Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Περιφέρεια Πελοποννήσου Προπαραμονή Χριστουγέννων ο διαγωνισμός για σκουπίδια

Στις 23 Δεκεμβρίου θα προκηρυχτεί ο διεθνής διαγωνισμός για τη Μονάδα Ολικής Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του χθες με το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων στην Τρίπολη. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου και Ανδρέας Πουλάς.

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε αρχικά την ιδιαίτερη χαρά του ..........

για τη συνάντηση με το προεδρείο της ΠΕΔ και τόνισε την ευθύνη που Περιφέρεια και Δήμοι έχουν αναλάβει από τους πολίτες για να βγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου πιο ισχυρή και δυνατή από την κρίση.
Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, υπάρχει πλέον συμφωνία για Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα όσον αφορά στο διεθνή διαγωνισμό για τη Μονάδα Ολικής Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία αναμένεται και τυπικά να εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, θα ανακουφίσει από την αγωνία τους πολίτες και τους Δήμους, οι οποίοι και θα εκμεταλλευτούν το χρόνο τους σε άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα, στην τόσο δύσκολη χρονική συγκυρία για τη χώρα.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.