Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δικηγόροι μοιράζουν έντυπα άρνησης πληρωμών και λένε «όχι» στα χαράτσια

Μερικές πρώτες, πρόχειρες οδηγίες για τα έντυπα "άρνηση πληρωμής" έκτακτου φόρου και "ρητής επιφύλαξης"

Με τη διανομή εντύπων άρνησης πληρωμής και τη συγκρότηση σχετικής νομικής ομάδας υποστήριξης οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης λένε «όχι» στα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση και η πλειοψηφία των πολιτών αδυνατεί να πληρώσει.

Ειδικότερα, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις ...........

δικηγόρων Θεσσαλονίκης «Δικηγορική Συνεργασία-Ανεξάρτητοι» και «Ελευθερία και Δικαιοσύνη» συνδιοργανώνουν αύριο, Δευτέρα , στις 19.30, στο αμφιθέατρο «καθηγητή Γιάννη Μανωλεδάκη» (3ος όροφος Κτιρίου Διαγωνίου ΔΣΘ), ανοιχτή εκδήλωση –συζήτηση με θέμα: Το «όχι» των δικηγόρων στο χαράτσι (έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών) και η νομική διάσταση της άρνησης πληρωμής.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι δικηγόροι Μανόλης Λαμτζίδης, Παντελής Ραδίσης, Ρωξάνη Κωστατζίκη, οι οποίοι είναι μέλη του δ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και ο δικηγόρος, Βασίλης Μπατζογιάννης.

Παρέμβαση θα κάνουν οι Παναγιώτης Φραγγίδης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας (συντονιστής «ΑΚΡΙΒΕΙΑ STOP» Θεσσαλονίκης), Ηλίας Μανουσαρίδης, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Κουρμπέτης, πρ. μέλος Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Δημήτρης Στεφανίδης , δικηγόρος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθούν υποδείγματα δηλώσεων κλπ. και θα σχηματισθεί εθελοντική ομάδα συμβουλευτικής νομικής στήριξης των «αρνητών» πληρωμής.

24GR

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας τι κάνει; Έχουν γίνει κινήσεις; Υπάρχουν δικηγόροι στην Τριφυλία που να ασχολούνται με το θέμα; (Π.Χ. Ομαδική προσφυγή κατά της ΔΕΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.