Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ζητά να μην κλείσει το Δημοτικό σχολείο Αυλώνα χωρίς την σύμφωνη γνώμη των γονέων

Επιστολή στον Διευθυντή της Α' Βάθμιας εκπαίδευσης για να μην κλείσει το μονοθέσιο Δημοτικό σχολείο Αυλώνα τουλάχιστον χωρίς και την σύμφωνη γνώμη και των γονέων των παιδιών ζητά ο Αντιδήμαρχος Αρμόδιος για θέματα παιδείας κ. Ιωάννης Μερκούρης.

Ο κ. Μερκούρης με τη επιστολή του ζητά απο τον διευθυντή της Α'Βάθμιας εκπαίδευσης να μην κλείσει το μονοθέσιο δημοτικό σχολείο Αυλώνα χωρίς και την συγκατάθεση των γονιών των μαθητών.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μερκούρη αναφέρει:......

Αξιότιμε κ. Διευθυντά

Γνωρίζουμε όλοι ότι το 1/θ Δημοτικό σχολείο Αυλώνας δεν λειτουργεί διότι οι γονείς αποφάσισαν να μετακινήσουν τα παιδιά τους σε πολυθέσια σχολεία. Ενέργεια των γονιών που προκλήθηκε από τη δικαιολογημένη αγανάκτησή τους εξ αιτίας της άρνησης των μεταφορέων εκτέλεσης του έργου μεταφοράς των μαθητών.
Ελπίζω ότι η ενέργειάς τους αυτή θα τους δικαιώσει λόγω των πλεονεκτημάτων που παρέχει το πολυθέσιο σχολείο σε αντίθεση με το ολιγοθέσιο. Είναι όμως και βέβαιο ότι οι μαθητές θα υποστούν μια ταλαιπωρία αφού είναι αναγκασμένοι να ξυπνούν από τις έξι το πρωί και να επιστρέφουν στο σπίτι τους στις τέσσερις το απόγευμα.
Παίρνοντας αφορμή από το γεγονός ότι ένας από αυτούς τους μαθητές (ο Δημητράκης ) έκλαιε γοερώς τις πρώτες ημέρες φοίτησης στο πολυθέσιο σχολείο, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην προταθεί το σχολείο της Αυλώνας για κατάργηση χωρίς τη συγκατάθεση και των γονιών.

Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος
Υπεύθυνος για θέματα Παιδείας

Ιωάννης Μερκούρης

2 σχόλια:

  1. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ...
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΣΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε αυτοι μας δουλευουν,διαβασατε τη λεει το κειμενο αναγκασε τα παιδακια να σηκωνονται απο της πεντε το πρωι να παει σχολειο και να γυριση στης 5 το απογευμα.και μας το εβγαλε ανακοινωση να του πουμε και μπραβο.......ρε σα δεν ντρεπεστε λιγο
    τοσο ξεφτυλα δεν περιμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.