Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ηλεία: Έστειλαν "χαράτσι" σε ζευγάρι που έχασε κόρη και εγγόνια στις φωτιές!

Απίστευτη η αναλγησία-αδιαφορία της κρατικής μηχανής για δύο ανθρώπους που ακόμα έχουν νωπές στο μυαλό τους τις εικόνεςαπό την Ηλεία που καιγόταν, το σπίτι τους που παραδιδόταν στις φλόγες αλλά πολύ περισσότερο για τις εικόνες που έχασαν. Των αγαπημένων τους ανθρώπων που κάηκαν στις φωτιές στην περιοχή της Αρτέμιδας, το 2007.

Η κυρά Μαρία και ο σύζυγός της Δημήτρης Κάρτας..........

έχασαν στις πυρκαγιές του 2007 έξι δικούς τους ανθρώπους. Και σήμερα, το ανάλγητο κράτος έρχεται να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο στους χαροκαμένους αυτούς ανθρώπους.

Το ζευγάρι μετά βίας αγοράζει τα φάρμακα που έχει ανάγκη από μια σύνταξη 366 ευρώ!!! Τώρα τους λένε πως θα πρέπει να πληρώσουν και τον ειδικό έκτακτο φόρο για τα ακίνητα. Για ένα σπίτι που κάηκε στις φωτιές και που φτιάχτηκε ξανά από τις προσφορές δωρητών, το κράτος ζητά 266 ευρώ ως φόρο. Και αφήνει την κυρία Μαρία και τον κύριο Δημήτρη να ζήσουν με 100 ευρώ.

«Μπορούν να γυρίσουν πίσω τα εγγονάκια μου και η κόρη μου και εγώ θα τα πληρώσω όλα. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Δεν φθάνει που έχουμε καεί έχουμε καταστραφεί μας ζητούν να πληρώσουμε και από πάνω», λέει ο κ Δημήτρης Κάρτας και τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια του.

Πελοπόννησος

ΣΧΟΛΙΟ
Η απόλυτη ξεφτίλα του κράτους και της κυβέρνησης του Jefry Papandreos.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.