Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο … ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Ο Κολλητός του Νικολάκη, του αδελφού του Γιωργάκη, που αν δεν υπήρχε ο Πέτρος -για μένα- σιγά μην τον στήριζα.
Και δεν τον στήριξε μόνο ο Πέτρος, τον στήριξε και ο Σταύρος και ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας και έτσι …έφαγε, τον ταλαίπωρο τον Γιώργο, που αγωνιζόταν μόνο με τις δικές του δυνάμεις.

Ο άνθρωπος “που τον είδατε που τον απαντήσατε” ..........

που αν δεν δημιουργηθούν λίστες …τον δικό του σταυρό θα ψάχνει, -παρ’ ότι τον …παίζει άγρια η Ελευθερία και …ντροπή της-, κάνει παιχνίδι μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Αλλά θα επανέλθω, αν …χρειασθεί.
Νέα επιστολή Βουδούρη για να ανοίξει η διαδικασία νέας ηγεσίας

Περισσότερα στο KopanakiNews

ΣΧΟΛΙΟ
Συμφωνούμε απόλυτα με το σχόλιο του φιλικού μας kopanakinews και συμπληρώνουμε ότι έχει κάνει και ένα μεγάλο έγκλημα με την Δημιουργία του Δήμου Τριφυλίας με 3 μεγάλες πόλεις και έδρα του Δήμου την μικρότερη από τις 3.
Όλα στην ώρα τους όμως.... Το μόνο σίγουρο 100% είναι ότι στην επόμενη βουλή ο Γιατρός χωρίς σύνορα (έτσι αυτοπαρουσιαζόταν προεκλογικά και τον προσφωνούσαν) δεν θα έχει έδρα.

2 σχόλια:

  1. Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΔΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ ΠΡΙΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ...ΠΟΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ...ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΥΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ...ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕ ΠΟΤΕ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.