Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

"20 ΜΗΝΕΣ ΑΓΩΝΑΣ"ΑΘΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ..

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ youtube ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 20 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ..
ΠΑΤΗΣΤΕ FLAG, ΩΣΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ YOUTUBE.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




EGKLHMATIKOTHTA.GR

Οδυσσέας Βουδούρης: Ποιοί και πώς "τα φάγανε"

Εν μέσω της θερινής ραστώνης του έτους 2005 ψηφίστηκε η ίδρυση του διαβόητου πλέον "Έργου Πολιτών". Επρόκειτο για μια προσπάθεια της τότε κυβέρνησης να ελέγξει το εθελοντικό κίνημα και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις

Σήμερα, διαβάζοντας τον φάκελο που ο Υπουργός Πολιτισμού στέλνει στον εισαγγελέα, τι μαθαίνουμε;

1. Ο επικεφαλής του ........

κρατικοδίαιτου οργανισμού που υποτίθεται θα προωθούσε την εθελοντική προσφορά στην χώρα μας, αμειβόταν με 9.500 € μηνιαίως. Οι προϊστάμενοι του Οργανισμού απολάμβαναν αποδοχές διπλάσιες από τις προβλεπόμενες στην σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.
2. Παρά την ρητή πρόβλεψη από τον νόμο για έκδοση Κανονισμού Προμηθειών, αυτός δεν εκδόθηκε ποτέ και οι προμήθειες αγαθών και υπηρεσιών γίνονταν με απευθείας ανάθεση από τον Πρόεδρο του Οργανισμού.
3. Όσον αφορά στις προμήθειες υπηρεσιών, το περιεχόμενό τους περιγραφόταν με τρόπο γενικό και χωρίς δέσμευση του αντισυμβαλλόμενου για την παράδοση κάποιου συγκεκριμένου έργου. Επιπλέον, το σύνολο σχεδόν αυτών των συμβάσεων αφορά στις αρμοδιότητες των ίδιων των υπαλλήλων του Οργανισμού. Επίσης, πόροι του οργανισμού κατευθύνονταν σε αμοιβές εξωτερικών συνεργατών για δράσεις που δεν συνάδουν με τον σκοπό του Οργανισμού (πάνω από 0,5 εκ. € το 2011). Με απλά λόγια, ο Οργανισμός πλήρωνε κάποιους αρεστούς για να μην κάνουν την δουλειά, που είχε υποχρέωση να κάνει ο ίδιος ο Οργανισμός!
4. Και βέβαια οι προσλήψεις γίνονταν με το γνωστό "Greek system" (ανάλογου των "Greek statistics" εκείνης της εποχής): χωρίς τήρηση της διαδικασίας αξιολόγησης, ούτε των όρων της προκήρυξης και χωρίς βαθμολόγηση των υποψηφίων. Και επειδή προφανώς οι πελατειακές πιέσεις θα ήταν αφόρητες, προσλαμβανόταν περισσότερα άτομα απ' όσα αναφερόταν στην προκήρυξη (εκτός και αν αυτό εντασσόταν στην προσπάθεια μείωσης της ανεργίας!).

Τα στοιχεία αυτά στάλθηκαν στον εισαγγελέα. Η πρώτη αντίδραση οποιουδήποτε λογικού πολίτη θα είναι προφανώς: επιτέλους! Είναι όμως αυτό ικανοποιητικό; Δεν είμαι σίγουρος. Και αναρωτιέμαι τα εξής:
1. Τι δουλειά κάνει το Ελεγκτικό Συνέδριο αυτής της χώρας; Εκτός του να κόβει τους καφέδες που μπορεί να κεράσει ένας οργανισμός κάποιους προσκεκλημένους, και εκτός να καθυστερεί τα πάντα με τις γραφειοκρατικές του αγκυλώσεις, αξιολογεί τι δουλειά κάνουν ή δεν κάνουν οι οργανισμοί που υποτίθεται ότι ελέγχει; Και πότε θα ασχοληθούμε σοβαρά με αυτή την πληγή της δημόσιας διοίκησης;
2. Όταν το 2005 και το 2006, με άλλους εθελοντές από διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις, καταγγείλαμε δημοσίως, με τεκμηριωμένα επιχειρήματα, την πολιτική απάτη που συνιστούσε η ίδρυση ενός κρατικοδίαιτου γραφειοκρατικού οργανισμού με δηλωμένο σκοπό την χειραγώγηση του εθελοντικού κινήματος και με μοιραία εξέλιξη την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, γιατί νοιώσαμε ως "φωνή βοώντος εν τη ερήμω";
3. Όταν πλέον είχε φύγει η κυβέρνηση που γέννησε και κάλυψε το "Έργο Πολιτών" και, ως νεοεκλεγείς βουλευτής πλέον, μπόρεσα να καταθέσω, στις 17/4/2010, στην Βουλή επισήμως ερώτηση για την υπόθεση αυτή, γιατί έλαβα μια επιφανειακή απάντηση και πέρασαν 14 μήνες για να αποκαλυφθεί αυτό που μαθαίνουμε τώρα;

Επιτέλους, αλλά με μια πικρή γεύση. Και με την ελπίδα ότι η Δικαιοσύνη αυτής της χώρας θα δικαιώσει το όνομά της.

Ξέσπασε πολιτικό θέμα με τον διοικητή του νοσοκομειου Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπόζο

Ομαδική παραίτηση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυπαρισσίας.

Πολιτική θύελλα ξέσπασε στην Κυπαρισσία με αφορμή την 100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ Απόφαση του Διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπόζου να στείλει με απόσπαση υπάλληλο του νοσοκομείου Κυπαρισσίας στον Πύργο γιατί αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την απόφαση του διοικητή να απασχολούνται άτομα της τεχνικής υπηρεσίας στην έκδοση του εισιτηρίου (το γνωστό σε όλους μας 5ευρω) για την εξέταση τους στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με δημοσίευση του blog .........

Trifilia Press η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυπαρισσίας παραιτήθηκε σύσσωμη προκειμένου να δικαιωθεί ο υπάλληλος που αδίκως υπέστη την βάρβαρη αντιμετώπιση του Παναγιώτη Μπόζου στέλνοντας τον στον Πύργο Ηλείας για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Συγκεκριμμένα το Blog Trifilia Press αναφέρει:

Σε ομαδική παραίτηση προχώρησε η συντονιστική της Τ.Ο. του Πα.Σο.Κ. Κυπαρισσίας, μετά απο τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Νοσοκομείο της Τριφυλιακής πρωτεύουσας. Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν σ΄αυτή την ενέργεια.

Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει:...
"Καταγγέλουμε το από 12-05-2011 με αρ. πρωτ. 4583 έγγραφο του διοικητή του Γ.Ν. Κυπαρισσίας Μπόζου Παναγιώτη, με το οποίο ζητά από την προϊστάμενή του αρχή τη μετακίνηση του υπαλλήλου του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Χριστακόπουλου Χρήστου η οποία και υλοποιήθηκε, με σκοπό τον παραδειγματισμό των υπολοίπων υπαλλήλων.
Τέτοιες συμπεριφορές κρίνονται τουλάχιστον αυταρχικές (φασιστικές) και δεν έχουν σχέση με την πολιτική του χώρου του ΠΑΣΟΚ.

Ύστερα από ενημέρωση της Ν.Ε., των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας και του γραμματέας του κόμματος, ενέργειες που απέβησαν άκαρπες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, υποβάλλουμε την παραίτησή μας από την συντονιστική της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυπαρισσίας.

Ζητάμε ως απλά μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ να καταδικαστεί η πράξη αυτή του διοικητή και να δικαιωθεί ο υπάλληλος με την επιστροφή του στη θέση του στο νοσοκομείο"
Ακολουθούν οι υπογραφές των παραιτηθέντων μελών.

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πληθαίνουν καθημερινά οι περιπτώσεις γνωστών και φίλων που μου λένε ότι αγόρασαν μια πανάκριβη συσκευή σε μια πολύ χαμηλή τιμή.

Και ότι όλες αυτές οι συσκευές ήταν μέσα στο κουτί τους μαζί με τα καλώδια.

Και ότι δυστυχώς οι .........

περισσότερες από αυτές είχαν βλάβες όταν πηγαίναν να τις λειτουργήσουν.

Θα πρέπει λοιπόν να σας ενημερώσω, πριν διαβάσετε αυτά που ακολουθούν, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις (αν όχι σε όλες) το τηλέφωνο είναι, όπως το αποκαλούμε, μαϊμού και σε καμία περίπτωση δεν σας προτείνουμε να το αγοράσετε εάν δεν συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς και βιβλίο οδηγιών στα ελληνικά.

Η αγορά μιας μεταχειρισμένης συσκευής κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εύκολη υπόθεση, έστω και αν φαίνεται τέτοια. Το κινητό τηλέφωνο κρύβει μέσα του πολλά μυστικά τα οποία φυσικά δεν φαίνονται σε αυτόν που πάει να το αγοράσει. Θα σας συμβουλεύσουμε πριν αγοράσετε μια συσκευή να διαβάσετε με προσοχή αυτά που ακολουθούν για να μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να πληρώσετε μια συσκευή που θα σας δημιουργεί μόνο προβλήματα.

Κατ αρχάς θα προτιμήσετε για την αγορά σας ένα κατάστημα που εμπορεύεται συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το οποίο θα σας διαβεβαιώσει ότι η συσκευή που θα πάρετε δεν θα παρουσιάσει προβλήματα την επόμενη ημέρα. Φυσικά θα πρέπει να σας δώσει και κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής.

Εάν παρόλα αυτά αποφασίσετε να αγοράσετε την συσκευή σας από κάποιον άλλον εκτός καταστήματος, θα πρέπει η προσοχή σας να εστιαστεί σε μερικές βασικές λεπτομέρειες που είναι οι πιο κάτω.

Η πρώτη σας κίνηση, φυσικά, θα είναι να ανάψετε το τηλέφωνο. Παρατηρείστε με προσοχή εάν υπάρχουν λεκέδες η στίγματα μέσα στην οθόνη. Εάν δείτε κάτι τέτοιο σημαίνει ότι υπάρχει υγρασία στο τηλέφωνο, όποτε σε αυτή την περίπτωση δεν αγοράζετε την συσκευή όσο φτηνή και αν είναι.

Στην συνέχεια, θα βγάλετε την μπαταρία και θα παρατηρήσετε με προσοχή τους πόλους της. Εάν παρατηρήσετε ίχνη σκουριάς η αλλοίωση του χρώματος του χαλκού (πρασινάδα) αυτό σημαίνει ότι και πάλι το τηλέφωνο έχει υγρασία οπότε αποφύγετε την αγορά. Επίσης για τον ίδιο λόγο θα δείτε και τις επαφές που μπαίνει η κάρτα (εάν δηλαδή και εκεί παρατηρείται αλλοίωση του χρώματος).

Η επόμενη κίνηση θα είναι, εάν βέβαια σας το επιτρέψει ο ιδιοκτήτης, να βάλετε μια κάρτα δικτύου στο τηλέφωνο. Εάν δεν σας επιτρέψει κάτι τέτοιο, τότε, χαρίστε του τη συσκευή και δοκιμάστε αλλού την τύχη σας.

Θα βάλετε λοιπόν την κάρτα στο τηλέφωνο, θα το ανάψετε, και θα δείτε εάν υπάρχει δίκτυο. Πραγματοποιήστε μερικές κλήσεις και παρατηρήστε την κατάσταση της μπαταρίας. Εάν μετά από αυτή τη χρήση η μπαταρία έχει χάσει γραμμή η γραμμές, σημαίνει ότι είναι προβληματική, πολυχρησιμοποιημένη, οπότε και σε αυτή τη περίπτωση δεν θα αγοράσετε την συσκευή, εκτός και αν επιθυμείτε να αλλάξετε μπαταρία.

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τα κουδούνια της συσκευής. Πολλοί ξεχνούν να το δοκιμάσουν και αν δεν δουλεύουν οι κλήσεις σημαίνει τις περισσότερες φορές ότι το τηλέφωνο είναι βρεγμένο.

Μετά από όλα αυτά και εφ όσον παρατηρήσετε με προσοχή όλη τη συσκευή από την εξωτερική της μεριά για να δείτε την κατάσταση της από φθορές λόγω χρήσης, η από σπασίματα στα πλαστικά κάνετε και την τελευταία κίνηση: ανάψτε τη συσκευή και πληκτρολογήστε *#06# (δεν χρειάζεται να υπάρχει κάρτα στο τηλέφωνο). Στην οθόνη της συσκευής θα εμφανισθεί ένας δεκαπενταψήφιος αριθμός (το ΙΜΕΙ της συσκευής) ο οποίος θα πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό που υπάρχει γραμμένος κάτω από την μπαταρία του τηλεφώνου. Εάν δεν συμφωνεί αυτό σημαίνει ότι η πλακέτα του τηλεφώνου είναι αλλαγμένη και το τηλέφωνο είναι στην γλώσσα της αγοράς, μαϊμού. Θα πρέπει να προσέξετε αυτός ο αριθμός να αναγράφεται έξω από το κουτί και μάλιστα να υπάρχουν και ταμπελάκια αυτοκόλλητα με τον ίδιο αριθμό, εάν δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός στην συσκευασία τότε το τηλέφωνο είναι μαϊμού και ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ όσα χρήματα και αν σας ζητήσουν. Μετά από όλα αυτά και παραβλέποντας το γεγονός ότι το τηλέφωνο μπορεί να είναι κλεμμένο, εφόσον σας αρέσει και έχει και συμφέρουσα τιμή τότε μπορείτε να το αγοράσετε. Καλή επιτυχία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΣΕΛΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ-ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Ιουνίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.







Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν !! !! !! !! !! !! !! !!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ
1. Αντί για ΤΥΡΙ gouda (άγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ .
2. Αντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle, Algida, προτιμήστε τώρα μ...ε τις ζέστες τα πραγματικά ελληνικά :ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ και ΜΟΝΟ αυτά !!!!
3. Αντί για Coca Cola Pepsi Cola αγοράστε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux, Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε αναψυκτικά, αλλά αν πίνετε, προτιμήστε ΜΟΝΟ ελληνικά !!!!!...............)
4. Αντί για ΜΠΥΡΑ Heineken, Amstel κλπ κλπ, αγοράστε Kraft, ΦΙΞ, Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!).
5. Αντί για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μονο μακαρόνια Μ έλ ι σ σ α. Είναι εξαιρετικά και τα καλύτερα από όλα (δοκιμάστε αυτά του καρότου !!! Απίθανα !!!!)
6. Αντί για .. προσούτο, αγοράστε μόνο ελληνικά ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.
7. Αντί για ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ .
8. Αντί για ΓΑΛΑ εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl αγοράστε γάλα ελληνικο, ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ,Όλυμπος Αγρόκτημα Βραχιάς, ΕΒΟΛ, ΚΟΡΦΗ, ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΚΡΙ ΚΡΙ, κλπ κλπ μόνο ελληνικά
9. Αντί για ΠΟΤΑ Ουίσκυ κ.τ.λ., αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά και προτιμήστε μόνο ελληνικά κρασιά, που είναι και απίθανα !!!!.
10. Αντί για ΣΟΚΑΛΑΤΕΣ Nestle, αγοράστε ΜΟΝΟ σοκολάτες-σοκολατάκια ΙΟΝ που είναι και οι καλύτερες (και έως και σήμερα, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, άλλωστε πρέπει να σωθεί η επιχείρηση που επιμένει να είναι ελληνική). Ο Παυλίδης, δυστυχώς, δεν γλύτωσε και πουλήθηκε στους Γάλλους !!!!! δεν χρειάζεται να στηρίζουμε Γαλλικές επιχειρήσεις !!!
11. Αντί για ΤΑΞΙΔΙΑ εκτός Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα και μόνο!! Και παζαρέψ' τε τις τιμές !!!
12. Αντί για ΤΣΙΓΑΡΑ Marlboro, Camel , Kent , Winston κ.τ.λ. των αγαπημένων Αμερικάνων, αγοράστε ΚΑΡΕΛΙΑ, ΣΕΚΑΠ HELLAS special, ΞΑΝΘΗ. Η ΚΌΨΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΏΣ !!!! Δείτε τις επιπτώσεις τους: Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών:

1.Αποδυναμώνετε και εξαφανίζετε τις ελληνικές παραγωγές... Μην πείτε δεν με νοιάζει, διότι εμάς αφορά το θέμα
2.Αποδυναμώνοντας Ελληνικές Παραγωγές, Βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας και την εξάρτηση από ξένα κεφάλαια. Βλέπετε που φτάσαμε
3. Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε 70% των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών που εκτός του ότι απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς, ενισχύετε τις οικονομίες των χωρών αυτών.
Αντίθετα ενισχύοντας Ελληνικές Παραγωγές ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα :
1. Βοηθάτε την διατήρηση και αύξηση θέσεων εργασίας !!
2.Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 500.000 ευρώ
3.Θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά!! Ή πιο απλά,Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα , οι 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!!!
4.Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100,000-150.000 συμπατριωτών μας!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (μάλιστα απ ότι λέγεται, δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλο, λόγω κρίσης, αλλά και απορρόφησε και τους υπαλλήλους γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που αγόρασε) Και καλές τιμές έχει, και ποικιλία προϊόντων στηριξ' τε ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, τα μαγαζιά της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, μακρυά από ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ !!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!!! ΣΤΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ !!! Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων. Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα ξεχωρίζετε - όχι από το όνομα μόνο, , αλλά και από τον αριθμό στο BAR CODE... TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 520 π.χ. 5 || 201287 || 470868 || > που αντιστοιχεί στο αλουμινόχαρτο της Sanitas A.E. που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής
ΣΤΕΙΛΕΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ