Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Με φιλοδοξίες στις Βρασιές

Μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη, εκείνο που λείπει από τη …συλλογή της Εράνης είναι το εκτός έδρας 3ποντο και οι Φιλιατρινοί αισιοδοξούν ότι θα έρθει την Κυριακή στις Βρασιές. Ο συνθετικός χλοοτάπητας προβληματίζει σε κάποιο βαθμό και γι’ αυτό κάποιες από τις επόμενες προπονήσεις θα φιλοξενηθούν σε ανάλογες γηπεδικές συνθήκες.

Ο Νίκος Κακαλέτρης θα έχει στη διάθεσή του τον .......

Σταύρο Γιάννη που εξέτισε, αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Ανδρεόπουλου, που κάθισε στον πάγκο προχθές, ενώ αναμονή υπάρχει για τον Νίκο Κόλλια που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τέλος, νοκ άουτ με θλάση στον ώμο έχει τεθεί ο τερματοφύλακας Βασίλης Αθανασόπουλος.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ
Κερδίσαμε δίκαια και το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος


Ο προπονητής της Εράνης Νίκος Κακαλέτρης αποφεύγει, όπως πάντα, τα μεγάλα λόγια έχει όμως κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας του, τονίζοντας στο «Θ» τα εξής:
«Ήταν εξ αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς πέρα από την αξία του αντιπάλου και τις ιδιαιτερότητές του ως μεσσηνιακού ντέρμπι, προέκυψαν για μας κάποια έκτακτα προβλήματα (σ.σ. Νινιός, Καραχάλιος, Λυμπερόπουλος) που άλλαξαν το σχεδιασμό μας.
Καταφέραμε όμως ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και πήραμε δίκαια τη νίκη.
Μέχρι το 30’ είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και 2ο γκολ. Μετά πέσαμε κάπως και δεχθήκαμε την ισοφάριση, αλλά στο β’ ημίχρονο ξαναμπήκαμε και πάλι δυνατά, ήμασταν καλοί και πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε.
Επιβραβεύθηκε η προσπάθεια και διάθεση που έδειξαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο, σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι, που ήταν δυνατό, αλλά όχι αντιαθλητικό, και το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος» καταλήγει ο Νίκος Κακαλέτρης.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ
Ο «χρυσός» σκόρερ στο «Θάρρος»


Σε αντίθεση ρότα από τον προπονητή του ο Δημήτρης Μικελάτος, παρασυρμένος και από την ιδιαίτερη χαρά του «χρυσού» σκόρερ, σχολιάζει για το προχθεσινό ντέρμπι:
«Είχαμε μια εικόνα του Παμίσου από το μεταξύ μας φιλικό, στο οποίο είχαμε κερδίσει με 3-0. Γι’ αυτό και προσωπικά δεν φοβήθηκα καθόλου το παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό κατάλληλα όλη την εβδομάδα και την Κυριακή βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε πολύ πιο εύκολα και με μεγαλύτερο σκορ το ματς.

Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και πήραμε την πρώτη μας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δύο προηγούμενες ισοπαλίες δεν ήταν θετικά αποτελέσματα για την Εράνη. Ήταν πρώτες αγωνιστικές και μάλιστα εκτός έδρας και όλοι κυνηγάνε με πάθος τους βαθμούς.
Πιστεύω ότι την Κυριακή στις Βρασιές θα καταφέρουμε να πάρουμε και τη δεύτερη νίκη μας. Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και θα πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία» είναι το σχόλιο του Δημήτρη Μικελάτου.

1 σχόλιο:

  1. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ..
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ...
    ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.