Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0 - 1 [ VIDEO ]





Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα της 20ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 20ης Αγωνιστικής




Από την Εράνη Φιλιατρών

Παπάς με αλλοδαπό... στο ίδιο διαμέρισμα

«Μα είναι δυνατόν; Παπάς με αλλοδαπό μόνοι τους σε διαμέρισμα; Τι να κάνουν, άραγε, οι δυο τους, και μάλιστα βραδιάτικα;». Αυτό ήταν το σοκαριστικό θέμα που συζητούσαν προ ημερών οι ένοικοι
Παπάς με αλλοδαπό... στο ίδιο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Αχαία.

Και όλα αυτά μετά την κοινή διαπίστωση, από αρκετούς ενοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, ότι ο... ιερέας τώρα τελευταία έχει αυξήσει κατά πολύ τις επισκέψεις του στο διαμέρισμα.
Βέβαια, όλοι στην πολυκατοικία γνώριζαν ότι ...........

ο εν λόγω ιερέας διατηρούσε σπίτι. Είναι στο όνομά του και το χρησιμοποιούσε ως προσωπικό ησυχαστήριο. Μόνο που το τελευταίο χρονικό διάστημα πηγαίνει περισσότερες φορές απ' ό,τι στο παρελθόν, ενώ το πιο τρανταχτό είναι ότι... δεν πάει μόνος του! «Αντιθέτως, πραγματοποιεί όλο κάτι περίεργα ραντεβού με αλλοδαπούς. Έρχεται πρώτα εκείνος και μετά από λίγο ανεβαίνει στον όροφο κάποιος αλλοδαπός και μπαίνει γρήγορα στο διαμέρισμα», λένε γείτονες. Και αναφέρουν ότι τους μπήκε η υποψία για πρώτη φορά όταν δύο από τους ενοίκους είχαν βγει στο μπαλκόνι, ενώ η ώρα ήταν περασμένες δέκα το βράδυ και ο παπάς δεν τους είχε αντιληφθεί όταν έμπαινε στην πολυκατοικία. Λίγο πιο πίσω του περίμενε ο αλλοδαπός. Ο παπάς άνοιξε την πόρτα και πολύ γρήγορα και αφού κοίταξε δεξιά κι αριστερά, μπήκε και ο αλλοδαπός. Στη συνέχεια οι ένοικοι είδαν ότι το ασανσέρ σταμάτησε στον ίδιο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του ιερέα. Όμως υπήρξε και δεύτερο περιστατικό. Μετά από μερικά βράδια, όταν μάλιστα το σκηνικό άλλαξε λίγο. Ο παπάς μπήκε στην πολυκατοικία αλλά ο αλλοδαπός εμφανίστηκε λίγο αργότερα και... άνοιξε με δικά του κλειδιά! Και πάλι, πήγε στον ίδιο όροφο...

Παρ' ολίγο και στα... πράσα

Υπήρξε κι άλλη ανακάλυψη, μέσω μιας γυναίκας η οποία διαμένει σε γειτονικό διαμέρισμα του ίδιου ορόφου. Είχε ανέβει στον όροφο και κατευθυνόταν στο διαμέρισμά της όταν... είδε την πόρτα του διαμερίσματος του ιερέα να ανοίγει και από μέσα να βγαίνει ο αλλοδαπός και ακριβώς πιο πίσω του ο ιερέας! Ο οποίος μάλιστα έκανε σα να ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, μόλις είδε τη γειτόνισσά του. Γιατί τι εξήγηση θα μπορούσε να δώσει σε σχέση με την παραμονή του με έναν αλλοδαπό στο διαμέρισμά του, και μάλιστα βραδινή ώρα;

dete.gr

Φόλες σε αδέσποτα στην Ηλεία

Δεκάδες περιστατικά με θανατώσεις ζώων με φόλα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Ηλεία.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Κυλλήνης πριν από δύο ημέρες ένας κτηνοτρόφος έριξε φόλα σε σκυλί ενώ αυτό βρισκόταν εντός περιφραγμένου χώρου με την αιτιολογία πως ενοχλούσε με το γάβγισμά του το κοπάδι του όταν περνούσε από εκεί.

Ο θάνατος του ζώου επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά με φρικτούς πόνους. Ο ιδιοκτήτης του πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ. Λεχαινών.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και ..........

στο δάσος της Φολόης σύμφωνα με τους κυνηγούς της περιοχής.
Η διευθύντρια της διεύθυνσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηλείας, Π. Σπυροπούλου, αποκάλυψε στην Ελευθεροτυπία ότι παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε προ ημερών και στην Κρέστενα με το θάνατο από φόλες δύο σκυλιών που ζούσαν μέσα σε περιφραγμένο χώρο. Τόνισε ακόμη ότι αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες και ποινικά αδικήματα που τιμωρούνται.

Με αφορμή αυτά τα γεγονότα η Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον Ηλείας (ΕΠΟΠ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός της συχνής κακοποίησης, ακόμη και θανάτωσης σκυλιών, που δυστυχώς εξακολουθεί να παρατηρείται στην επαρχία και κανένας δήμος, παρ' ότι υποχρεούται, δεν έχει κάνει το παραμικρό».

dete.gr

Κ. Σκανδαλίδης: Η γεωργία μπορεί να αποτελέσει κλειδί για έξοδο από την κρίση

Κλειδί για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει η γεωργία και γι΄ αυτό θα στηριχθεί, υπογράμμισε από την Πέλλα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο κ. Σκανδαλίδης υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση θέτει σε λειτουργία νέο Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, που θα διαχειριστεί κεφάλαια αρχικού ύψους περίπου 150 εκατ. ευρώ, ενώ επανέλαβε ότι η Κεντρική Μακεδονία μπορεί να παίξει προνομιακό ρόλο στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο, ως κέντρο έρευνας, καινοτομίας και διαμετακόμισης αγροτικών προϊόντων προς την Ευρώπη.

Ο υπουργός ενημέρωσε ακόμη τους αγρότες ............

της Πέλλας για το νέο νομοθετικό πλαίσιο που προωθείται για τους συνεταιρισμούς (το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί πριν από το Πάσχα) και τάχθηκε υπέρ των συμπράξεων και ενώσεων του αγροτικού κόσμου για τη διεπαγγελματική οργάνωση του κλάδου, την καλύτερη διακίνηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δύναμης των αγροτών.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ξεκινά η απόσυρση Ι.Χ. αυτοκινήτων [ Video ]

Η απόσυρση Ι.Χ. αυτοκινήτων ξεκινά σε λίγες ημέρες και θα αφορά την αγορά καινούριου αυτοκινήτου έως και 2.000 κυβικών. Το όφελος θα εξαρτάται ανάλογα με το κυβισμό και θα κυμανθεί από τα 300 έως τα 2.800 ευρώ.

Το μέτρο της απόσυρσης θα ισχύσει μέχρι τα τέλη του 2011 και με την ίδια υπουργική απόφαση ο φόρος πολυτελείας που επιβάλλεται σήμερα σε Ι.Χ. εργοστασιακής αξίας από 17.000 ευρώ και πάνω θα ισχύσει από εδώ και στο εξής μόνο σε αυτοκίνητα άνω των 20.000 ευρώ.

Η απόφαση θα σταλεί από Δευτέρα, ...........

7 Φεβρουαρίου, για δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Θυμίζουμε ότι η απόφαση είχε παρθεί από 1η Ιανουαρίου.

Δείτε το σχετικό Video



NewsBeast

Έρχεται η ηλεκτρονική κάρτα στους χώρους εργασίας από 1η Ιουλίου 2011

Η ρύθμιση περιλαμβάνεται, στο σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Από την 1η Ιουλίου του 2011 αρχίζει η εγκατάσταση στους χώρους εργασίας των επιχειρήσεων του ηλεκτρονικού συστήματος (κάρτα εργασίας), το οποίο θα χρησιμοποιείται για την καταγραφή και τον έλεγχο της προσέλευσης, του χρόνου εργασίας και της αποχώρησης των εργαζομένων.

Η ρύθμιση περιλαμβάνεται, στο σχέδιο νόμου .........

για την αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Η κάρτα εργασίας θα συνδέεται μέσω της κοινής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τις υπηρεσίες του Ι.Κ.Α, του Σ.ΕΠ.Ε και του Ο.Α.Ε.Δ.

Η πλατφόρμα αυτή θα χρησιμοποιείται και για την επικοινωνία με τις επιχειρήσεις, την καταγραφή και διαχείριση πληροφοριών και δεδομένων. Στις επιχειρήσεις, οι οποίες θα εγκαταστήσουν το σύστημα αυτό στους χώρους εργασίας τους και θα καταβάλλουν εμπροθέσμως τις ασφαλιστικές εισφορές, καθώς και στους εργαζομένους των επιχειρήσεων αυτών, θα παρέχεται έκπτωση 10% επί των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών.

Στις επιχειρήσεις οι οποίες εντάσσονται στο σύστημα χωρίς να το χρησιμοποιούν θα καταργείται η έκπτωση των ασφαλιστικών εισφορών και εκτός από τις κυρώσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, θα επιβάλλεται πρόστιμο 800 ευρώ για κάθε παρανόμως απασχολούμενο μισθωτό (400 στον εργοδότη και 400 στον εργαζόμενο, το οποίο θα καταβάλλεται εξολοκλήρου από τον εργοδότη.

Με την εγκατάσταση της ηλεκτρονικής κάρτας εργασίας, το Υπουργείο Εργασίας, αποσκοπεί στον αποτελεσματικό έλεγχο της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής, ενώ όφελος θα έχουν οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι από την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Διευκολύνεται σε κάθε περίπτωση το έργο των επιθεωρητών εργασίας οι οποίοι θα πρέπει κατά τον έλεγχο, να βεβαιώνουν απλώς την αντιστοίχηση με τα ηλεκτρονικά στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί.

Προσδοκίες για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και γενικότερα των παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας δημιουργούν και τα υπόλοιπα άρθρα του νομοσχεδίου που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του ΣΕΠΕ το οποίο αποκτά διοικητική ανεξαρτησία και οικονομική αυτοτέλεια, ενώ με μια σειρά ρυθμίσεων δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να μεταβληθεί από ένα γραφειοκρατικό φορέα του Δημοσίου σε ευέλικτη μονάδα, ετοιμοπόλεμη και ευκίνητη.

Μέχρι σήμερα, όταν οι επιθεωρητές εργασίας, εντόπιζαν την αδήλωτη εργασία και ενημέρωναν τον ασφαλιστικό φορέα. Από τούδε και στο εξής, η επιθεώρηση εργασίας θα επιβάλλει ή ίδια τις προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Λαμβάνεται πρόνοια για την αντικειμενικοποίηση του έργου των επιθεωρητών. Εισάγεται η τυποποίηση των εντύπων ελέγχου, η διασταύρωση με τις καταγγελίες, και ο επανέλεγχος ενώ προβλέπεται η πειθαρχική δίωξη του επιθεωρητή που ασκεί πλημμελώς το ελεγκτικό του έργο. Παράλληλα η επιβολή του προστίμου παύει να έχει "τιμωρητικό" και εισπρακτικό χαρακτήρα και αποσκοπεί στην αποκατάσταση της βλάβης που υφίστανται οι εργαζόμενοι από την παραβατική συμπεριφορά του εργοδότη. Αν, για παράδειγμα, ο παραβάτης εργοδότης αποδώσει, έστω και μετά τη βεβαίωση του προστίμου, τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους του, προβλέπεται σημαντική έκπτωση από το πρόστιμο.

Δημιουργείται ομάδα άμεσης επέμβασης, ώστε να περιοριστεί ο χρόνος ανάμεσα στην υποβολή της καταγγελίας και την εξέτασή της, ενώ προβλέπεται η εξαίρεση των υπηρεσιακών οχημάτων του ΣΕΠΕ από την υποχρέωση να φέρουν τα ειδικά διακριτικά των κρατικών οχημάτων, ώστε να μην "στοχοποιούνται" οι επιθεωρητές. Ακόμη, γίνεται περισσότερο ευέλικτος και πιο οικονομικός ο τρόπος βεβαίωσης και επίδοσης των προστίμων.

Συγκροτείται Γραφείο Ενημέρωσης, Υποδοχής, Αξιολόγησης και Διαχείρισης Καταγγελιών, υπαγόμενο απευθείας στον Ειδικό Γραμματέα, στο οποίο προΐσταται Ειδικός Επιθεωρητής Εργασίας. Έργο του είναι η ενημέρωση εργοδοτών και εργαζομένων, η υποδοχή και αξιολόγηση των καταγγελιών και η εσωτερική διαβίβασή τους στις αρμόδιες περιφερειακές υπηρεσίες ή στην Ειδική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης

Θεσμοθετείται η συμφιλιωτική διαδικασία, η οποία μέχρι σήμερα είχε άτυπο χαρακτήρα. Στο εξής το ΣΕΠΕ, μπορεί να παρεμβαίνει συμφιλιωτικά, εφόσον ζητηθεί, ή συμβουλευτικά για τη διεξαγωγή συλλογικών διαπραγματεύσεων να κυρώνει, να εγκρίνει ή να απορρίπτει τους εσωτερικούς κανονισμούς εργασίας των επιχειρήσεων και να εκδικάζει εφέσεις ποινών που επιβάλλονται από τους εργοδότες.

Αναβαθμίζεται η θέση και ο ρόλος του Επιθεωρητή Εργασίας με την παροχή πλήρους εκπαίδευσης και κατάρτισης ελεγκτικού, συμφιλιωτικού και ενημερωτικού φορέα, ενώ προβλέπεται η αύξηση του προσωπικού του ΣΕΠΕ.

Αλλαγές υπάρχουν και στη διοικητική πυραμίδα του ΣΕΠΕ, όπου συστήνονται δύο θέσεις γενικών επιθεωρητών, δημιουργείται διοικητικό σχήμα συντονισμού των κοινωνικών και τεχνικών διευθύνσεων συνδέονται οι Διευθύνσεις Κοινωνικής Επιθεώρησης με τον ΚΕΠΕΚ, και συμπτύσσονται περίπου στο μισό οι τελικές περιφερειακές διευθύνσεις με στόχο μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση δαπανών.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας προσδοκά ότι με τις αλλαγές θα μειωθεί στο 1/3 του προβλεπόμενου χρόνου για να ελεγχθούν όλες οι επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα από επιθεωρητές εργασιακών σχέσεων και στο 1/4 από επιθεωρητές ασφάλειας και υγείας. Με τα σημερινά δεδομένα, προκειμένου να ελεγχθούν όλες οι επιχειρήσεις για θέματα εργασίας στη χώρα μας υπολογίζεται ότι χρειάζονται περί τα 31 έτη και σε θέματα ασφάλειας και υγείας περί τα 42 έτη, με τις προωθούμενες αλλαγές, συρρικνώνουμε αυτό το χρόνο στα 10 έτη.

News it

Με λαμπρότητα και κατάνυξη ετοιμάζονται τα Φιλιατρά να γιορτάσουν τον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο.

Με λαμπρότητα ετοιμάζονται τα Φιλιατρά να γιορτάσουν και φέτος τον πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο στις 10 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας, στον φετινό εορτασμό έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις οι μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθωρίου Παντελεήμων, Θήρας, Αμοργού και Νήσων Επιφάνιος, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, Παροναξίας Καλλίνικος - τους οποίους θα υποδεχτεί ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος.

Με βάση το πρόγραμμα που καταρτίστηκε ......

από την Ιερά Μητρόπολη, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και θα γίνει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Στις 6 το απόγευμα θα αφιχθούν οι προσκεκλημένοι μητροπολίτες στον ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου στη συνέχεια θα ψαλλεί Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος.
Το βράδυ από τις 9 μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα Ιερά Αγρυπνία.

Ανήμερα της γιορτής, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου το πρωί, η φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών ,όπως κάθε χρόνο θα παιανίσει το εωθινό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ στον ναό Εισοδίων της Θεοτόκου θα τελεστεί η πανηγυρική πολυαρχιερατική θεία λειτουργία.
Μετά το πέρας της, στις 10.30 θα γίνει λιτάνευση της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους, και στην κεντρική πλατεία θα ακολουθήσει δέηση.
Με την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα γίνει αρχιερατικό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων κτιτώρων, ιερών επιτροπών, ανακαινιστών και δωρητών του Ιερού Ναού ως και των απανταχού της γης κεκοιμημένων Φιλιατρινών.

Τέλος για την Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Φιλιατρών για τον εορτασμό και πιθανόν να αναφερθεί στα όσα λέγονται στην πόλη για τη μη παράθεση γεύματος όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΕΑ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΕΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ - ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΕΑ.

Διαβάστε: ..........


Για τους συναγωνιστές από Πύργο Τριφυλίας, Χώρα, Γαργαλιάνους, Μαραθούπολη, συγκέντρωση στις 13:00 στη Σφαίρα στα Φιλιατρά. Παρακαλείστε να είστε εκεί έγκαιρα.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 13:10

Οι συναγωνιστές από Κυπαρισσία, Καλό Νερό και Ελαία συγκεντρώνονται στο Καλό Νερό όπου
μετά από περίπου 20 λεπτά βρισκόμαστε όλοι μαζί και μεταβαίνουμε στην Αλλαγή.
ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 13:55

Εκεί αναμένουμε συνάντηση με τους συναγωνιστές από Καλαμάτα και από εκεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μεταβαίνουμε στην ΑΣΕΑ για το άνοιγμα των Διοδίων.

Παρακαλούμε θερμά τους συναγωνιστές να φροντίσουμε να είμαστε έγκαιρα όλοι τους τόπους συνάντησης.
Για όποιον χάσει τους χρόνους συνάντησης, έρχεται κατευθείαν στο επόμενο ραντεβού (Καλό Νερό, ή και Αλλαγή) μέχρι να συναντηθούμε. Στην έσχατη περίπτωση επάνω στην Ασέα.

Μπορεί εμείς στις περιοχές μας να μην έχουμε πρόβλημα με διόδια αλλά όταν αποκτήσουμε -και θα γίνει σύντομα αυτό- θα πρέπει να είμαστε ενήμεροι και να ξέρουμε τι θα κάνουμε.
ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΟΣΟΙ έχετε μπλουζάκια με το παρακάτω σήμα, να τα έχετε μαζί σας.



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Φεβρουαρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.