Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με στόχο τη νίκη το Τσιλιβή κόντρα στην Εράνη - Κομπλέ στο νησί η Εράνη

Στο γήπεδο του Πλάνου ανοίγει για φέτος... η αυλαία του πρωταθλήματος στη Δ΄ εθνική για τον ΑΟ Τσιλιβή που θα υποδεχθεί την Εράνη Φιλιατρών.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής Πατρίκ Ενγκεμά και οι παίκτες του δούλεψαν πολύ όλον αυτό τον καιρό. Ο καμερουνέζος τεχνικός γνωρίζει καλά την ομάδα του και δε χάνει ποτέ την αυτοπεποίθησή του και πίστη του για μια πετυχημένη πορεία.

Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στον αγώνα της ...........

Κυριακής με την Εράνη θα είναι αξιόπιστη με τον κ. Ενγκεμά να επιλέγει τους περισσότερο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές.

Απόντες θα είναι σίγουρα οι Στεφανόπουλος (για προσωπικούς λόγους) και Ντόβρος (τράβηγμα στο δικέφαλο). Από εκεί και πέρα ο Κάρδαρης Ακ. αντιμετωπίζει πρόβλημα με ίωση χάνοντας τις τελευταίες προπονήσεις με πιθανότερο αποτέλεσμα την παραμονή του στον πάγκο και τη μη συμμετοχή του στην αρχική εντεκάδα.

Ο προπονητής θα αποφασίσει γι αυτό την τελευταία στιγμή. Τέλος οι φοιτητές Κώστας Κουσίδης και Πάρης Ψηφής έχασαν λόγω μαθημάτων κάποιες προπονήσεις και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει τις 3 μμ στο δημοτικό στάδιο του Πλάνου και η διοίκηση κάνει έκκληση στους φίλους της ομάδας να δώσουν... βροντερό παρών.

Κομπλέ η Εράνη

Στο αντίπαλο... στρατόπεδο τώρα η ομάδα της Εράνης Φιλιατρών θα έρθει στο νησί από το απόγευμα του Σαββάτου για το ματς της Κυριακής, αποδεικνύοντας το πόσο πολύ υπολογίζει τον κυριακάτικο αντίπαλό της. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Κακαλέτρη γνωρίζουν καλά πως μόνο εύκολο έργο δε θα έχουν στο νησί κόντρα στο Τσιλιβή.


Ο νεαρός τεχνικός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, πλην της απουσίας του νεαρού Νίκου Κόλλια ο οποίος είναι τιμωρημένος από την περσινή χρονιά. Από εκεί και πέρα η Εράνη φέτος δεν κρύβει πως έχει στόχους υψηλούς με την εμπειρία κάποιων παικτών να "παντρεύεται" με τον ενθουσιασμό των νεοτέρων.

Οι Κουτσουρές (χαφ), Γρηγορακάκης (χαφ, πέρυσι στην Καλαμάτα), Ντινίωτης Ηλ. (κεντρικός αμυντικός) και Μικελάτος (πρώτος σκόρερ στο Διαγόρα Βραχνεΐκων πέρυσι) είναι οι παίκτες που αποτελούν τον "κορμό" της φετινής Εράνης.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι αύριο Σάββατο η αποστολή θα κάνει προπόνηση στο πλαστικό της Κυπαρισσίας ώστε οι παίκτες να συνηθίσουν τις γηπεδικές συνθήκες που θα είναι παρόμοιες με αυτές του γηπέδου του Πλάνου όπου θα διεξαχθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στο Τσιλιβή.

IonianSports σε συνεργασία με το Φιλιατρά News

ΣΧΟΛΙΟ
Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε στην Ερανάρα μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το δεξί, και να γυρίσει πίσω στα Φιλιατρά με το τρίποντο στην τσέπη.
Καλή Επιτυχία Ερανάρα μας.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΝΗ.

    ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ,ΜΕ ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ , ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΟ ΠΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΙΚΕΩΝΑ ΤΗΣ Δ ΕΕΘΝΙΚΗΣ.

    ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ,ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ,ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΑΦΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ,ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ,ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΟΠΩΣ ΤΟ -93!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ5 Νοεμβρίου 2011 στις 2:02 μ.μ.

    TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΑΝΗ?

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.