Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Βρήκαν τον τάφο της Mona Lisa !!!!!!!!!!!

Την τελευταία κατοικία της Lisa Gherardini Del Giocondo, της γυναίκας που κρύβεται πίσω...
από τον διάσημο πινάκα του Leonardo Da Vinci, Mona Lisa ισχυρίζονται ότι βρήκαν Ιταλοί ερευνητές.

Η κρύπτη ανακαλύφθηκε μετά από έρευνα............. δύο εβδομάδων σε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι από εμπειρογνώμονες που χρησιμοποίησαν αρχαίους χάρτες και έγγραφα.
Η κρύπτη βρέθηκε κάτω από το δάπεδο της μονής της St Ursula στη Φλωρεντία. Οι ερευνητές αφού αφαίρεσαν το τσιμέντο έφεραν στο φως ένα στρώμα αρχαίων τούβλων.

Ο καθηγητής Vinceti δήλωσε στην Βρετανική Daily Telegraph: «Κάτω από το βωμό έχουμε βρει δύο κρύπτες, η μια μεγαλύτερη από το άλλη και θεωρούμε ότι μια από αυτές είναι ο τάφος της Lisa Gherardini» και πρόσθεσε «Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει να εργαστούμε μερικές μέρες ακόμα πριν φτάσουμε στον τάφο και να τον ανοίξουμε για να πάρουμε τα οστά»

«Στην αρχή ένιωθα φρίκη , αλλά τώρα είμαι γοητευμένος. θεωρώ ότι είναι ενδιαφέρον να ψάχνω που είναι η τελευταία κατοικία ενός εκ των προγόνων μου», αναφέρει ο Vinceti.

Παρόντες στην ανασκαφή ήταν και Natalia Gucciardini Strozzi, πρόγονος της Gherardini. Σύμφωνα με τους ιστορικούς η Gherardini πέθανε το 1542 και ήταν σύζυγος ενός πλούσιου εμπόρου μεταξιού του Francesco del Giocondo.

Η ομάδα έχει βρει μέχρι τώρα κάποια όμορφα κομμάτια αγγειοπλαστικής. Ο στόχος της ανασκαφής είναι να συγκρίνουν οι επιστήμονες το DNA της Gherardini με δυο από τα παιδιά της τα οποία είναι θαμμένα στη εκκλησιά Santissima Annunziata της Φλωρεντίας και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να συγκρίνουν το πρόσωπό της με αυτό του πίνακα του Da Vinci.
by zalada

Διάβασε το γρήγορα! Μπορείς!


Διάβασε το γρήγορα.........

Σνφμύωα με μια έυρενα στο Πιοηναπιμετο του Κμτρπιαίζ, δεν πεαίζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμάμρα σε μια λξέη, αεκρί το πώτρο και το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θίέεσς και μροπετίε να δαβαιάεστε τις λιεξές χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξέη αλλά τη λξέη σαν σνύλοο.
Ατίπτσυεο, ε;..........................-

Τριφυλία. Διαφορετικές προσεγγίσεις για τα «λουκέτα» στο Δ.Σ.

Με διαφορετικές αφετηρίες και προσεγγίσεις για τα «λουκέτα» σε δημόσιες υπηρεσίες της Τριφυλίας διεξήχθη χθες το απόγευμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας με ένα και μοναδικό θέμα, την «αποψίλωση του Δήμου Τριφυλίας από δημόσιες υπηρεσίες».

Από τη συνεδρίαση, ωστόσο, .........

δεν έλειψαν οι «κορώνες», οι άναρθρες κραυγές και τα «λογύδρια» με καθαρά κομματικό περιεχόμενο, κάτι που σχολιάστηκε δυσμενώς και ποικιλοτρόπως από συμβούλους, καθώς και από αρκετούς πολίτες.

Κι αυτό, γιατί το ζητούμενο δεν είναι ο καταγγελτικός λόγος για την κυβέρνηση και την όποια κυβέρνηση, αλλά η ανάληψη πρωτοβουλιών, ο συντονισμός δράσεων για την αποτροπή και νέων «λουκέτων», καθώς και η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων για την αναδιάρθρωση των δημόσιων υπηρεσιών και του κράτους…

Στην Τριφυλία, διαχρονικά, οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. με αποφάσεις τους έχουν συγχωνεύσει – καταργήσει πολλές δημόσιες υπηρεσίες, ενώ τα τελευταία χρόνια τα «λουκέτα» είναι απανωτά. «Λουκέτα», ανά έτος, σχολικών μονάδων, «λουκέτο» στο σιδηρόδρομο, «λουκέτο» στην Τράπεζα της Ελλάδος, «λουκέτο» πρακτορείων / υποπρακτορείων της ΔΕΗ, «λουκέτο» καταστημάτων του ΟΤΕ και τελευταία, «λουκέτα» στα παραρτήματα του ΙΚΑ στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους, «λουκέτα» στα Δημοτικά Σχολεία Καλού Νερού και Μαραθόπολης και το Γυμνάσιο Κοπανακίου. «Λουκέτο» έρχεται, όμως, και για τις ΔΟΥ της περιοχής, σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Ανησυχία και αγωνία επικρατεί για το μέλλον του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, ενώ κατά διαστήματα αναπτύσσεται φημολογία και για συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων.

Ωστόσο, άμοιροι ευθυνών δεν είναι οι τοπικοί άρχοντες της περιοχής, οι οποίοι, διαχρονικά, είτε δεν αντιδρούσαν καθόλου, για να μη δυσαρεστήσουν τους πολιτικούς τους φίλους που λάμβαναν τις αποφάσεις, είτε αντιδρούσαν σπασμωδικά και «επιδερμικά», απλά για να φανεί στον κόσμο πως, τάχα, αντέδρασαν.
Απέναντι σε αυτή τη θλιβερή πραγματικότητα με τα «λουκέτα», που σκιάζει το μέλλον και την προοπτική της Τριφυλίας και έχει αποτέλεσμα, ως έχει μέχρι σήμερα η κατάσταση, την ταλαιπωρία των πολιτών και την «απομόνωση» της περιοχής, ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας στην αρχική του τοποθέτηση είπε πως η συγκεκριμένη συνεδρίαση γίνεται για «να φωνάξουμε όλοι μαζί και να πούμε stop στην ερημοποίηση του Δήμου Τριφυλίας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολείων και υπηρεσιών, εκείνες που έρχονται (στις ΔΟΥ) και την ανησυχία για υποβάθμιση του Νοσοκομείου. «Ναι στην ανάπτυξη, όχι στην υποβάθμιση. Να υψώσουμε τη φωνή μας.

Ξέρουμε τη δύσκολη κατάσταση. Δεν κάνουμε επανάσταση, αλλά λέμε stop», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κόλλιας και ζήτησε την έκδοση ψηφίσματος με αποδέκτες τον πρωθυπουργό, υπουργούς και πολιτικούς.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος ρώτησε το δήμαρχο γιατί γίνεται η συγκεκριμένη συνεδρίαση και κλήθηκε και ο κόσμος, αφού ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή δεν καταθέτουν κάποια πρόταση, συγκεκριμένη, απέναντι στα προβλήματα. «Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα ή αλαλάζουμε για να μας ακούσουν μη σκεπτόμενοι πολίτες;», αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Καταφέρατε εσείς να οργανώσετε και να λειτουργήσετε όπως πρέπει τις υπηρεσίες του Δήμου; Φτάνει Ιούνιος και δεν έχουμε προϋπολογισμό. Η ανεπάρκειά σας είναι εμφανής. […] Με συνδικαλιστικού τύπου τερτίπια προσπαθείτε να την κρύψετε».

Επανέλαβε δε πως πρέπει να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις, ενώ τόνισε πως «η ανάπτυξη ενός τόπου δεν έχει να κάνει με το πόσες υπηρεσίες λειτουργούν, αλλά με το πώς αυτές λειτουργούν…».
Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σαράντος Κουκούμης επισήμανε πως «η κυβέρνηση με πρόσχημα την κρίση, συνεπικουρούμενη από την Τρόικα, έχει εξαπολύσει έναν πόλεμο για την αποδιάρθρωση του δημόσιου τομέα και με προσχήματα τα σαρώνουν όλα! Στοχεύουν τα μέτρα, σε κράτος – επιτελείο που θα υπηρετεί τα συμφέροντα».

Η συνεδρίαση συνεχιζόταν, σε υψηλούς κάποιες φορές τόνους, μέχρι αργά το βράδυ, με τοποθετήσεις συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και πολιτών.

Δείτε Video που ανέβασε το φιλικό μας Blog Kopanaki News από την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση.





















Πάτρα: Βρήκε πορτοφόλι με 500 ευρώ και το παρέδωσε!

Σε μια περίοδο που την καθημερινότητά μας μαυρίζουν πολλά θλιβερά γεγονότα μια είδηση σαν κι αυτή επαναφέρει την αισιοδοξία στην ψωροκώσταινα που λέγεται Ελλάδα. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, σήμερα το πρωί μια νεαρή γυναίκα που υπηρετεί στην Αστυνομία βρήκε μπροστά της ένα πορτοφόλι που περιείχε πάνω από 500 ευρώ και το παρέδωσε.

Το περιστατικό, που δεν ..........

επιβεβαιώνεται ακόμα επισήμως, συνέβη σε καφετέρια που βρίσκεται μέσα σε στοά στο κέντρο. Η γυναίκα άνοιξε το πορτοφόλι για να δει κατά πόσο υπάρχουν στοιχεία του κατόχου του και όταν διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν δεν δίστασε να το παραδώσει στις αρχές.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι μέσα βρήκε πάνω από 500 ευρώ. Ενώ λοιπόν πολλοί ίσως να σκέφτονταν να κρατήσουν το σημαντικό ποσό εκείνη έσπευσε να κάνει το σωστό! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι!

The Best

Δεσμεύουν τα ενοίκια όσων χρωστούν στο Δημόσιο

Την επέκταση του μέτρου των κατασχέσεων οφειλών εις χείρας τρίτων στους ενοικιαστές κατοικιών σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να δεσμεύσει τα εισοδήματα όσων χρωστούν και δεν ρυθμίζουν τις όφειλες τους προς το Δημόσιο.

Πρόκειται δηλαδή για .......

το μετρό που ήδη εφαρμόζεται σε εμπορικές επιχειρήσεις –προμηθευτές- που χρωστούν στο Δημόσιο, με το υπουργείο οικονομικών να δεσμεύει τις πληρωμές των σουπερ μάρκετ προς τους συγκεκριμένους προμηθευτές.

Με στόχο την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων το υπουργείο Οικονομικών βάζει στο «στόχαστρο» και τα φυσικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ενοικιαστές κατοικιών που ανήκουν σε οφειλέτες του Δημοσίου θα κληθούν με επιστολή από το υπουργείο Οικονομικών να καταθέσουν το τίμημα του ενοικίου σε λογαριασμό του Δημοσίου.

Οι ομάδες εργασίας που καταρτίζουν το σχέδιο κατά της φοροδιαφυγής έχουν θέσει ήδη σε κίνηση διαδικασίες σε βάρος ιδιοκτητών που έχουν χρέη στην εφορία, για να μπορεί το κράτος να κατάσχει, αρχικά τα ενοίκια που θα τους έδιναν οι ενοικιαστές και μελλοντικά, να δεσμεύσει τα ίδια τα ακίνητα.

Οι «κατασχέσεις μισθωμάτων εις χείρας ενοικιαστών», όπως θα ονομάζεται το συγκεκριμένο μέτρο, θα αναγκάζει τους ενοικιαστές να μην πληρώσουν τον ιδιοκτήτη αλλά να καταβάλουν τα ενοίκια στο κράτος, ως αντιστάθμισμα για τα χρέη του ιδιοκτήτη.

Κατασχέσεις ακινήτων

Προ εκπλήξεως ενδέχεται να βρεθούν και οι οφειλέτες του Δημοσίου που βρίσκονται σε διαδικασία ρύθμισης των ληξιπροθέσμων οφειλών τους. Η Ομάδα Απόδοσης Παρακρατουμένων Φόρων που συστήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών και επεξεργάζεται στοιχεία για την περιουσιακή κατάσταση των χιλιάδων οφειλετών του δημοσίου προτείνει να σταματά η διαδικασία ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών σε όσους έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία. Η Ομάδα εισηγείται, σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται ότι στο Ε9 του οφειλέτη υπάρχουν ακίνητα των οποίων η αξία καλύπτει την οφειλή, τότε η ΔΟΥ, να καλεί τον φορολογούμενο να πληρώσει ολόκληρο το χρέος του, έστω και αν βρίσκεται σε ισχύ η ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών.

Φορολόγηση ανείσπρακτων ενοικίων

Την ίδια ώρα το υπουργείο οικονομικών ανησυχεί και για την «φούσκα» που διαμορφώνεται από την αδυναμία πολλών ενοικιαστών να καταβάλουν τα μισθώματα στους ιδιοκτήτες των ακινήτων

Η κείμενη νομοθεσία δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων, όταν οι νοικάρηδες δεν τους πληρώνουν τα ενοίκια, να απαλλαγούν από την υποχρέωση πληρωμής φόρου για ενοίκια που δεν εισέπραξαν, εφόσον οι ίδιοι επιλέξουν να εκχωρήσουν στο δημόσιο το δικαίωμα, να εισπράξει εκείνο τα μισθώματα που τους χρωστούν οι ενοικιαστές τους.

Το φαινόμενο μάλιστα να μην εισπράττουν τα ενοίκια που έχουν λαμβάνειν οι ιδιοκτήτες, τείνει να προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης, της περικοπής μισθών και της έκρηξης της ανεργίας.

Η στάση του υπουργείου Οικονομικών προκάλεσε μάλιστα και τη διαμαρτυρία της ΠΟΜΙΔΑ. Ο πρόεδρός της Στράτος Παραδιάς, με επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζητά άμεση τροποποίηση της διαδικασίας εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων προς το Δημόσιο.

Εξαιτίας όμως της καθιέρωσης ως υποχρεωτικής, της ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης φόρου εισοδήματος, η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει ότι το υπουργείο Οικονομικών έθεσε ως όρο, την εκχώρηση των μισθωμάτων στη Δ.Ο.Υ. πριν από την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης φόρου εισοδήματος, αλλιώς τα ανείσπρακτα μισθώματα θα φορολογηθούν

Η ΠΟΜΙΔΑ ζητά να γίνεται δήλωση εκχώρησης είτε τη στιγμή της υποβολής του εντύπου Ε2, για όσους εκμισθωτές γνωρίζουν ότι αποκλείεται να πληρώσουν τα οφειλόμενα, είτε να τα δηλώνουν ως διεκδικούμενα εισοδήματα, με αναβολή φορολογίας τους –αν και εφόσον προκύψουν. Επιπλέον προτείνει να δοθεί νόμιμη προθεσμία μέχρι την ηλεκτρονική υποβολή του Ε2 του μεθεπομένου έτους, ώστε όσοι διεκδικούν δικαστικά τα οφειλόμενα μισθώματα, να έχουν τον αναγκαίο χρόνο είτε να τα εισπράξουν, είτε να τα εκχωρήσουν οριστικά στο Δημόσιο, χωρίς αντάλλαγμα με την επόμενη ηλεκτρονική δήλωσή τους.

Newsbeast

Παραιτήθηκε ο Στρος Καν από την ηγεσία του ΔΝΤ - Η επιστολή παραίτησης

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του με ημερομηνία 18 Μαΐου, το ΔΝΤ.

Η ανακοίνωση του ........

ΔΝΤ αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Ντομινίκ Στρος-Καν ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, με άμεση ισχύ. Ο κ. Στρος-Καν έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη επιστολή παραίτησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο:

"Με απέραντη θλίψη αναγκάζομαι σήμερα να υποβάλω στο Διοικητικό Συμβούλιο την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ. Αυτήν τη στιγμή η σκέψη μου είναι πρώτα στη σύζυγό μου, την οποία αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Η σκέψη μου είναι επίσης στους συναδέλφους μου στο ΔΝΤ. Μαζί επιτύχαμε τόσα πολλά τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια.

Σε όλους, θέλω να πω ότι αρνούμαι κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς σε βάρος μου.

Θέλω να προστατεύσω αυτόν το θεσμό τον οποίο υπηρέτησα με τιμή και αφοσίωση και ιδιαιτέρως, θέλω να αφιερώσω όλη τη δύναμή μου, όλο το χρόνο μου και όλη την ενέργειά μου στο ν΄αποδείξω την αθωότητά μου".

Σημειώνεται πως ο Στρος-Καν ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ το Νοέμβριο
του 2007 για μια πενταετή θητεία.

Στιγμές western έζησε η Σπάρτη το μεσημέρι της Πέμπτης

Σκηνές από καουμπόικες ταινίες θύμισε μία συμπλοκή αθίγγανων που έγινε περίπου στις 11:45 το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Μαΐου στη Σπάρτη.

Ποιο συγκεκριμένα και ........

σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξω από το κατάστημα της Ένωσης υδραυλικών Σπάρτης, μια ομάδα αθιγγάνων με τρία οχήματα είχαν συμπλοκή μεταξύ τους, όπου ο ένας φέρεται να βγήκε από το άσπρο αγροτικό του φορτωμένο με αγκινάρες και να κυνηγά με καραμπίνα στο χέρι ένα άλλον ο οποίος μάλιστα είχε αίματα στο κεφάλι.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο δεύτερος έφτασε μπροστά από το κατάστημα της Ένωσης υδραυλικών Σπάρτης και έδωσε μια μπουνιά στην φωτιζόμενη ταμπέλα του καταστήματος, όπου και την έσπασε. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για εμβολισμό μεταξύ δύο οχημάτων των αθίγγανων. Τα δύο οχήματα μάλλον ήταν ένα λευκό αγροτικό με αγκινάρες και μια πολυτελή BMV, ενώ για το τρίτο δεν έχουμε πληροφορίες.

Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα αμέσως κάλεσαν την αστυνομία κάτι που μάλλον έγινε αντιληπτό από τους αθίγγανους, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο σε μικρό χρονικό διάστημα έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό, συνέλεξαν τις πληροφορίες και καταγγελίες που χρειαζόντουσαν και αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό. Έκτοτε δεν έχουμε νέα πληροφόρηση.

Πάντως στην apela.gr διερχόμενοι μας δήλωσαν πως αυτό που είδαν τους θύμιζε western από καουμπόικες ταινίες, ενώ τρόμαξαν και για τη σωματική τους ακεραιότητα, βλέποντας έναν άνθρωπο να κυνηγά με καραμπίνα στα χέρια, έναν άλλο και μάλιστα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Σπάρτης, τη Γυθείου.

apela.gr

Μειώσεις σε τιμολόγια της ΔΕΗ εισηγείται η ΡΑΕ

Να καταργηθεί το πάγιο στα τιμολόγια των πολυτέκνων καθώς και στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, που χορηγείται σε άτομα χαμηλού εισοδήματος, τρίτεκνους, μακροχρόνια ανέργους και ΑΜΕΑ, εισηγείται η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, επικαλούμενη την ανάγκη απλοποίησης των τιμολογίων.

Η ΡΑΕ ξεκίνησε σχετική .........

δημόσια διαβούλευση, με τις εξής προτάσεις:

-Οι τιμές για το ΚΟΤ και τους πολυτέκνους να αποφασίζονται με υπουργική απόφαση.

-Να αφορούν μόνο το ανταγωνιστικό σκέλος των τιμολογίων προμήθειας.

-Να περιέχουν μόνο χρέωση ενέργειας και όχι πάγια χρέωση.

-Να καταργηθεί η διαφοροποίηση μεταξύ τύπου παροχής (μονοφασική/τριφασική).

- Να καταργηθεί η διαφοροποίηση στην τιμή ανάλογα με τη συνολική κατανάλωση του πελάτη.

- Να υπάρξει διαφοροποίηση μόνο ανά κατηγορία ΚΟΤ και, ενδεχομένως, και πολυτέκνων.

Η ΡΑΕ προτείνει μία ακόμη εναλλακτική, σύμφωνα με την οποία η Πολιτεία δεν θα ορίζει το ύψος των τιμολογίων ΚΟΤ και πολυτέκνων, αλλά το ποσό της «επιδότησης» (ευρώ ανά μεγαβατώρα) που θα δίνεται κάθε χρόνο σε όσους προμηθευτές, ΔΕΗ και εναλλακτικούς, χορηγούν τα τιμολόγια αυτά στους πελάτες τους. Δεν θα υπάρχει δηλαδή ενιαίος τιμοκατάλογος και θα δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί ανταγωνισμός και στα τιμολόγια αυτά.

Με άλλη εισήγηση, η ΡΑΕ προτείνει να χορηγείται προκαταβολικά, και όχι απολογιστικά, στους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας η αποζημίωση για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που παρέχουν (οι οποίες είναι το τιμολόγιο των πολυτέκνων και των μη διασυνδεδεμένων νησιών).

Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011.

Λευτέρης Πανταζής - Τυχαίο Δεν νομίζω [ + στίχοι ]

Με ένα 2πλο cd επιστρέφει ο Λευτέρης Πανταζής στη δισκογραφία. Τίτλος του «Next Level».

Το σλόγκαν από το τηλεοπτικό σπότ «Τυχαίο δεν νομίζω» πέρασε δυνατά και στην ελληνική δισκογραφία, αφού μετά την Λίστα Γιαγκούση, τον Νίκο Κυριακάκη και την Έλενα Στεργιάδου, έρχεται και ο Λευτέρης Πανταζής με ομότιτλο τραγούδι.

To πρώτο cd θα περιλαμβάνει .........

14 ολοκαίνουργια τραγούδια, από τα οποία έχει ήδη ξεχωρίσει και παίζεται στα ραδιόφωνα», το «Τυχαίο δε νομίζω». Στο δεύτερο cd ο Λευτέρης Πανταζής ξεφεύγει για λίγο από τα καθιερωμένα μονοπάτια του λαϊκού ρεπερτορίου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιλέγει και ερμηνεύει, με το δικό του χαρακτηριστικό στυλ, 7 γνωστές επιτυχίες από το ελληνικό αλλά και διεθνές ρεπερτόριο. «Cry, cry», «Πάνω απ' 'όλα», «Mon amour», «Breathless», «Η αγάπη αργεί», «Άντεξα», «Το καλοκαίρι μου» by Λευτέρης Πανταζής!

Στο παρακάτω video θα ακούσετε το τραγούδι και από κάτω τους στίχους.

Mετά τους στίχους μπορείτε να δείτε ένα Video από την ηχογράφηση των τραγουδιών του δίσκου «Next Level»



Οι στίχοι του τραγουδιού

Που χαράματα γυρνάς
Είναι τυχαίο δε νομίζω

Που πια δε με φιλάς
Που δεν θέλεις να σ΄ αγγίζω

Που συνέχεια αδιαφορείς
Όλο λες πως δε μπορείς
Είναι τυχαίο δε νομίζω

Τυχαίο δε νομίζω
Φεύγω δεν ξαναγυρίζω
Για σένα τη ψυχή μου
Άλλο πια δεν χαραμίζω

Τυχαίο δε νομίζω
Σε άλλο δρόμο πια βαδίζω
Τη ζωή μου συνεχίζω
Τυχαίο δε νομίζω

Που για σένα ξενυχτώ
Είναι τυχαίο δε νομίζω

Που έχω αρχίσει το ποτό
Που έχω αρχίσει να καπνίζω

Που έχω πλέον τρελαθεί
Που φτάνω στη καταστροφή
Είναι τυχαίο δε νομίζω

Τυχαίο δε νομίζω
Φεύγω δεν ξαναγυρίζω
Για σένα τη ψυχή μου
Άλλο πια δεν χαραμίζω

Τυχαίο δε νομίζω
Σε άλλο δρόμο πια βαδίζω
Τη ζωή μου συνεχίζω
Τυχαίο δε νομίζω

Μωρό μου φεύγω, δεν ξαναγυρίζω
Την ζωή μου συνεχίζω
Τυχαίο;;; Δεν νομίζω

Τυχαίο δε νομίζω
Φεύγω δεν ξαναγυρίζω
Για σένα τη ψυχή μου
Άλλο πια δεν χαραμίζω

Τυχαίο δε νομίζω
Σε άλλο δρόμο πια βαδίζω
Τη ζωή μου συνεχίζω
Τυχαίο δε νομίζω

Ακολουθεί Video από την ηχογράφηση.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Μαΐου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.