Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Λάρισα: Η χειρονομία που χωρίζει στα δύο την εκπαιδευτική κοινότητα!

Κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να αποβληθεί απ' όλα τα σχολεία του νομού - Άλλοι στέκονται στο πλευρό του μαθητή, που είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, μαθητής από το 3ο ΕΠΑΛ της Λάρισας, δεν γυρίζει το κεφάλι του στην εξέδρα των επισήμων, αλλά... το δεξί του χέρι! Ο φωτογραφικός φακός, ''πιάνει'' τον μαθητή και η εικόνα κάνει το γύρο της Ελλάδας!

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε μια μεγάλη ...........

συζήτηση στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας για το μέλλον του μαθητή. Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο μαθητής, ενώ κάποιοι προειδοποιούν ακόμη και για τον κίνδυνο να αποβληθεί απ' όλα τα σχολεία του νομού Λαρίσης!

Η περιφερειακή διευθύντρια επισημαίνει ότι για το ζήτημα της τιμωρίας πρέπει να επιληφθεί το σχολείο. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από τον τοπικό τύπο, τόσο η τοπική ΕΛΜΕ όσο και ο δήμαρχος της πόλης, εκτιμούν ότι ο μαθητής πρέπει να προστατευτεί και να μην χάσει τα μαθήματα του λόγω της ακραίας του διαμαρτυρίας.

Στο πλευρό του μαθητή στέκεται και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας. Ο κ.Καριτσάκης, κάνει λόγο για ένα εξαίρετο παιδί και επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τους καθηγητές όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, για να μην τιμωρηθεί ο μαθητής.

Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.