Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα [ VIDEO ]

Πρωταθλήτρια κόσμου για το 2011 αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 της Σάντος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιαπωνία.

Οι Καταλανοί «καθάρισαν» ουσιαστικά τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Μέσι (17’), ο Τσάβι (24’) και ο Φάμπρεγας (45’). Το τελικό σκορ έγραψε ο Μέσι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «μπλαουγκράνα» είναι η πρώτη ομάδα που ........

καταφέρνει να πάρει δύο φορές το τρόπαιο, το οποίο καταλήγει για πέμπτη φορά στην τροπαιοθήκη κάποιου ευρωπαϊκού συλλόγου.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο πολλά υποσχόμενος Νεϊμάρ της Σάντος θύμισε τον… Κριστιάνο Ρονάλντο του Clasico της περασμένης εβδομάδας. Δηλαδή, δεν έκανε τίποτα!

Οι συνθέσεις

Σάντος (Μουρίσι Ραμάλιο): Ράφαελ, Ντρασένα, Λέο, Ντανίλο (30’ Ελάνο), Ντουρβάλ, Μπρούνο Ροντρίγο Φενελόν Παλόμο, Αρούσα, Ενρίκε, Γκάνσο (82’ Ίμπσον), Μπόργκες (79’ Κάρντες), Νεϊμάρ.

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ (56’ Μασεράνο), Πουγιόλ (84’ Φοντάς), Αμπιντάλ, Φάμπρεγας, Τσάβι, Ινιέστα, Αλκάνταρα (78’ Πέδρο), Μπούσκετς, Μέσι.

Δείτε τα σχετικά βίντεο


VIDEO 1 AΠΟ 3



VIDEO 2 ΑΠΟ 3



VIDEO 3 ΑΠΟ 3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.