Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Τι σου κάνω μάνα μου! Καυτά tips για εκείνον!

Ως κορίτσια, πάντα έχουμε μια συστολή: κάνουμε καλό σεξ; Είμαστε καλύτερες από την πρώην; Βάζουμε κάτω στην αναμέτρηση τις κοπέλες από τις φαντασιώσεις του; Εμείς πηγαίνουμε με το στρες, κι εκείνος έρχεται κουλ και ψύχραιμος νομίζοντας πως κάνει καλύτερο σεξ και από το Γκουσγκούνη...

Έλα όμως οι συμβουλές που έχει πάρει από τους κολλητούς, οι πολλές ταινίες πορνό και οι ψευτρούλες οι πρώην, τον έχουν κάνει να μην ξέρει ούτε τι κάνει, ούτε πως το κάνει στο κρεβάτι.

Μην φοβάσαι! Πάρε τη μεγάλη απόφαση και .......

βγάλε τον καλό σου από το μαύρο το σκοτάδι!

Το στήθος: φέρσου τρυφερά! Δεν είναι ψεύτικο!

Είναι σεβαστό πως στη θέα του γυμνού σου στήθους, εκείνος παραλύει, χάνει τα λογικά του, δεν ξέρει που, πόσο και τι να πιάσει/ γλύψει/ ρουφήξει. Ειδικά τις ημέρες που το στήθος σου είναι πρησμένο, λίγο πριν την περίοδο, καλό είναι να μην υποφέρεις άδικα όσο εκείνος νομίζει πως σε ανάβει και σε ανάβει και σε ανάβει! Αν δεν το πιάσει το νόημα, άρπαξέ τον από τα μπαλάκια, για να καταλάβει για πόσο πόνο και ουχί ευχαρίστηση μιλάμε. ]

Θα τελειώσεις αγαπούλη μου ή θα το ξημερώσουμε;

Είναι αλήθεια πως το σεξ που διαρκεί 30 δευτερόλεπτα ποτέ δεν θα ενθουσιάσει καμία γυναίκα στον πλανήτη, ακόμα κι αν υποστηρίξει τη γνώμη αυτή. Φυσικά, ούτε το αντίθετο ισχύει και οφείλεις να το τονίσεις στον καλό σου. Η διάρκεια του σεξ είναι έννοια υπερεκτιμημένη και το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέσαι κι εσύ. Έτσι κι αλλιώς η ιδιότητα του κόλπου να αυτο υγρένεται έχει χρονικό όριο και το σεξ δεν πρέπει επ' ουδενί να σου θυμίζει κουραστικό Μαραθώνιο. Είναι προτιμότερο να το σκέφτεσαι σαν σύντομη μεν αλλά απολαυστική βολτούλα με πολλές συγκινήσεις. !

Μην ρωτάς αν τελειώνω/ αν μου άρεσε/ αν είσαι ο καλύτερος/ όλη ώρα, κάθε ώρα:

Εντάξει! Ο καλός σου, ως σωστός άντρας και παρτενέρ, θέλει να ξέρει ότι σε ικανοποιεί αλλά τα πιεστικά ερωτήματα τη στιγμή της ηδονής, για το πόσο σε ανάβει, πόσο σου αρέσει, αποτελούν σωστό άθλο. Εκείνο που δεν καταλαβαίνει είναι πως εσύ θέλεις να πιάσεις τον οργασμό κ ι εκείνος απαιτεί την ίδια στιγμή να του λύσεις το γόρδιο δεσμό.

Δεν είσαι πια 15 ετών αγοράκι για να χτυπιέσαι!

Το σεξ που έκανες την πρώτη φορά στο Λύκειο, με εκείνον να μην ξέρει που του πηγαίνουν τα τέσσερα και τα πέντε, με το κεφάλι σου να κάνει καρούμπαλο από το ντουκου ντουκου στην άκρη του κρεβατιού, και όλη αυτή την αίσθηση του έτσι θα είναι αυτό το σεξ ρε γαμώτο, δεν θέλεις να την ξαναζήσεις. Δυστυχώς, πολλά αγόρια που πιστεύουν πως κάνουν το τέλειο σεξ, μπορεί να μην έμειναν στ 15 χρόνια τους αλλά απολυτήριο στον έρωτα δεν παίρνουν. Όταν δεν σου αρέσει κάτι που κάνει στο κρεβάτι, πες το! Αν νομίζει από την πρώην του πως κάτι λειτουργεί, θα το δοκιμάσει και σε σένα. Αν και εσύ προσποιηθείς πως σου αρέσει, θα υποφέρουν κι άλλες μετά!

Προκαταρκτικά: δεν είναι όσο δύσκολα φαντάζεσαι!

Μπορεί να βαριέται, μπορεί να μην ξέρει από που να ξεκινήσει, μπορεί να μην έχει κάνει στοματικό σε γυναίκα ποτέ στη ζωή του, αλλά αν δεν κάνει αρχή από κάπου, εσύ χαρά δεν θα δεις. Ξεκίνα εξηγώντας τα βασικά. Προκαταρκτικό είναι και να του κάνεις στοματικό, προκαταρκτικό είναι και να τον περιποιείσαι με τα δαχτυλάκια σου. Αναλόγως, πρέπει να πράξει κι εκείνος, αν θέλει να συνεχίσει να απολαμβάνει τα φιλιά και χάδια σου πριν το κυρίως γεύμα.

Μην είσαι όλο φιγούρα βρε καλέ μου:

Διαθέτει και μεγάλα μπράτσα και έχει και πλούσια τα προσόντα εκεί κάτω αλλά τι να τον κάνεις τον άντρα που μόνο να αυτοθαυμάζεται ξέρει και στην πράξη καταβάλλει μηδενική προσπάθεια επί το έργω. Τι να τον κάνεις δηλαδή το φιγουρατζή που ξέρει να ανοίγει το σουτιέν σου με το ένα χέρι αλλά το σημείο G τον κάνει να σκέφτεται “μακρυά Gizzzzzzz”! Αν δεν σου μιλήσει για τα θέλω του, τις φαντασιώσεις του, αν του λες για δονούμενο δαχτυλίδι και φαντάζεται πως θέλεις μονόπετρα, ε τι να τον κάνεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.