Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Έρχεται το Facebook Messenger!

Το Facebook Messenger είναι η νέα εφαρμογή ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων του Facebook για τα smartphones.

Σίγουρα το δημοφιλές site είδε την απήχηση που έχουν οι εφαρμογές δωρεάν γραπτών μηνυμάτων όπως είναι το Whatsapp και το BBM, οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη να επικοινωνήσει δωρεάν με όλες τις επαφές που έχει στον κατάλογό του.

Έτσι πάνω σε αυτή τη λογική δημιουργήθηκε ............

το Facebook Messenger το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη, να επικοινωνήσει με όλες τις επαφές του, είτε χρησιμοποιούν Facebook και Facebook Messenger (με μηδενική φυσικά χρέωση), είτε όχι (με χρέωση SMS).

Η νέα εφαρμογή, επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσβαση στο ιστορικό των συνομιλιών του, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις ομαδικές συνομιλίες, την αποστολή φωτογραφιών, καθώς και γεωγραφικής θέσης.

Με αυτό τον τρόπο το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο θέλει να συγκεντρώσει την γραπτή επικοινωνία των χρηστών μέσα σε μια εφαρμογή.

Τέλος το Facebook Messenger είναι διαθέσιμο δωρεάν για iPhone και Android για την ώρα μόνο στις ΗΠΑ όμως σύντομα θα έρθει και στις υπόλοιπες χώρες.

Σκαμπίλια μετά μουσικής… Τις έφαγε στερεοφωνικά ο Καρχιμάκης

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.

Σύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Πλακιωτάκη.
Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε ...........

κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.

Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε κ****λη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!». Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.

Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.

Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Zougla.gr

ΣΧΟΛΙΟ
Ακουσε τις σφαλιάρες ο Καρχιμάκης Dolby Digital!!!

Έκτακτα μέτρα της τροχαίας για την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων.

Μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου αλλά και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών μέσα στην Αθήνα λαμβάνει η τροχαία.

Σε όλη την Αττική συγκροτούνται ..........

καθημερινά συνεργεία ελέγχων για τη βεβαίωση επικινδύνων παραβάσεων ενώ σήμερα απαγορεύεται και πάλι η κυκλοφορία φορτηγών στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών από τις 16:00 έως τις 23:00.

Αντίστοιχα μέτρα θα ληφθούν και την επόμενη εβδομάδα καθώς θα συνεχίζεται η επιστροφή των αδειούχων. Την Παρασκευή 19 Αυγούστου απαγορεύεται η κυκλοφορία τω φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών από τις 16:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή 21 Αυγούστου στο ρεύμα εισόδου από τις 16:00 έως τις 23:00.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη!

Θέμα συζήτησης σε παρέες αλλά και στα media έχουν γίνει οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιώ της βασίλισσας της πρωινής ζώνης, Ελένης Μενεγάκη! Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο blog του ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης και από τότε έχουν "κατακλύσει" το ελληνικό διαδίκτυο και έγιναν θέμα και στο δελτίο του star!

Πάντα όλες θαυμάζαμε με μια κρυφή ζήλια τις ........

φωτογραφίες των γυναικών της εγχώριας showbiz πως έχουν κορμί αψεγάδιαστο, τέλειες αναλογίες και δεν είστε λίγες όλες εσείς, που στα σχόλιά σας επισημαίνετε το αξιοπερίεργο των καλλίγραμμων αυτών σωμάτων, και τονίζετε πως έχει γίνει σίγουρα ρετουσάρισμα.

Το γεγονός ότι κάποια περιοδικά, όταν πρόκειται να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες των celebrities με μαγιώ, κάνουν ρετούς είναι γνωστό - αν και δεν συμβαίνει πάντα... Έτσι και στην περίπτωση της Ελένης.

Πάντως είναι λογικό μια γυναίκα στα 41 με τρια παιδιά να έχει και ένα δυο κιλά παραπάνω όπως όλες μας...

Δες λοιπόν τις φωτογραφίες των περιοδικών..

t-life













15 Αύγουστος

Χρόνια Πολλά σε όσους και όσες γιορτάζετε. Να είστε πολύχρονοι και ευτυχισμένοι .





Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα.

Την εβδομάδα από 15 Αυγούστου έως 21 Αυγούστου 2011 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 - 0 - 34065
Κιν. 694 - 61 04 914


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.