Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



STOP στη διακοπή ρεύματος σε βιομηχανικές μονάδες

*Αν και ο εναλλακτικός προμηθευτής έχει συμφωνήσει με το λάθος που έγινε, δεν το διόρθωσε

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων), με δύο νέες προσωρινές διαταγές του, απαγόρευσε σε εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος τη διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης σε δύο βιομηχανικές μονάδες, στην περιοχή της Καλαμάτας, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων στις 28 Φεβρουαρίου 2012. Κι αυτό, επειδή είχε συμπεριληφθεί, όλως αδικαιολογήτως και αυθαιρέτως, ο υπολογισμός του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών στο λογαριασμό του εναλλακτικού προμηθευτή.

Η νομοθεσία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου, προβλέπει ότι δεν μπορεί να επιβληθεί το συγκεκριμένο τέλος σε βιομηχανική επιχείρηση…


Προχωρεί η κατασκευή της ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα έγγραφο του υπουργείου Υποδομών που αφορά στην κατασκευή της περιμετρικής οδού Καλαμάτας.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από το υπουργείο Υποδομών: «Σας αποστέλλουμε το 2ον εγκεκριμένο διορθωτικό κτηματολόγιο του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Καλαμάτα στο τμήμα Τσακώνα – Καλαμάτα για την κατασκευή της περιμετρικής οδού Καλαμάτας από χ.θ 29+100 στη Γ.Ε. 29Ν».

Ο κτηματολογικός χάρτης έχει αποσταλεί για δημοσιοποίηση-ανάρτηση στο Δικαστικό Γραφείο και στην Κτηματική Υπηρεσία Καλαμάτας.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.