτης σημείωσε ότι, παρά τα όποια ..........

λάθη, ο λογαριασμός θα πρέπει να πληρωθεί κανονικά και θα γίνει συμψηφισμός τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο διευθυντής επικοινωνίας της επιχείρησης, στη ΝΕΤ, όσοι εντοπίσουν λάθη θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους δήμους για να τα διορθώσουν. Ωστόσο θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά τους λογαριασμούς. Πρόσθεσε ακόμη, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διακανονισμού γιατί αυτό θα ήταν παραβίαση του νόμου.

Σχετικά με τα ειδοποιητήρια που έχουν σταλεί, μέχρι σήμερα φτάνουν τα 3,5 εκατομμύρια και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία πληρώνονται κανονικά.

24h News

Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 14 Νοεμβρίου έως 20 Νοεμβρίου 2011 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλη Παπαθεοδοσίου

Tηλ: 2761 - 0 - 32229
Κιν. 693 - 2337104


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Νοεμβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.