Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κλήρωση Τζόκερ 16/10 και Διαλογή

Μόλις βγήκαν από την κληρωτίδα οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ.
Σήμερα η κλήρωση μοιράζει 3.500.000 (Τρίαμισι Εκατομμύρια) ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι:





Η ΔΙΑΛΟΓΗ




ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ VIDEO



Από Αναγνώστη μας



Ζημιές στα Φιλιατρά αλλα και σε καλλιέργειες από την χθεσινοβραδυνή νεροποντή

Ζημιές προκάλεσε η χθεσινοβραδυνή νεροποντή τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου.

Από την δυνατή νεροποντή πολλοί δρόμοι στα Φιλιατρά θύμιζαν ποτάμια ενώ την όλη κατάσταση επιβάρυναν τα βουλωμένα φρεάτια από χαρτιά, φύλλα, σκουπίδια στις σχάρες με αποτέλεσμα το νερό να μην μπορεί να διαφύγει και να σχηματίσει λίμνες.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλο το καλοκάιρι δεν καθάρισαν τα φρεάτια από τον Δήμο και τα αποτελέσματα της γύμνιας του Δήμου φάνηκαν με την πρώτη μπόρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον δρόμο προς............

τις εργατικές κατοικίες ο δρόμος θύμιζε μέσα στην βροχή με σκούπες να απομακρύνουν τα νερά.

Οι Δρόμοι στην πόλη είχαν κατεβάσει λάσπες και σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι με σκπούπες και λάστιχα να προσπαθούν να φέρουν την κατάσταση σε ένα λογαριασμό.

Από την χθεσινοβραδυνή νεροποντή όμως προκλήθηκαν ζημιές και σε χωράφια με κηπευτικά και Ελιές. Χαρακτηριστικό της ποσότητας του νερού που έπεσε είναι τα πλημμυρισμένα χωράφια κατα μήκος του Εθνικού Δρόμου Φιλιατρών Γαργαλιάνων.

Μια επίσκεψη μας στα δυτικά της πόλης, από το Λιμενάρι μέχρι το Στόμιο μας έκανε να διαπιστώσουμε το χώμα που κατέβηκε στον Δρόμο με χαλίκια λάσπες και άλλα σχετικά.
Ο Φιλιατρινός ποταμός που κατέβασε τόνους λάσπης μετέτρεψε την παραλία και την θάλασσα σε λασπότοπο. Χαρακτηριστικό και το Video που τραβήξαμε στο Στόμιο.

Αυτό που πρέπει άμεσα να γίνει έστω και τώρα είναι να ξεβουλώσουν τα φρεάτια, να καθαριστούν από φύλλα και τα σκουπίδια, ο Δήμος με το αποφρακτικό να καθαρίσει εσωτερικά τις βάνες ομβρίων για να έχουν διαφυγή τα νερά.

Δείτε το σχετικό Video.



Φιλιατρά: 3 από τα 5 βενζινάδικα εναρμονίστηκαν με το πλαφόν τα καύσιμα.

Με ικανοποίηση είδαμε σήμερα μετά την χθεσινή μας δημοσίευση ότι τα 3 απο τα 5 βενζινάδικα της πόλης μας εναρμονίστηκαν με το πλαφόν στα καύσιμα (τουλάχιστον ως προς την αμόλυβδη) σε σχέση με χθες που μόνο ο Λεωνίδας Καραβίτης (Shell) σεβάστηκε το πλαφόν και το εφάρμοσε. Η σημερινή μας βόλτα στα βενζινάδικα έγινε τώρα το μεσημέρι στις 13:45.

Μοναδικό βενζινάδικο που έμεινα και σήμερα αμετακίνητο με τις τιμές καυσίμων (είναι το πιο ακριβό της περιοχής, είναι αυτό στην Δεκατεσσάρων το βενζινάδικο Jetoil του Γεωργόπουλου.
Το αμέσως φθηνότερο από τον Γεωργόπουλο, αλλά με παραβίαση του πλαφόν, είναι αυτό στην έξοδο της πόλης προς Γαργαλιάνους το πρατήριο KmOIL του Καλογερόπουλου με τιμή στην πινακίδα 1,7 (Φαίνεται να μειώθηκε κατά 0,05 λεπτά του Ευρώ) αλλά σαφώς πάνω από το 1,675 του πλαφόν.

Όλα τα υπόλοιπα έχουν εναρμονιστεί με την ανώτατη τιμή που όρισε το υπουργείο.

Για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις, σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τα βενζινάδικα της πόλης μας.
Δείτε τις πινακίδες και κρίνετε μόνοι σας.





Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Οκτωβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.







ΕΚΤΑΚΤΟ Ασθενής σεισμική δόνηση αισθητή στην Τριφυλία

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Τριφυλία στη 01:06

Περισσότερα σε λίγο.......

16-10-2011, 01:06

4.0 R, 16 km Νότια της Μεγαλόπολης