Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Έπεσε πανικός στους βουλευτές – Παραιτούνται ένας ένας από τη διεκδίκηση των αναδρομικών!

Μπορεί να έκαναν αγωγές για να διεκδικήσουν τα αναδρομικά που δικαιούνταν βάση του νόμου 117 βουλευτές, ένας ένας όμως δηλώνουν ότι παραιτούνται του δικαιώματος, αντιλαμβανόμενοι τη ζημιά που έχουν προκαλέσει στον εαυτό τους.

Ήδη είχαν παραιτηθεί από τις απαιτήσεις τους οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Λιάπης, Λεωνίδας Τζανής και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη.

Το ίδιο έχει πράξει και ο Γιάννης Καψής που με ............

ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι σε ανύποπτο χρόνο και ενώ είχαν δικαιωθεί οι προσφυγές του εκχώρησε την οποιαδήποτε αναδρομική αμοιβή στο ταμείο καταπολέμησης του χρέους που έχει ανοίξει η Βουλή.

Δηλώσεις έκαναν σήμερα στην κατεύθυνση της παραίτησης από τις αξιώσεις ο Γιώργος Ανωμερίτης, ο Παναγιώτης Μελάς, ο Μιχάλης Μπεκίρης, ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος ενώ ο Σάββας Τσιτουρίδης είπε ότι με έκπληξη είπε το όνομά του στον κατάλογο των βουλευτών γιατί έχει παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση τον Μάρτιο 2010.

Όχι στα αναδρομικά είπε επίσης ο Δημήτρης Γαλαμάτης και ο Αντώνης Μπέζας.

Υποθέτουμε ότι… έπεται συνέχεια μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος.

Zoomnews

ΣΧΟΛΙΟ
Πάντως και ο περιφερειάρχης Πλεοποννήσου Πέτρος Τατούλης με επίσημο Δελτίο Τύπου του δήλωσε ότι έχει παραιτηθεί απο το δικαίωμα του διεκδίκησης των αναδρομικών απο το 2010
Η Σχετική του δήλωση εδώ: http://filiatranews.blogspot.com/2011/12/2010.html

2 σχόλια:

  1. και αν παραιτηθουν οι κλεΦτες και οι αλητες εφ'οσον υπαρξει το δεδικασμενο μπορουν οι γυναικες τους και τα παιδια τους να περασουν απο το ταμειο οποτε θελησουν.Υποκρισια λοιπον οι παραιτησεις των απο τα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.