Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εράνης μας

Μόλις ολοκληρώθηκε η 31 αγωνιστική και έχουν μείνει μόνο τρείς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 6ο Όμιλο της Δ' Εθνικής.
Αναγνώστης του Φιλιατρά News μας ζήτησε το υπόλοιπο πρόγραμμα της Εράνης και σας το παρουσιάζουμε:

Στην 32η Αγωνιστική: Εράνη Φιλιατρών - Σπάρτη

Στην 33η Αγωνιστική: Εθνικός Σαγέϊκων - Εράνη Φιλιατρών

και τέλος

Στην 34η (τελευταία αγωνιστική) Εράνη Φιλιατρών - Τριταιϊκός

Ευχόμαστε στην Ερανάρα μας την ομάδα της καρδιάς μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.





Δ' Εθνική 6ος όμιλος. Αποτελέσματα 31ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 31ης Αγωνιστικής




Πάμισος - Εράνη Φιλιατρών 0 - 0 (Τελικό)

ΚΑΝΤΕ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ (ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ F5)

Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα δεν υπάρχει σκορ ( 0 - 0 )

Hμίχρονο Πάμισος - Εράνη Φιλιατρών 0-0

Β' Ημίχρονο

Στο 65 το παιχνίδι ντέρμπι της Μεσσηνίας παραμένει στο 0-0

Στο 70 δεν έχει αλλάξει τίποτα. ( 0 - 0 ) Πολύ το άγχος και για τις δυο ομαδες.

Στο 85 το σκορ παραμένει ισόπαλο 0-0.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΜΙΣΟΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 0 - 0




Ασχετο: Η Κυπαρισσία χάνει με 0-2 από τον Αστέρα Μαχαιράδου.
Το μαχαιράδο άνοιξε το σκορ στο 22 (0 - 1) και στο 42 το σκορ έγινε 0-2.

Στην Κυπαρισσία το 0-2 υπερ του Μαχαιράδου παραμένει.
Στο 72 η Κυπαρισσία μειώνει σε 1-2

Στο 85 παραμένει το 1-2 για το Μαχαιράδο που θα κάνει μεγάλη νίκη αν παραμείνει το σκορ.

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ για το Μαχαιράδο. Κέρδισε την Κυπαρισσία μέσα στην έδρα της με σκορ 1-2.

Τα μέχρι τώρα τελικά αποτελέσματα


Πάμισος - Εράνη Φιλιατρών: 0 - 0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Καλαμάτα - Αχαϊκή: 2 - 2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Σπάρτη - Διαγόρας Βραχνεΐκων: 2 - 2 ΤΕΛΙΚΟ

Κυπαρισσία - Αστέρας Μαχαιράδου: 1 - 2 (ΤΕΛΙΚΟ)

Χοροστασίες του μητροπολίτη Τριφυλίας κ Ολυμπίας

Στον ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Δωρίου θα χοροστατήσει αύριο στον όρθρο και στη θεία λειτουργία ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος, ενώ κατά την Ακολουθία του Νυμφίου τις 7μ.μ. θα λειτουργήσει στο ναό Τιμίου Προδρόμου Φιλιατρών.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί στις 8 θα χοροστατήσει στην προηγιασμένη λειτουργία στο ναό Αγίου Γεωργίου Γρύλλου και το βράδυ στις 7 στην Ακολουθία του Νυμφίου στην Αγία Τριάδα Κυπαρισσίας.

Τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί στις 8 θα τελέσει ...........

την προηγιασμένη λειτουργία στο ναό της Αγίας Παρασκευής Γραίκα και το βράδυ στις 7 την Ακολουθία του Νυμφίου στο ναό της Ευαγγελίστριας στην Κυπαρισσία.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί στις 8 θα βρίσκεται στον ναό Τιμίου Προδρόμου Σχίνων, στις 4 το απόγευμα θα τελέσει Ευχέλαιον στον καθεδρικό ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας και στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νιπτήρος στο ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ξηροκάμπου.

Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 6.15 το πρωί θα χοροστατήσει στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως.

Τη Μεγάλη Παρασκευή στις Ακολουθίες των Μεγάλων Ωρών, της Αποκαθήλωσης και του Επιταφίου θα χοροστατήσει στον καθεδρικό ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας.

Το Μεγάλο Σάββατο στις 6 το πρωί στη λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στη λειτουργία της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα στις 10.30 στον Εσπερινό της Αγάπης, ενώ στον εσπερινό στις 7 μ.μ. θα χοροστατήσει στον ναό του Αγίου Γεωργίου Χαλαζωνίου.

Στάση πληρωμών απο την Νέα Δημοκρατία!

Η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά βάρεσε κανόνι και το κρύβουν , το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 150 εκατομμύρια ευρώ και αυτά τα λαμόγια θέλουν να σώσουν την Ελλάδα όταν δεν μπορούν να κουμαντάρουν ούτε καν τα κόμματα τους και τα συντηρούν με δάνεια αλλά και επιχορηγήσεις που ΘΑ τους έδινε το κράτος μέχρι το 2016! Πήραν δηλαδή τα χρήματα που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν για να πάρουν!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

"Στάση πληρωμών" για τις οφειλές της από τις διαφημιστικές καμπάνιες του Κώστα Γκιουλέκα (Θεσσαλονίκη) και του Βασίλη Κικίλια (περιφέρεια Αττικής) κήρυξε η ΝΔ καθώς χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στις διαφημιστικές εταιρείες και σε μέσα ενημέρωσης.

Ήδη με εντολή του γενικού διευθυντή Θανάση ............

Σκορδά δεν καταβάλλονται οι οφειλές σε διαφημιστικές εταιρείες και εφημερίδες, ενώ έχει ήδη αρχίσει συζήτηση με την Αγροτική Τράπεζα στην οποία χρωστάνε πάνω απο 100 εκκατομύρια ευρώ! για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.

Ότι, δηλαδή, ζητά η τρόϊκα από την Ελλάδα είναι αναγκασμένα να κάνουν και τα δύο μεγάλα κόμματα (το ίδιο συμβαίνει και με το ΠΑΣΟΚ, τα χρέη του οποίου υπερβαίνουν τα 150 εκατομμύρια). Με την διαφορά πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπόσχονται ότι μπορούν να οδηγήσουν την οικονομία σε ανάκαμψη, όταν όχι μόνο την βύθισαν κατά τα τριάντα χρόνια διακυβέρνησής τους αλλά έχουν ουσιαστικά χεοκοπήσει τα κομματικά τους ταμεία.

Κι αυτό παρά τις μεγάλες επιδοτήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό, τις οποίες, όμως, έχουν προεξοφλήσει σε βάθος πενταετίας (μέχρι το 2015-2016) για να πάρουν δάνεια.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Τα καλύτερα των κεντρικών δελτίων της 16ης Απριλίου





Δημήτρης Κουσελάς: Προς κατάργηση ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων

Οι εφορίες σε καθημερινή βάση ενημερώνουν το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να υπάρχει καθαρή εικόνα για τα έσοδα, δήλωσε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ ο αρμόδιος υφυπουργός Δημήτρης Κουσελάς.

Επίσης ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της περαιτέρω απλοποίησης του φορολογικού συστήματος από την 1η Ιανουαρίου 2012 θα καταργηθεί ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών.

Για το TAXIS (Ολοκληρωμένο ...........

Πληροφοριακό Σύστημα Φορολογίας) ο υφυπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι ενισχύεται για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Απριλίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.






A1 Basket Ολυμπιακός - Παναθηναίκός 87 - 83

Φάσεις από τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟ.