Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Εκλογές Επιμελητηρίου Σήμερα το βράδυ τα αποτελέσματα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν σήμερα οι επιμελητηριακές εκλογές, τέταρτη και τελευταία ημέρα, με τις κάλπες να σφραγίζονται στις 4.30 το απόγευμα στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Χθες ξεκίνησε η ψηφοφορία στην περιοχή της Καλαμάτας και σήμερα συνεχίζεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου από τις 8.30 το πρωί.
Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι σήμερα το βράδυ θα .............

έχει γίνει καταμέτρηση και θα μπορούν να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Από νωρίς το πρωί χθες, οπότε άνοιξαν οι κάλπες στην Καλαμάτα, δεκάδες υποψήφιοι και από τους τέσσερις συνδυασμούς είχαν συγκεντρωθεί κάτω από τα γραφεία του Επιμελητηρίου και παρέμειναν εκεί μέχρι αργά το απόγευμα, που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία.

Γ. Καραμπάτος
Σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Καραμπάτο, η διαδικασία εξελίσσεται κανονικά και δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη συμμετοχή: «Η επιχειρηματική κοινότητα συμμετέχει ενεργά. Αύριο (σ.σ. σήμερα), λοιπόν, θα έχουμε δείγμα του πόσοι ψήφισαν. Το κυριότερο είναι ότι μετά την Κυπαρισσία και την Πύλο, όπου επίσης είχαμε μεγάλη συμμετοχή, το δείγμα αυτό θα δείξει και την ανησυχία των επιχειρηματιών για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αγορά και την κοινωνία μας».

Γ. Γκούμας
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Γκούμας, τόνισε στο «Θάρρος» ότι η τρίτη μέρα της ψηφοφορίας κύλησε ομαλά και η προσέλευση του κόσμου είναι ικανοποιητική. «Θέλουμε», σχολίασε, «οι επιχειρηματίες να πιστέψουν στο θεσμό και σε κάτι καινούργιο. Αυτή ήταν η προσπάθειά μας από την αρχή και πιστεύω ότι το καταφέραμε. Η προσέλευση είναι αρκετά μεγάλη. Έχουμε ξεπεράσει τους 1.600 ψηφοφόρους και φαίνεται ότι συνολικά θα ξεπεράσουμε τους 3.000. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και σε αυτούς που δε μας επέλεξαν. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να αναβαθμισθεί ο θεσμός».

Δημ. Αδαμόπουλος
Τέλος, ο υποψήφιος με το συνδυασμό «Συνεργασία για την Ανάπτυξη στη Μεσσηνία», Δημήτρης Αδαμόπουλος, επισήμανε επίσης πως τα όποια προβλήματα έχουν επιλυθεί και η διαδικασία εξελίσσεται κανονικά. Και συμπλήρωσε: «Έχω διαπιστώσει ότι όλοι οι επαγγελματίες είναι ενημερωμένοι για τις θέσεις των συνδυασμών και βλέπουμε πολύ καλή ανταπόκριση στις θέσεις του δικού μας συνδυασμού, όπως στη μείωση των συνδρομών κατά 50% από 1/1/2012 και στην απόλυτη διαφάνεια των οικονομικών του Επιμελητηρίου. Πιστεύω ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά αύριο».
Στις εκλογές του Επιμελητηρίου είναι υποψήφιος και ο κ. Νίκος Ψαλτήρας.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.