Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση Παπανδρέου καταρρέει

«Η κυβέρνηση καταρρέει. Το ζήτημα είναι να μην καταρρεύσει η χώρα», η αντίδραση των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με την κυβέρνηση να θέτει επισήμως, δια του δημοψηφίσματος, θέμα παραμονής της Ελλάδος στο Ευρώ και τον αντιπρόεδρό της, Ευάγγελο Βενιζέλο, να διαφοροποιείται με επιστολή-βόμβα, τα ξημερώματα, αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Κάννες.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ υπενθυμίζουν μάλιστα ..........

την πρόσφατη ομιλία Βενιζέλου στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, την οποία είχε ξεκινήσει λέγοντας πως «η χώρα ζει ένα δράμα και από το δράμα αυτό πρέπει να λυτρωθεί .η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, η προσφυγή στην άμεση βούληση του ελληνικού λαού, είναι η λύτρωση από το δράμα που βιώνει η χώρα και εμείς μαζί με τη χώρα», καθώς και την τοποθέτησή του λίγα λεπτά αργότερα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Ύστατο χαίρε

Άλλοι συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ, αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις ως το «ύστατο χαίρε» και επαναλαμβάνουν πως ο «Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει».

Το επιτελείο της ΝΔ κάνει λόγο για άθλια παραπληροφόρηση Παπανδρέου, που δημιουργεί, «δήθεν αμφισβήτηση» για την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και τη ζώνη του ευρώ. «Τέτοιο πρόβλημα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει…

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην Πρωθυπουργία. Ενός ανθρώπου που τολμά να αμφισβητεί την κεντρική εθνική στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της χώρας. Επιλογή που χάραξε και μπορεί πλέον μόνον αυτή να εγγυάται, η Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε χαρακτηριστικά αργά χθες βράδυ, ο Γιάννης Μιχελάκης.

Αν και στο στρατηγείο του Αντώνη Σαμαρά, εκτιμούν ήδη ότι οι ώρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες, μέσα στην ημέρα αναμένονται συσκέψεις υπό τον αρχηγό της παράταξης, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί ξεκάθαρα το απόγευμα κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Newsbomb

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ,
    ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ.
    ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΠΑΤΩΣΑΜΕ.
    Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.