Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 3ης Αγωνιστικής




Εράνη Φιλιατρών

10 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΜΑΣ ΔΥΝΕΤΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ,ΓΙΑΤΙ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ,,,,,,, ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον 5:31. 5 τελείωναν τα παιχνίδια και μέσα σε 19 λεπτά ανέβηκε η κάρτα με τα αποτελέσματα. Και είναι αργά; Μόλις ανέβηκαν στην Εράνη τα βγάλαμε κι εδώ.

    5:35 Ενημερώσαμε και άλλαξαν την κάρτα με σωστή βαθμολογία. Την αλλάξαμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΚΟΛ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΤΣΑΡΑ ΟΛΚΗΣ!!!
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ!!
    Ο ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛ . !!!

    Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΝ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ 4-Ο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΕΡΑΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ...

    ΜΕ πάθος για την νίκη αγωνίστηκε η Εράνη Φιλιατρών που ήθελε πολύ την νίκη και τα κατάφερε παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο με ένα αγώνα όπου κυριάρχησαν οι κίτρινες κάρτες, τα πολλά φάουλ αλλά και τον γιατρό...που επενέβαινε διαρκώς όταν παίκτες μετά από κόντρες έμεναν στο έδαφος. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ δυνατό ρυθμό και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας όπου οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι δίκαια αγωνίζονται στην κατηγορία. ΤΟ σκορ άνοιξε κοντά στο 22 λεπτό με έξοχο πλασέ ο γνώριμος των γηπέδων της περιοχής Άγγελος Μικελάτος που ήταν ο σούπερ στάρ της ημέρας από κοντινή γωνία. Όμως κοντά στο 32 από εμπλοκή στην εστία του Αλεξανδρόπουλου και κινήσεις 2 αμυντικών η μπάλα από λάθος κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το ισόπαλο 1-1 παρά τις γρήγορες φάσεις που ακολούθησαν.

    Στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε ο ίδιος με αλλαγές της τελευταίας στιγμής όπου γρήγορες πάσες έδιναν οι Γρηγορακάκης, Μπαστακός και ο γνωστός Βαγγέλης Κουτσουρές που είχε την φανέλα με το Νο 8 κάνοντας γρήγορες διεκδικήσεις. Ωστόσο αυτός που απέδειξε ότι είναι παίκτης μεγάλων προδιαγραφών ήταν ο Μικελάτος που με έξυπνο τρόπο μπέρδεψε τους αμυντικούς του Παμίσου ολοκληρώνοντας στο 63 περίπου το 2-1 που ήταν το τελικό σκόρ του αγώνα. Ο Προπονητής της Εράνης Νίκος Κακαλέτρης στο τέλος της συνάντησης δήλωσε ότι οι παίκτες του απέδωσαν τα μέγιστα και φιλοδοξεί να οδηγήσει την πράσινη ομάδα σε μεγάλες νίκες.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.