Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Προχωράνε οι εργασίες στο νέο λύκειο Φιλιατρών

Προχωράνε με εντατικούς οι διαδικασίες οικοδομικές εργασίες στο νέο Λύκειο Φιλιατρών όπου στο ισόγειο εσωτερικό του έχουν γίνει τα χωρίσματα για τις αίθουσες αλλά και έχει σοβατιστεί. Στους δυο ορόφους του όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες έχουν τοποθετηθεί τα τούβλα γύρω γύρω στις άκρες του κάθε ορόφου ενώ όπως φαίνεται στην εικόνα δεν υπάρχουν ακόμα τα χωρίσματα εσωτερικά του κτηρίου για τις αίθουσες διδασκαλίας.
Πάντως οι εργασίες προχωράνε, και εκτός .........

απροόπτου, του χρόνου με την νέα σχολική χρονιά το κτήριο και ο περιβάλλον χώρος θα έχει παραδοθεί για να λειτουργήσει το σχολείο.

Ωστόσο στον περιβάλλοντα χώρο ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες κατασκευής των νέων κερκίδων καθώς οι παλιές έχουν κατεδαφιστεί και οι νέες έχουν έρθει πιο μπροστά σε σχέση με τις προηγούμενες αλλά οι νέες όμως είναι σαφώς μικρότερες σε σχέση με την προηγούμενη θέση τους όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που τράβηξε ο συνεργάτης μας για εσάς.

Την εργολαβία για τις κερκίδες έχει αναλάβει ο συμπολίτης μας Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος μίλησε στον συνεργάτη μας και είπε ότι σύμφωνα με την μακέτα όπου έχει δει ο όλος χώρος μαζί με το κτήριο του νέου λυκείου όταν ολοκληρωθεί θα αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας.

4 σχόλια:

  1. ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ?

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καίγομαι να μάθω, προς τι το "στολίδι" των νέων κερκίδων, στη θέση των παλιών, όταν πιο δίπλα υπάρχει το ιστορικό κτίριο του λυκείου που ο μαρασμός το καταλαμβάνει, σε μία πόλη που η εγκατάλειψη την καταδιώκει, σε μία εποχή που η μιζέρια, χτυπάει την πόρτα μας!!!
    Ειλικρινά θα χαρώ να μάθω τα λογικά επιχειρήματα αυτών των προτεραιοτήτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΨΕ ΞΥΓΚΑΣ ΦΙΛΕ..ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ...ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΤΣΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρχιτεκτωνας που σχεδιασε το γυμνασιο μας,ειχε αφησει χωρο για αθλοπεδιες για γηπεδο και ανοικτο και κλειστο-υποστεγο-.
    Τωρα γιατι καταργησαμε το χωρο του γηπεδου?

    Εγινε ενα εγκλημα ,με το νεο κιτσ κτηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.