Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης από το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης πήρε το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών προκειμένου να βοηθηθούν άλλοι συμπολίτες μας που δεν μπορούν να αποκτήσουν φάρμακα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει τοιχοκοληθεί έξω από τα ιατρεία του Κέντρου υγείας Φιλιατρών οι γιατροί ζητάνε από τους πολίτες φάρμακα τα οποία για τον οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ χρησιμοποιούνται και φυσικά ΔΕΝ έχουν λήξει, να τα φέρουν στο κέντρο Υγείας Φιλιατρών για να διατεθούν σε άλλους συμπολίτες μας.

Αναμφισβήτητα μια πολύ σημαντική ..........

πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Εμείς επικροτούμε την στάση και την πρωτοβουλία των γιατρών του Κέντρου Υγείας της πόλης μας και καλούμε και εσάς να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα.
Τα φάρμακα που έχουμε σπίτι και δεν χρησιμοποιούνται από το να λήξουν και να πεταχτούν στα σκουπίδια, καλό θα ήταν να τα πάρει κάποιος άλλος συνάνθρωπος μας.

Κυριακή 13 Μαρτίου Ανοίγουμε τα διόδια της ΑΣΕΑΣ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 13:00 ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΩΡΑ 14:00

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΣΕΑ - ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ 15:00

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.




Παραγκα γκέϊτ. Ηχητικό ντοκουμέντο με τον Μπέο.

Διαβάστε και ακούστε ένα μικρό απόσπασμα με την φωνή του Αχιλλέα Μπέου:

«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί πάνω βάλε µου τον ∆αλούκα, ο οποίος ∆αλούκας θα παίξει 52-48 Αρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Αρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριµένο πράγµα. Εάν θα µπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκληµα.

Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει .........


ό,τι µου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είµαι εγώ στη µέση. Να µην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά. Μπροστά στη γυναίκα του, του λέω φεύγεις για τη Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ηµίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα µετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαµ... του ∆αλούκα. Οτι είσαι µουν...ο! Αρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Οταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μη µε εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουµάνοι και δεν θα µπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσµος που δεν µπορώ να ελέγξω. Και µη µου λες µετά να µπω ή να µην µπω µπροστά».

Ακούστε τον




Αντωνία Μπούζα. Μεχρι που θα φτάσει ο ...κατήφορος;

Οι δείκτες της ανεργίας της ύφεσης και των ελλειμμάτων αποδεικνύουν πως η πολιτική του μνημονίου που στηρίχθηκε από τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ του ΛΑΟΣ και την κ.Μπακογιάννη, ήταν εξ αρχής λανθασμένη και οδηγεί την Ελλάδα σε οδυνηρές περιπέτειες.

Σωρεία λαθών, άστοχων ενεργειών και επιπολαιοτήτων, έφεραν στη Χώρα τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Στο τέλος του 2010 η ύφεση έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ της τάξης του 7%.
Η ανεργία βρίσκεται στο 14,8% και το 39% των νέων ανθρώπων είναι χωρίς δουλειά.
Μέσα στο 2011 ένα ( 1 ) εκατομμύριο πολίτες έμειναν .........

άνεργοι, διότι οι επιχειρήσεις που απασχολούνταν εκλεισαν κάτω από το βάρος της ανισομερούς φορολόγησης, χωρίς να υπολογίζονται όσοι προσπαθούν να εισέλθουν για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας και δεν το επιτυγχάνουν.

Οι δείκτες της ποιότητας ζωής των εξαπατημένων από την κυβερνητική πλειοψηφία Ελλήνων πολιτών φθίνουν συνεχώς ,με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτη η αίσθηση επερχόμενης καταστροφής.
Ας αναλογισθούν οι κυβερνώντες τη ζημιά που προκάλεσαν στη Χώρα με τις αστοχίες τους και τους πειραματισμούς τους και έστω και αυτή την ύστατη ώρα, ας απαλλάξουν τους Έλληνες από τη "φροντίδα" και τις υπηρεσίες τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, της επικινδυνότητάς τους, είναι η ασυννενοησία και η διχόνοια που επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης, την ώρα που η Χώρα αργοσβήνει από την ανεύθυνη πολιτική που εφάρμοσαν και φόρτωσε τα βάρη στους οικονομικά αδύναμους Έλληνες.

Αποτέλεσμα του δημιουργηθέντος αδιεξόδου στις σχέσεις τους είναι, εν μέσω κρίσης, να παραιτείται ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και παρά ταύτα ο αρμόδιος υφυπουργός, να έχει την άνεση να δίνει δυναμικά το παρόν σε κοσμοπολίτικες και πολιτιστικές εκδηλώσεις της εκλογικής του περιφέρειας!

Βρώµικα δίχτυα Πόλεµος κοριών για το νέο παράγκα-γκεϊτ

Τα πρώτα στοιχεία - φωτιά που φωτίζουν το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου ήρθαν στην επιφάνεια. Οι συζητήσεις που προκύπτουν από ηχογραφηµένες κασέτες παραπέµπουν σε απόπειρα δωροδοκίας και επιχείρηση επηρεασµού διαιτητή, ενώ πρωταγωνιστές της ιστορίας φέρονται να είναι ο µεγαλοµέτοχος του Ολυµπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο διαιτητής Γιώργος ∆αλούκας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος του Ολυµπιακού και της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, ...........

σε συνέντευξη Τύπου χθες στην Πάτρα, προχώρησε σε βαριές κατηγορίες κατά του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα δωροδοκίας του διαιτητή ∆αλούκα στο µατς Αρης - ΠΑΟ. Παράλληλα υποστήριξε πως εις βάρος του διαιτητή υπήρξαν απειλές από τον µεγαλοµέτοχο του Ολυµπιακού Βόλου. Ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως έγινε προσπάθεια επηρεασµού του ιταλού διαιτητή στον αγώνα Μακάµπι - Ολυµπιακός και ανέφερε ότι «τον ∆αλούκα πλησίασε ο κ. Μαρινάκης και του πρόσφερε 200.000 ευρώ». Αξίζει να σηµειωθεί πως η διαιτησία του Γιώργου ∆αλούκα στο παιχνίδι Αρης - Παναθηναϊκός (έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ) προκάλεσε την µήνιν του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακολούθησε η καρατόµηση του κ. ∆αλούκα από τους πίνακες της Κεντρικής Επιτροπής ∆ιαιτησίας. «Μιλάµε για ένα τροµερό κύκλωµα που καθορίζει ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν στα επαγγελµατικά πρωταθλήµατα και ποιες οµάδες θα ανέβουν στη Β’ και την Α’ Εθνική», ανέφερε χθες το µεσηµέρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξηςΤύπου ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε: «Ελπίζω από σήµερα να γίνει κάτι. Θα πάψουν να υπάρχουν Μπέοι και Τσακογιάννηδες, αλλά και κάποιοι υπάλληλοι στην ΕΠΟ που έχουν µοναδικό τους µέληµα πώς θα στήνουν τα µατς ακόµη και στα περιφερειακά πρωταθλήµατα. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται στα χέρια κακοποιών πολλά χρόνια. Από το 1996. Οι άνθρωποι αυτοί πουλάνε προστασία. Αυτό έχει πάθει, κατά την άποψή µου, και ο κ. Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα το πάθει και ο κ. Πιλάβιος. Σε πέντε λεπτά από τώρα δεν πρέπει να υπάρχει η ΚΕ∆ που ορίζει τους διαιτητές που θέλει ο Μπέος ή η παρέα του».

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε χθες το πρωί στην προϊσταµένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράικου τις κασέτες µε τις µαγνηφωνηµένες συνοµιλίες αλλά και το αποµαγνητοφωνηµένο κείµενο των δύο κασετών.

Ο κ. Κούγιας προσήλθε αυθόρµητα στην Εισαγγελία και υποστήριξε πως οι κασέτες ήρθαν στα χέρια του από ανώνυµο αποστολέα. Παράλληλα ο ποινικολόγος κατέθεσε επί δύο ώρες, υποστηρίζοντας, σύµφωνα µε πληροφορίες, ότι υπάρχουν και άλλες κασέτες.

Το υλικό αναµένεται να πάρει ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιµιτζόγλου, ο οποίος διενεργεί ήδη έρευνα για τις καταγγελίες του παλιού διαιτητή Σωτήρη Βοργιά. Καταγγελίες που έχουν το ίδιο αντικείµενο και αφορούν τα ίδια περιστατικά. Σύµφωνα όµως µε τον κ. Βοργιά, υπάρχουν συνολικά «7-8 κασέτες». Ο παλαίµαχος διαιτητής έχει κληθεί από τον εισαγγελέα για αύριο (Παρασκευή) προκειµένου να καταθέσει ως µάρτυρας στην υπόθεση.

Η ΕΠΟ. Το υλικό που κατατέθηκε στην Εισαγγελία θα ζητήσει τις αµέσως προσεχείς ηµέρες και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Οµοσπονδίας, προκειµένου να προχωρήσει στις απαιτούµενες ενέργειες. Αυτό ανακοινώθηκε χθες από την Οµοσπονδία.

«Πάγια θέση της ΕΠΟ», αναφέρεται στην ανακοίνωση, «είναι να χυθεί άπλετο φως σε κάθε περίπτωση που σχετίζεται µε παράνοµες δραστηριότητες. Αναµένουµε να παραλάβουµε το συντοµότερο δυνατόν το υλικό που κατατέθηκε σήµερα στην τακτική ∆ικαιοσύνη, το οποίο θα διαβιβαστεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ για τις απαιτούµενες εκ µέρους του ενέργειες. Αυτή είναι η ορθή διαδικασία την οποία η Οµοσπονδία είναι υποχρεωµένη να τηρήσει και όχι να ακολουθήσει τη διακίνηση πληροφοριών που δεν συνοδεύονται από ουσιαστικά και επίσηµα στοιχεία.

Η Οµοσπονδία θα συνεχίσει να παράσχει τη µέγιστη διευκόλυνση στο έργο της ∆ικαιοσύνης, όπως έπραξε πρόσφατα στην υπόθεση των φερόµενων ως ύποπτων αγώνων».

Ο ΟΣΦΠ. Από τον Ολυµπιακό δεν υπήρξε απάντηση µε επίσηµη ανακοίνωση. Η διοίκηση της ΠΑΕ υποστήριξε ότι «ο κ. Μαρινάκης δεν έχει καµία σχέση µε όλα αυτά. ∆εν ασχολούµαστε και δεν θα προβούµε σε κάποιο σχόλιο. Υπάρχει εισαγγελέας και πιστεύουµε ότι θα κάνει αυτό που πρέπει. Ο Ολυµπιακός δεν εµπλέκεται πουθενά»

Ο τερµατοφύλακας του Αρη Μιχάλης Σηφάκης διαµαρτύρεται στον Γιώργο ∆αλούκα για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του ΠΑΟ στο παιχνίδι µεταξύ των δύο οµάδων στις 11/9/2010 στο Χαριλάου
Ο ∆ΙΑΙΤΗΤΗΣ ∆αλούκας και ο µεγαλοµέτοχος του Ολυµπιακού Βόλου Αχ. Μπέος είναι τα κεντρικά πρόσωπα του παράγκα-γκεϊτ. Οι µαγνητοφωνηµένες συνοµιλίες, στις οποίες ο κ. Κούγιας υποστηρίζει πως µιλάει ο Αχιλλέας Μπέος, είναι οι εξής:

Για το Μακάµπι - Ολυµπιακός

«Το είπε, το παραδέχεται ο ∆αλούκας. Μίλησε µε αυτόν κι ότι είχαν συµφωνήσει αυτά. Οχι, του είπα ότι αυτά τα πράγµατα κακώς τα έκανε πίσω από την πλάτη µου και “Εχεις βγει εκτεθειµένος”. Εγώ εκείνη την εποχή ήµουν στην Ιταλία µε την οµάδα µου. Με παίρνει τηλέφωνο πριν από το περιστατικό. Ακουσέ µε να δεις πώς έχει. Του λέω “Είµαι στην Ιταλία. Εχω δυο-τρεις ανθρώπους εδώ, µήπως βρούµε άκρη”. Τον παίρνω τηλέφωνο την Παρασκευή και του λέω “∆εν υπάρχει τίποτα”. Είναι ένας νέος διαιτητής, ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα, δεν πλησιάζεται. Αυτό µου είπαν οι άνθρωποι οι δικοί µου. Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω δεν υπάρχει τίποτα από εδώ. Αρα ψάξου. Του λέω “Βαγγέλη, οι άνθρωποι που έστειλα µου είπαν αυτό κι αυτό. Ξέχασέ το, ψάξου µόνος σου”. Μετά το µατς που έπαιζε µε τους Ισραηλινούς µε παίρνει τρελαµένος και µου λέει “έχω τρελαθεί” κι αυτά. “Και φταις κι εσύ”.

Του λέω “Εγώ; Πού φταίω εγώ;”.

Του λέω “Βαγγέλη, από πού κι ώς πού έχω εγώ κάποια συµµετοχή; Με πήρες να µε ενηµερώσεις; Εγώ στην Ιταλία σε πήρα”. Του λέω “Σκέφτεσαι να µη σε έπαιρνα; Θα νόµιζες ότι πάµε να τα κάνουµε πλακάκια”. Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω “Θέλω να σε δω. Τι µ…κία έχεις κάνει; Τον ∆αλούκα”. Πάω στον Βόλο. Τον φωνάζω. Του λέω “µ…πανο, µαζί τελειώσαµε”. ∆εν πήρε τα λεφτά. Θα υπήρχε λόγος τιµής. Και το ένα και το άλλο. Ο,τι µου είπε ο Βαγγέλης, µου είπε κι αυτός. Και του λέω “Τελειώσαµε µαζί, δεν θέλω ούτε καληµέρα. Σε έσωσα”».

Για το παιχνίδι Αρης - ΠΑΟ

«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί πάνω βάλε µου τον ∆αλούκα, ο οποίος ∆αλούκας θα παίξει 52-48 Αρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Αρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριµένο πράγµα. Εάν θα µπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκληµα.

Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ό,τι µου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είµαι εγώ στη µέση. Να µην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά. Μπροστά στη γυναίκα του, του λέω φεύγεις για τη Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ηµίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα µετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαµ... του ∆αλούκα. Οτι είσαι µουν...ο! Αρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Οταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μη µε εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουµάνοι και δεν θα µπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσµος που δεν µπορώ να ελέγξω. Και µη µου λες µετά να µπω ή να µην µπω µπροστά».

TA NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ Παράγκα γκέϊτ. Ηχητικό ντοκουμέντο με τον Μπέο.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Μαρτίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.