Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Όσκαρ ηθοποϊίας από Βάσω Παπανδρέου!

Φτάσαμε στις εποχές της επιβίωσης των πολιτικών που διαθέτουν άριστες υποκριτικές ικανότητες!

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η αγωνιώδης προσπάθειά τους ,για τη διαχείριση της εικόνας τους και μόνο;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Δραματοποιήθηκαν τα γεγονότα σχετικά με την 6η δόση από την Κυβέρνηση , ή μάλλον έτσι παρουσιάστηκαν, για να γίνουν πιό εύπεπτα τα δυσβάσταχτα μέτρα από τους θιγόμενους Έλληνες πολίτες.

Η κ.Παπανδρέου όπου πρωταγωνίστησε για μία ακόμη ..........

φορά σε όλα τα ΜΜΕ , έδωσε μία δραματοποιημένη παράσταση,θέλοντας να διασωθεί πολιτικά.

"Επαιξε” λοιπόν πάλι το ρόλο της αγανακτισμένης βουλευτού, που δε βλέπει φως στην άκρη του τούνελ της πολιτικής που η ίδια όμως συνεχίζει να στηρίζει με τη ψήφο της.

΄Ετσι πριν τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, ανέφερε ότι είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου , ο οποίος της ξεκαθάρισε ότι ακόμα κι αν ένα άρθρο του πολυνομοσχεδίου δε ψηφιστεί, τότε δεν πρόκειται να εκταμιευθεί η επόμενη δόση του δανείου.

Μετά από αυτό η κ. Παπανδρέου είπε ότι δε μπορεί να πάρει μια τέτοια ευθύνη στους ώμους της, λέγοντας ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι έχει συνειδησιακό πρόβλημα για την πορεία της χώρας.

Αυτό που “ξέχασε¨να μας πει , είναι ότι η 6η δόση είχε ήδη εξασφαλιστεί , διότι είχε δοθεί το ‘πράσινο” φως για την εκταμίευσή της.

Εμείς όμως οι πολίτες ,που υφιστάμεθα όλα τα δεινά της λανθασμένης και αδιέξοδης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, θυμόμαστε κ.Παπανδρέου!!

Θυμόμαστε τα όσα είχατε πει από τον Οκτώβριο του 2009 για την ανάγκη λήψης ριζικών μέτρων και πως είχατε διατυπώσει σφοδρές επιφυλάξεις για το αν βγαίνει το μείγμα της πολιτικής που προέβλεπε το αρχικό και το επικαιροποιημένο μνημόνιο.

Θυμόμαστε κ. Παπανδρέου , την ομιλία σας στη Βουλή κατά τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου όπου είπατε μεταξύ άλλων: ”δεν είμαι έτοιμη να καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, ωστόσο ζητώ αναδιαπραγμάτευση του χρέους. Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι κερδίζουν χρόνο για να ετοιμαστούν για μία ελληνική χρεοκοπία. Θα υπερψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, γνωρίζοντας ότι ψηφίζω το μαχαίρι αντί το πιστόλι“.

Όλα αυτά κ.Παπανδρέου , ουδόλως καθησυχάζουν τους Έλληνες πολίτες, αντιθέτως τους τρομοκρατούν και τους διαβεβαιώνουν πως η πολιτική που εσείς στηρίζετε , κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Δυστυχώς φτάσαμε σε σημείο να έχει γίνει αυτοσκοπός η εξουσία στον κομματικό σας χώρο και όλοι εσείς με διάφορα προσχήματα ,στηρίζετε και ενισχύετε.

Σας ρωτώ λοιπόν όταν θα πρέπει να εκταμιευθεί η 7η δόση τι άλλες υποχωρήσεις προτίθεστε να κάνετε; Τι άλλα δεινά θα προστεθούν σε όλους εμας;

Από τη μέχρι τώρα ακολουθούμενη πολιτική, ένα πράγμα είναι ολοκάθαρο! Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και του κ.Παπανδρέου που όλοι εσείς υπερψηφίζετε κάθε φορά , μας οδηγεί όλο και βαθύτερα σε ύφεση , σε φτώχεια, σε καταπάτηση των δικαιωμάτων μας , σε κατάργηση του κοινωνικού κράτους σε διάλυση της κοινωνίας!

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων επιτέλους, χωρίς επικοινωνιακά τρυκ!

Aντωνία Μπούζα- Κωνσταντέλου

Μέλος Τομέα Τουρισμού Ν.Δ. -

Μέλος Τομέα ΜΜΕ και Επικοινωνίας ΝΟ.Δ.Ε.Μεσσηνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.