Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Βενιζέλος: «Δεν είχα ιδέα για το δημοψήφισμα»

Σαφείς αποστάσεις από τον πρωθυπουργό επιχειρεί να λάβει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα, αλλά και τη δική του επιχειρηματολογία υπερ αυτής της πρωτοβουλίας.

Με διαρροές κύκλων του ο υπουργός Οικονομικών ..........

δηλώνει ότι δεν είχε συμμετοχή στην λήψη της απόφασης και ότι απλώς ενημερώθηκε από τον κ. Παπανδρέου χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Βουλή. Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι στήριξε ως όφειλε την κυβερνητική απόφαση στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας εξού και η επιχειρηματολογία του για εκτονωτική και λυτρωτική απόφαση.

Σε συνάντησή τους αμέσως μετά τη συνεδρίαση ο κ. Βενιζέλος φέρεται να είπε στον κ. Παπανδρέου ότι θα έπρεπε να τον είχε ρωτήσει πριν λάβει την απόφαση για το δημνοψήφισμα και τον προέτρεψε να σταλεί επιστολή στην Ευρωπαϊκή Ενωση προκειμένου να ενημερωθούν θεσμικά οι εταίροι μας για τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός του έδωσε εντολή να ετοιμάσει το προσχέδιο της επιστολής κάτι που έγινε στις 3 τα ξημερώματα. Αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος αισθάνθηκε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

i efhmerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.