Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: Ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από το ευρώ με οδήγησε στην συμφωνία

Ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από το ευρώ και την ευρωζώνη οδήγησε τον Αντώνη Σαμαρά στην χθεσινή συμφωνία για μεταβατική κυβέρνηση, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο ίδιος στη σύσκεψη που είχε με τους τομεάρχες του κόμματος.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Σαμαράς η κυβέρνηση αυτή είναι περιορισμένης εντολής και χρόνου, και έχει ως μοναδικό σκοπό να διαχειριστεί τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, με ταυτόχρονη απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία.

Στη ΝΔ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το .........

γεγονός ότι με τη χθεσινή κίνηση του Αντώνη Σαμαρά διασφαλίζεται ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, αλλά και οι εκλογές. Επισημαίνουν μάλιστα πως βασική προτεραιότητα του προέδρου του κόμματος ήταν να παραιτηθεί ο κ. Παπανδρέου.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι δύο αντιπρόεδροι Δ. Αβραμόπουλος και Στ. Δήμας και τα στελέχη Α. Λυκουρέντζος, Κ. Τασούλας, Ε. Στυλιανίδης, Ν. Δένδιας, Χρ. Σταϊκούρας, Γ. Κουμουτσάκος, Κ. Μαρκόπουλος, Ε. Αντώναρος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κ. Τζαβάρας, Π. Παυλόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος, Μ. Βαρβιτσιώτης και οι συνεργάτες του προέδρου του κόμματος Κ. Μπούρας και Κ. Αρβανιτόπουλος.

Sofokleous in

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ,ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

    ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑΣ ΜΕΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ,ΥΠΟΚΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.