Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Το Φιλιατρά News παραμένει πρώτο σε αναγνωσιμότητα blog στην Μεσσηνία.

Εδώ και 3 συνεχή χρόνια το Φιλιατρά News είναι το πρώτο σε αναγνωσιμότητα Blog της Μεσσηνίας. Το ξέρουμε και το ξέρετε. Το βλέπετε το διαπιστώνετε όλοι εσείς που το επισκέπτεστε καθημερινά.
Και δεν είστε 100 ή 200 ή 300 μοναδικοί .............

επισκέπτες μας. Είστε πάρα πολλοί παραπάνω. Είστε χιλιάδες οι μοναδικοί επισκέπτες μας καθημερινά και η ομάδα μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ γι αυτό.

Ναι. Μέσα από τα σχόλια με κάποιους έχουμε ανταλλάξει σκέψεις, επιχειρήματα, άλλοτε κοντραριστήκαμε αλλά κανένας από τις δυο πλευρές (εσάς και εμάς) δεν κρατήσαμε κακίες.
Εσείς ειδικά εξακολουθείτε να μας γνωρίζετε, να μας εμπιστεύεστε, να εξακολουθείτε να μας επισκέπτεστε, να εξακολουθείτε να μας στηρίζετε, να εξακολουθείτε να μας διατηρείτε τόσο ψηλά στην κορυφή εδώ και 3 συνεχόμενα χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι εδώ πάνω στην κορυφή, πολλές φορές νιώθουμε μοναξιά. Αλλά αυτή η μοναξιά είναι τόσο γλυκιά που νικάει την όποια στενοχώρια μας. Και αυτό το κάνετε όλοι εσείς. Οι Αναγνώστες μας.

Σήμερα είπαμε να μπούμε στο Google Analytics να δούμε την εικόνα της επισκεψιμότητας μας.
Η έκπληξη μας μεγάλη. Σε σχέση με πέρσι, οι μοναδικοί αναγνώστες μας αυξήθηκαν κατα 1.000 με 1.400.
Πριν ένα χρόνο είχαμε κατά μέσο όρο περίπου 3.800 μοναδικές επισκέψεις την ημέρα.
Σήμερα, οι μοναδικές επισκέψεις αναγνωστών ανά ημέρα έφτασαν και σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν τις 5.000!!!!!
Κατα μέσο όρο έχουμε 4.700 με 4.900 (αν όχι 5.000) ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ / ΗΜΕΡΑ.
Οι γραμμές που δείχνουν πτώση αντιστοιχούν σε Σάββατα και Κυριακές που πάντα υπάρχει κάποια σχετική πτώση στην επισκεψιμότητα μας.
Δεν θέλουμε να σας μπλέξουμε με πολλά νούμερα. Σας δίνουμε τα απολύτως απαραίτητα για να δείτε τη αλήθεια αυτών που σας γράφουμε σε αυτό το θεματάκι.
Παρακάτω θα δείτε εικόνα από το Google Analytics στην οποία θα δείτε όλα αυτά που σας λέμε.
Σημειώστε ότι η Google Analytics καταγράφει μοναδικές επισκέψεις και όχι συνολικές επισκέψεις.
Δηλαδή. Αν υποθέσουμε ότι ένας αναγνώστης μπει πάνω από μια φορές (για παράδειγμα 15 φορές) στο blog μας σε ένα 24ωρο, η επίσκεψη του θα καταγραφεί ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΟΧΙ και τις 15 που μπήκε.
Αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Στην αγάπη που μας δείχνετε, στην συμπαράσταση που μας προσφέρετε.
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί μεταξύ μας στα 3 χρόνια ζωής του Φιλιατρά News δεν μπορεί να την διαλύσει κανένας απολύτως.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ πάρα πολύ γι αυτήν την μοναδική σχέση που έχουμε.
Οχι δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα. Απεναντίας μάλιστα. Όλοι εσείς που μας στηρίζετε, μας βάζετε όλο και μεγαλύτερα Standards σε ποιότητα δημοσιεύσεων σε σοβαρότητα, σε δημοσιεύσεις πραγματικά ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ από συμφέροντα και εξαρτήσεις.
Ουδέποτε είχαμε τέτοια πράγματα εδώ και δεν πρόκειται να έχουμε.
Είμαστε στο πλευρό ΜΟΝΟ του απλού πολίτη και όχι στο πλευρό της οποιασδήποτε μορφής εξουσίας αλλά και κάποιων που ταλαιπωρούν τον πολίτη ή τον κοροϊδεύουν. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

Το Φιλιατρά News είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ. Το Φιλιατρά News είναι ανοικτό σε εσάς. To e-mail μας είναι όλο το 24ωρο στην διάθεση σας να μας στείλετε την καταγγελία σας για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ζωή σας με τις δημόσιες υπηρεσίες, με τον Δήμο, με τον οποιονδήποτε σας εξοργίζει και θέλετε να το καταγγείλετε.
Το βήμα σας είναι εδώ. Το Φιλιατρά News σας δίνει το βήμα έκφρασης σας. Κάντε το δικό σας. Αγαπήστε το ακόμα περισσότερο, διαδώστε το με πάθος.
Το Φιλιατρά News ΕΙΝΑΙ η δημοσιογραφία των πολιτών. Η δική σας δημοσιογραφία. Του απλού πολίτη που δεν έχει βήμα να εκφραστεί σε άλλα μέσα.

Εμείς ως ομάδα είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Είμαστε υπερήφανοι για τους αναγνώστες μας και θα τα δώσουμε ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
Εμείς, έχουμε την δύναμη ή τα άντερα αν θέλετε, να βγάλουμε τα στατιστικά μας να τα δείτε μόνοι σας και να μην μπορεί κανένας να μας αμφισβητήσει σε τίποτα. Κάνουμε αυτό που κανένα άλλο blog στην Μεσσηνία δεν θα κάνει ποτέ.

Μέσα από την καρδιά μας σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη.
Δείτε τώρα τα δικά σας αποτελέσματα. Αυτό που εσείς οι αναγνώστες μας καταφέρνετε καθημερινά.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγάλο μέγεθος.




















ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

5 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ..ΕΥΧΩΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΙΟΥΖ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΩΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ. ΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.

    ΕΛΕΝΗ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. 5000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 24ΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ,ΚΑΘΕ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ,ΣΤΟ Blog μας.

    ευχες και μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.