Στάλθηκαν στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, οι καταστάσεις για την ενιαία ενίσχυση, που αφορούν στην εξόφληση του υπόλοιπου 50% της επιδότησης.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χθες ο κ. Αλευράς, οι καταστάσεις εστάλησαν την Παρασκευή και «αυτή τη στιγμή καταβάλλεται προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα, ενώ στόχος και πίεση του υπουργού κ. Σκανδαλίδη, είναι να πληρωθούν μέχρι τα Χριστούγεννα οι αγρότες.
Είμαστε όλοι σε δύσκολη οικονομική συγκυρία, και ........
μπορώ να πω υπεύθυνα, ότι, επειδή στις 5 Γενάρη θα καταβληθεί στην ΑΤΕ το ποσό της προκαταβολής της πρώτης δόσης στους αγρότες, είναι σίγουρο ότι αυτή η ημερομηνία είναι και καταληκτική για τη δεύτερη δόση. Πιστεύω, όμως, ότι θα βρεθούν χρήματα και οι αγρότες θα πληρωθούν πριν τα Χριστούγεννα».
ΕΑΣ και Αγροτική
Από την πλευρά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, ο διευθυντής Επιδοτήσεων Κώστας Πέτροβας μας είπε χθες: «Σήμερα είδα στον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι δόθηκε εντολή πληρωμής προς την Τράπεζα. Δεν ξέρω παραπέρα τι γίνεται, που κολλάει το θέμα, πάντως όλος ο μηχανισμός είναι έτοιμος για πληρωμή».
Από το κεντρικό κατάστημα Καλαμάτας της Αγροτικής Τράπεζας, η Βασιλική Μπρέγιαννη, η οποία εκτελεί χρέη διευθυντή, πρόσθεσε: «Δεν έχουμε τίποτα ακόμη. Επισήμως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα γίνουν πληρωμές».
Θάρρος
Με… υπογλώσσια ο Τζαβάρας-Τρίτος ο Κοντογιάννης στην Ηλεία !!
Πριν από 17 λεπτά






















0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.