Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.......



-ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ....ΕΠ!!!!!! , - ΕΙΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ..............

-

"Εμφύλιος" στη Ν.Δ. με αφορμή τα βουλευτικά προνόμια

Αντιδράσεις (!) προκάλεσε η απόφαση του βουλευτή Λέσβου Σπύρου Γαληνού

Άγριο κλίμα επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το φλέγον ζήτημα των βουλευτικών προνομίων, με τον Γραμματέα της Κ.Ο., Κώστα Τασούλα, να προσπαθεί να κατευνάσει τους βουλευτές και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Κώστα Τζαβάρα, να κάνει λόγο για «μειοδοτικό διαγωνισμό».

Ο κ. Τασούλας, σε δήλωση που φιλοξενεί σήμερα........

η εφημερίδα Espresso, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πολλοί βουλευτές πανικόβλητοι από την κατακραυγή που δέχεται όλος ο πολιτικός κόσμος αυτομαστιγώνονται. Εγώ για τη διαχείριση πανικού συνιστώ βαθιές αναπνοές, σοβαρότητα και όσο το δυνατόν λιγότερο λαϊκισμό».

Παράλληλα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Κώστας Τζαβάρας, έκανε λόγο για «μειοδοτικό διαγωνισμό» στον οποίο έχουν επιδοθεί οι βουλευτές που βγαίνουν και λένε «εμενα να προτιμήσετε γιατί... συμφέρω περισσότερο».

Η Φωτεινή Πιπιλή, χθες, στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση για τις διπλές συντάξεις πρώην βουλευτών, είπε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει «να καταργηθούν δια ροπάλου οι συντεχνιακές λογικές των βουλευτών» σημειώνοντας ότι δεν φταίνε οι νέοι πολιτικοί να αποδοκιμάζονται από τον κόσμο εξαιτίας των προνομίων των παλιών. «Δεν είμαστε λαμόγια. Δεν είμαστε προνομιούχοι. Δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

Η κ. Πιπιλή εξάλλου, βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και «ξεσπάθωσε» εναντίον του βουλευτή Λέσβου, Σπύρου Γαληνού χωρίς να τον κατονομάσει. Είπε ότι «κάποιοι κάνουν τους ήρωες παραδίδοντας το βουλευτικό τους αυτοκίνητο ενώ την ίδια ώρα απολαμβάνουν τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, ο κ. Γαληνός ανακοίνωσε ότι αποποιείται όλα τα βουλευτικά του προνόμια. «Είμαι νέος βουλευτής, τα προνόμια τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα. Εξ αρχής χρησιμοποίησα μόνον ότι ήταν αναγκαίο για να κάνω αποτελεσματικά την εργασία μου. Τα υπόλοιπα προσπάθησα να τα αξιοποιήσω υπέρ του Νομού μας και όπου αυτό δεν ήταν δυνατόν, τα αποποιήθηκα», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Γαληνός.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγους μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την αρχή, αφoύ επέστρεψε το βουλευτικό του αυτοκίνητο και την αποζημίωση από τη συμμετοχή τους στις επιτροπές της Βουλής, κίνηση την οποία πολλοί εντός Κ.Ο. δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι.

The Best

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί η ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από αύριο, Σάββατο, το βράδυ, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας (από 7 έως και 11 βαθμούς).

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα ξεκινήσουν ........

από τα δυτικά και προοδευτικά, έως τη Δευτέρα, θα έχουν επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Την Κυριακή θα επικρατήσει κακοκαιρία και οι ορεινές περιοχές της Ελλάδας θα δεχθούν τα πρώτα χιόνια της χειμερινής σεζόν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότια, νοτιοδυτικά, αλλά στην πορεία της μέρας θα γίνουν βόρειοι με ένταση έως και 9 μποφόρ.

Η πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αργά το βράδυ της Κυριακής και θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή από το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα:

1. Α) το Σάββατο 08-10-2011

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα, τη δυτική Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο, οι οποίες τις βραδυνές ώρες και κυρίως τη νύχτα προς την Κυριακή 09-10 θα ενταθούν και θα επεκταθούν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Β) την Κυριακή 09-10-2011

Προβλέπεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στις ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Γ) τη Δευτέρα 10-10-2011

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά και νότια και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

2. Στην Αττική :

Εντονες βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν την Κυριακή 09-10 κυρίως τις πρωινές ώρες.

3. Την Κυριακή 09-10 οι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι 7 έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο θα στραφούν βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια σε βορείους με την ιδία ένταση. Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα της Δευτέρας.

4. Η πτώση της θερμοκρασίας (7 έως 11 βαθμούς) θα αρχίσει την Κυριακή 09-10 από τα δυτικά και βόρεια και θα γίνει αισθητή τη Δευτέρα 10-10 και στις υπόλοιπες περιοχές.

Real.gr

Γυμνές φωτογραφίες της Madonna στο διαδίκτυο.

Ντροπιαστικές φωτογραφίες της Madonna διέρρευσαν την Πέμπτη στο Διαδίκτυο και το σίγουρο είναι ότι η βασίλισσα της ποπ… ψάχνει τώρα μέρος να κρυφτεί!

Οι αποκαλυπτικές εικόνες τραβήχτηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου το Δεκέμβριο του 2008, κατά τη διάρκεια φωτογράφησης για το περιοδικό «W».

Ο τίτλος του άρθρου ήταν «Blame It On Rio», ......

ενώ εκτός από τη Madonna φωτογραφήθηκε και ο τότε σύντροφός της, Jesus Luz.

Σε μερικές από τις φωτογραφίες η Madonna είναι ξαπλωμένη σε ένα καναπέ και φορά ένα see-through στηθόδεσμο και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που δεν αφήνει πολλά στη φαντασία.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η 53χρονη εμφανίζεται τοπλες καθώς δοκιμάζει ρούχα μπροστά από ένα καθρέφτη.

H ιστοσελίδα eatbloganddie.com δημοσίευσε πρώτα τις φωτογραφίες και έκτοτε… έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου!

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως δεν κολακεύουν καθόλου την βασίλισσα…

Πρώτο Θέμα

Σύσκεψη Βουλευτών Μεσσηνίας με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το ΚΑΦΚΑ

Με αφορμή τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής του Σχεδίου Νόμου του ΥΥΚΑ «Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Ένταξη των ΚΑΦΚΑ στο ΕΣ Υ για την παροχή υπηρεσιών Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης - Σύσταση ενιαίου Εθνικού Μητρώου δικαιούχων ..........

επιδομάτων και άλλες διατάξεις» πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Οκτωβρίου, σύσκεψη παρουσία του Υφυπουργού κ. Μάρκου Μπόλαρη, των Βουλευτών του Νομού Μεσσηνίας Δημήτρη Kουσελά, Νάντιας Γιαννακοπούλου και Οδυσσέα Βουδούρη και του Διοικητή του ΚΑΦΚΑ Μεσσηνίας, κ. Λεωνίδα Παρασκευόπουλου με θέμα τη λειτουργία του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών..

Ο Υφυπουργός αποδέχτηκε το αίτημα του Διοικητή και των Βουλευτών να μην μετατραπεί το ΚΑΦΚΑ σε Θεραπευτήριο «Χρόνιων Παθήσεων», αλλά να λειτουργεί ως Μονάδα Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη λίστα με τους 3.800 φοροφυγάδες

Οι ισχυρισμοί του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελά, περί λίστας φοροφυγάδων με βεβαιωμένα χρέη που δεν έχουν εισπραχθεί ακόμα οδήγησαν τον οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη να διατάξει προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη ...........

συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ υπήρξε ένταση μεταξύ του κ. Κουσελά και του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα της φοροδιαφυγής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να αντέδρασε στην ερώτηση Κουσελά για το ποια μέτρα έχουν ληφθεί για μεγαλοφειλέτες, ρωτώντας τον τι έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών. Ο κ. Κουσελάς υποστήριξε πως είχε παραδώσει λίστα με οφειλέτες, ενέργεια την οποία συνέδεσε με την αποχώρηση του από την θέση του υφυπουργού.

Λίγο αργότερα ο πρώην υφυπουργός φέρεται να διευκρίνισε στους δημοσιογράφους ότι η επίμαχη λίστα αφορά 3.800 φοροφυγάδες με χρέη άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ ο καθένας. Ο κ. Πεπόνης ανέθεσε την έρευνα στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, με εντολή να εξεταστεί το θέμα που έθεσε ο κ. Κουσελάς και να εντοπιστεί αν έχουν διαπραχθεί από μη πολιτικά πρόσωπα αξιόποινες πράξεις, όπως αυτή της απιστίας σε βάρος του δημοσίου.

iefhmerida

Έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

«Ηλεκτροσόκ» προκαλεί στους καταναλωτές η πληροφορία, ότι η ΔΕΗ, με αίτημά της έχει ζητήσει από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και κατά συνέπεια και από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να αυξήσει το 2012 και κατά πάσα πιθανότητα από τον προσεχή Ιανουάριο, τα τιμολόγιά της, μεσοσταθμικά κατά 18,7%, με ορισμένα νοικοκυριά μάλιστα να κινδυνεύουν να επιβαρυνθούν ακόμη και έως 30%, με τη ΔΕΗ να επικαλείται σημαντική αύξηση στα λειτουργικά της κόστη.

Αύξηση που εάν γίνει δεκτή από το υπουργείο ..........

Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα δώσει πραγματικά τη χαριστική βολή στους καταναλωτές.

Ήδη σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπερνούν τα 822 εκατ. ευρώ Παράλληλα έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά τα αιτήματα των πελατών της ΔΕΗ για παροχή διευκολύνσεων, αφού τα τελευταία δύο χρόνια, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ επιβαρύνθηκαν 10 φορές, κυρίως λόγω των αυξήσεων του ΦΠΑ και διαφόρων τελών. Αξίζει μόνο να πούμε ότι η τελευταία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ που αφορούσε τα οικιακά τιμολόγια έγινε τον περασμένο Ιανουάριο κατά 13,7%.

Από την πλευρά του το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υποστηρίζει ουσιαστικά δεν πρόκειται να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ έως και 30% χωρίς ωστόσο να αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν μικρότερες αυξήσεις.

Παράλληλα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, φαίνεται να αφήνει αιχμές προς τη ΔΕΗ, ζητώντας ουσιαστικά να περιοριστεί το μισθολογικό κόστος έτσι ώστε να μην γίνουν μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, την μεγαλύτερη επιβάρυνση από τα ανατιμημένα τιμολόγια της ΔΕΗ θα έχουν οι χαμηλές εισοδηματικά κοινωνικές ομάδες οι οποίες μέχρι σήμερα είχαν ορισμένες διευκολύνσεις, μέσα από τα κοινωνικά οικιακά τιμολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανατιμήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, απορρέουν και από το Μνημόνιο, σύμφωνα με το οποίο η χώρα μας είναι υποχρεωμένη να καθιερώσει τιμολόγια που να αντανακλούν πλήρως το κόστος παραγωγής της ενέργειας προκειμένου να εισέλθουν περισσότερες ιδιωτικές εταιρείες στην αγορά και να αυξηθεί ο ανταγωνισμός.

Σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στις 26 Σεπτεμβρίου, είχε προαγγείλει ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ασκούνται πολύ ισχυρές πιέσεις για άμεση αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, κυρίως αυτά που αφορούν νοικοκυριά με χαμηλές καταναλώσεις, σε ποσοστά 10% έως 15% προκειμένου να απορροφηθεί η πρόσφατη αύξηση του κόστους παραγωγής λόγω της επιβολής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για χρήση φυσικού αερίου στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Μάλιστα η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι το σχετικό κόστος για το 2012 υπολογίζεται κοντά στα 200 εκατ.

Real.gr

Public Issue: ΝΔ 31,5% - ΠΑΣΟΚ 22,5% στην εκλογική επιρροή

Προβάδισμα με 9 μονάδες , έναντι του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική επιρροή έχει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία θα παρουσιαστεί το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην εκλογική επιρροή η ΝΔ προηγείται με 31,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 22,5%, το ΚΚΕ με 10,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%, ο ΛΑΟΣ με 9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%.

Στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία ..........

προηγήται με 59%, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει μόλις 9%.

Ολόκληρη η δημοσκόπηση θα παρουσιαστεί στις 11 το βράδυ της Πέμπτης σε ειδική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

New post

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ Ν/Σ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Στη Βουλή κατατίθενται σήμερα ή αύριο τα νομοσχέδια για το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία που αφορούν στους υπαλλήλους του κράτους, στους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και των άλλων τομέων του δημόσιου τομέα, πλην ορισμένων εξαιρέσεων.

Με το νομοσχέδιο για το μισθολόγιο η ..........

κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει εξορθολογισμό στις μισθολογικές δαπάνες, ενώ με το το νομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία η κυβέρνηση επιχειρεί να κάνει πράξη τη συμφωνία με την τρόικα για 30.000 έφεδρους δημόσιους υπαλλήλους.

Κλικ εδώ για το νομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο βαθμολόγιο.

Κλικ εδώ για το νομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία.

Με 13 ομάδες η Α1, στο ερασιτεχνικό έπεσε ο Πανελλήνιος

Με 13 ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το νέο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών! Ο Πανελλήνιος δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και υποβιβάζεται στις Ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Έτσι, η κλήρωση του πρωταθλήματος, που θα γίνει την Παρασκευή (7/10) στο θέατρο του Κολεγίου ΑΘηνών (19:30), θα γίνει με 13 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την σχετική άδεια.

Αντικατάσταση από ομάδα της αμέσως ........

κατώτερης κατηγορίας δεν μπορεί να γίνει καθώς το πρωτάθλημα της Α2 έχει ήδη αρχίσει και έτσι η θέση του ΕΣΑΚΕ είναι ότι πλέον δεν μπορεί παρά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μία ομάδα λιγότερη.

Διαβάστε την ενημέρωση από την ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, πήρε την παρακάτω αποφάση:

Αφού εξέτασε το φάκελο της ΚΑΕ Πανελλήνιος αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής της, στο Πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης».

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, λοιπόν, κάθε αγωνιστική θα πραγματοποιούνται έξι αναμετρήσεις και μία ομάδα να απολαμβάνει ρεπό, ενώ περίπτωση νέας παράτασης του πρωταθλήματος δύσκολα θα δοθεί, καθώς η κλήρωση είναι αύριο και ο Πανελλήνιος δεν θα δηλώσει «παρών» σε αυτή.

Όσο για τα όνειρα ομάδων της Α2 κατηγορίας για προβιβασμό στην Α1; Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2, την προηγούμενη εβδομάδα, οι «μνηστήρες» είδαν τα όνειρα να εξανεμίζονται, καθώς πλέον δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης ανόδου.

Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία καθιστά σαφές ότι: «Μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ΚΑΕ Πανελλήνιος και με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, η Basket League ΟΠΑΠ 2011-2012 θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 13 ομάδων».

Στην κλήρωση της περιόδου 2011-12 της Α1 Ανδρών θα προηγηθούν οι βραβεύσεις των κορυφαίων της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα παραλάβει τα βραβεία του κορυφαίου παίκτη της σεζόν 2010-11, αυτό του κορυφαίου αμυντικού, όπως και αυτό της ανάδειξης του μέσα στην κορυφαία πεντάδα.

Ο τεχνικός του στον Παναθηναϊκό, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα βραβευθεί ως κορυφαίος προποντηής, ενώ Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Ρόουλ Μάρσαλ (ΠΑΟΚ) και Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός) απαρτίζουν την καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών.

Ηλεκτρονικό εργόσημο και πληρωμές προς το δημόσιο με πιστωτικές κάρτες

Tη δυνατότητα να εκδίδουν Εργόσημο τόσο από τα καταστήματά της όσο και ηλεκτρονικά μέσω της winbank (web banking και phone banking), ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Οι πελάτες της Τράπεζας, μπορούν να εκδίδουν online ή τηλεφωνικά και με τη μέγιστη ασφάλεια, Ηλεκτρονικό Εργόσημο με απλή χρέωση του Τραπεζικού τους Λογαριασμού, ενώ σύντομα θα προστεθεί και η δυνατότητα έκδοσής του με μετρητά, από όλα τα μηχανήματα easypay, εντός και εκτός των καταστημάτων της τράπεζας.
Το Ηλεκτρονικό Εργόσημο, μπορεί να εκδοθεί για..........

εργαζόμενους τόσο του ΙΚΑ όσο και του ΟΓΑ, και για όλες τις κατηγορίες εργασίας που έχουν επισήμως καθοριστεί.

To Ηλεκτρονικό Εργόσημο μπορεί να αποθηκευθεί σε εκτυπώσιμη μορφή ή και να αποσταλεί με email. Προς το παρόν, η εξαργύρωση του Εργόσημου από τον εργαζόμενο μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς ενώ σύντομα θα προστεθεί και η δυνατότητα εξαργύρωσής του στα ΑΤΜ της Τράπεζας και αλλού.

Τέλος, μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών winbank web banking, winbank phone banking και winbank easypay, οι πελάτες της Τράπεζας, μπορούν να εκπληρώσουν ηλεκτρονικά τις περισσότερες υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο, όπως: Έκτακτη Εισφορά 2011, ΕΤΑΚ, Περαίωση, Ειδικό Πρόστιμο Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων, ΦΠΑ, Φόρος Εισοδήματος κλπ. Ειδικά μέσω του winbank easypay (www.easypay.gr) υπάρχει η δυνατότητα, σε επιλεγμένες συναλλαγές, πληρωμής με δόσεις μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς.

Καθημερινή

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Οκτωβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.




Για τις Αθηναϊκές εφημερίδες πατήστε εδώ