Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τροποποίηση του εκλογικού νόμου ζητούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Διακομματική πρωτοβουλία για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου ζητούν με παρέμβάση τους στελέχη και υφυπουργοί του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Μ. Όθωνας, Ι. Δριβελέγκας, Θ. Μωραϊτης και Σ. Ξυνίδης.

Το αίτημα τους αφορά το κομμάτι του νόμου που αναφέρεται στην κατάτμηση των εκλογικών περιφερειών στις οποίες είναι δύσκολο να εκλεγεί κάποιος «αν δεν είναι από μεγάλο πολιτικό τζάκι».
Οι υπογράφοντες στην ανακοίνωσή τους δηλώνουν τα εξής: .....

«Μέχρι (ή για) να σώσουμε τη χώρα ή να αλλάξουμε τα κόμματά μας, μήπως προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά «δευτερεύοντα» και πεζά πράγματα, όπως είναι π.χ η ανάληψη άμεσα διακομματικής κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την τροποποίηση του εκλογικού νόμου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κατάτμηση εκείνων των εκλογικών περιφερειών στις οποίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκλεγεί κάποιος, αν δεν είναι από μεγάλο πολιτικό τζάκι, lifestyle star, δεν έχει ή δεν του συνεισφέρουν «ανιδιοτελώς» πακτωλό χρημάτων;».

ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΟ
Έχουν πάρει πρέφα οι ΠΑΣΟΚΟΙ ότι οι βουλευτές που θα βγάλουν (αν βγάλουν) θα είναι όσοι χωράνε σε ένα mini Βαν και θέλουν αλλαγή του εκλογικού Νόμου για να σύνεχίσουν ολική καταστροφή της χώρας.

1 σχόλιο:

  1. Ο "μαρθαβούρτσης" Λοβέρδος ετοιμάζει Νόμο για να ιδιωτικοποιήσει την Υγεία, παραχωρώντας τα Νοσοκομεία και την περιουσία των και οι Βολευτές του ΜΠΑΤΣΟΚ θέλουν λέει να μας "σώσουν" για άλλη μία φορά αλλάζοντας τον Εκλογικό Νόμο υπέρ των.
    Όταν μιλούσε για ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ο Πάγκαλος, είχε υπ' όψιν του και τους Βολευτές του ΜΠΑΤΣΟΚ;
    Θα σας βρει βουή ρεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.