Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σχετικά με το Ειδικό Τέλος Ακινήτων Δημοτικά συνεργεία θα καταγράφουν τα προβλήματα

Στην προσπάθειά της η Δημοτική Αρχή να αποδείξει ότι στηρίζει έμπρακτα τους δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιβολή του ειδικού τέλους στα ακίνητα, προχωρεί στη συγκρότηση τριών συνεργείων, αποτελούμενα από οικονομικούς και τεχνικούς υπαλλήλους, τα οποία και θα προχωρήσουν στον επανέλεγχο των τετραγωνικών των ηλεκτροδοτούμενων χώρων.
Όπως υπογράμμισε χθες σε δηλώσεις του ο ...........

δήμαρχος Παν. Νίκας, θα πρέπει οι δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα να προχωρήσουν στην κατάθεση σχετικών αιτήσεων-ενστάσεων, ώστε αμέσως μετά να αναλαμβάνουν τα συνεργεία το έργο του επανελέγχου.

Και πρόσθεσε: «Εκτός από τα παραπάνω, να επαναλάβω αυτό που οι πολίτες δε γνωρίζουν- και λυπούμαι διότι δεν προβλήθηκε όσο θα έπρεπε-, ότι ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου έχουν κάνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης. Από εκεί και πέρα, από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι πρέπει, στην κατεύθυνση όμως που προσδιορίζουν οι νόμοι. Δε θα προχωρήσουμε σε αυτοδικίες.

Προφανώς θα συμμετέχουμε και στην τριμερή επιτροπή που πρόκειται να συσταθεί, με εντολή στον υπάλληλο του Δήμου Καλαμάτας να κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να μην υπάρχουν αδικίες. Είμαστε αποφασισμένοι να παρακολουθούμε το θέμα συνεχώς και θα δούμε ακόμα και εναλλακτικές μεθόδους, για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που πράγματι έχουν ανάγκη.
Θεωρώ ότι το περιθώριο των ογδόντα (80) ημερών που δόθηκε, συν τις ρυθμίσεις που έγιναν, δε λύνουν ασφαλώς το πρόβλημα. Εμείς ζητούμε την κατάργηση αυτής της απόφασης. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, απαλύνουν την κατάσταση».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.