Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη στο Ρέθυμνο προπονητής για παιδεραστία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι προπονητής μπάσκετ συνελλήφθη για παιδεραστία και μάλιστα επ' αυτοφόρω στο Ρέθυμνο!

Το σκάνδαλο "Σαντάνσκι" που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Αμερική, επαναλήφθη και στην Ελλάδα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τοπικά Μέσα 39χρονος εκπαιδευτικός και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου, συνελήφθη στο κρεβάτι με δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 13 ετών!

Οι άνδρες της Ασφάλειας παρακολουθούσαν εδώ ...........

και καιρό τον 49χρονο άνδρα κι αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν τον έπιασαν επ' αυτοφόρω να ασελγεί στους ανήλικους.

Κατασχέθηκαν μάλιστα από τους αστυνομικούς DVD και βιντεοκασέτες, καθώς ο προπονητής φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες πράξεις του. Το υλικό, ωστόσο, δεν έχει εξεταστεί πλήρως από τους υπεύθυνους της αστυνομίας, καθώς οι σκηνές σόκαραν ακόμη και τους ίδιους!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 49χρονος βρισκόταν υπό παρακολούθηση 10 περίπου μήνες (σ.σ ακόμη και όταν παρακολουθούσε σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο), διάστημα στο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 20 περιστατικά. Τα παιδιά λόγω ντροπής και υπό τον φόβο των απειλών, δεν ανέφεραν τίποτα στους γονείς τους.

Η είδηση, πάντως, προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου, στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και την αθλητική οικογένεια της Κρήτης.

Ο 49χρονος είναι παντρεμένος με παιδιά.

24

ΣΧΟΛΙΟ
Με συνοπτικές διαδικασίες για ευνουχισμό στο κτήνος. Μόνο αυτή η τιμωρία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.