Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο 47χρονος παιδεραστής του Ρεθύμνου.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από απόφαση του εισαγγελέα, τα στοιχεία και φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη του Ματθαίου και της Κλεάνθης, που γεννήθηκε στις 29/07/1964, και κατοικεί στην οδό Καποδιστρίου 37 στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ...........

στοιχεία δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από εισαγγελική διάταξη, για λόγους προστασίας των ανηλίκων.

Ο 47χρονος γυμναστής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για για ασέλγεια, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος.

Newsit

Κλίκ στις φωτό για να δείτε το κτήνος.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.