Δώστε την δική σας απάντηση στην ψηφοφορία μας: "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" Ψηφίστε πατώντας εδώ.

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στα δρομολόγια η απεργία του διοικητικού προσωπικού των ΚΤΕΛ

Κανονικά θα εκτελεστούν όλα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, το διοικητικό προσωπικό των ΚΤΕΛ.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία .............

Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών επισημαίνει ότι «είναι αδιανόητο εν μέσω οικονομικής κρίσης, που συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές στη χώρα μας και θυσίες από τον ελληνικό λαό, να απαιτεί η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) αυξήσεις στους μισθούς του προσωπικού των ΚΤΕΛ», το οποίο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «εξακολουθεί να αμείβεται κανονικά, χωρίς περικοπές, τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους στον δημόσιο τομέα έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις μισθών και επιδομάτων».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι όλα τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 90% των εργαζομένων.

ΑΠΕ-ΜΠE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια περνάνε από έγκριση για να εμφανιστούν.
Τα σχόλια σας ΜΟΝΟ με Ελληνική γραμματοσειρά και σε κόσμιο επίπεδο.
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ GREEKLISH ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Εξαιρούνται σχόλια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό.